Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Rabac ali Poreč ali Umag?

Rabac ali Poreč ali Umag?

Izbiramo hotel za prvomajski oddih. Želja je notranji bazen z morsko vodo in veliko poti za sprehajanje/rolanje/tek. In hrana naj bo dobra 🙂 Kakšna ideja oz. izkušnja iz prve roke?

Mi gremo v Poreč v hotel Parentium, ugodna cena, notranji bazen(ne vem pa, ali ima morsko vodo), zelo dobra lokacija, sprehajalna pot.

midva sva bila večkrat v Poreču za 1.maj, vedno zelo v redu. res je zelo veliko za sprehajat. Vozi tudi vlakec. Priporočam hotel Mediteran, imajo zunanji bazen z ogrevano vodo, če je pa slabo vreme, lahko uporabite pokrit bazen v sosednjem hotelu. Pijača pri večerji vključena, hrana dobra, sobe pa lepe in prostorne,uživajte, kjerkoli že boste

A pa je v Poreču tudi za rolat v redu? Je normalna potka/cesta ob morju? Hvala za ideje.

dada14, a tudi za 1.maj se da zunaj kopat v tem hotelu? to pa je fino 🙂

Umag – hotel Sol garden Istra- hrana dobra, notranji bazen, masaže, sobe lepe, cene (lani za prvi maj) sprejemljive, od hotela, do centra Umaga je sprehajalna pot, na kateri je veliko ljudi na rolerjih, na kolesih, sprehajalcev,… Nam je bilo zelo všeč.

Mi gremo vasko leto v Poreč, letos v h. Mediteran. Nam je Poreč lepo mesto, sprehajalne potke so res lepe…nam pet dni hitro mine in imamo se vedno zelo lepo. Smp pa biči že v Rubinu, paremtiumu, Zagrebu

Mi smo bili pa nad Porečom razočarani. Hotel sicer OK, ponudbav mestu pa kot v kakšni albanski slaščičarni v Bernandinu. Še izlet z ladijco so nam albanci reklamirali.

Slovenija odkod lepote tvoje…

Najverjetneje bomo šli tudi mi v hotel Mediteran, in upam, da se srečmo in imamo krasno za krajše počitnice 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close