Najdi forum

Zanima me, če mi lahko kdo posreduje informacije o preživljanju počitnic na otoku Rabu. Letošnji dopust nameravamo preživeti na tem otoku in me zanima ali so tam peščene plaže primerne za otroke – imamo namreč dve leti starega fantka.
S seboj bi vzeli tudi kolesa in se zapeljali do kakšne FKK plaže, ter kje seveda tam so.

Na Rabu smo bili pred tremi leti. Res, da nismo bili veliko časa (4 dni) in si ga nismo celega ogledali. Zame je preveč neurejen, naseljen, nasmeten. Bili smo pred mestom Rab v apartmaju blizu morja. Plaža natrpana, morje pa ni bilo čisto (na Rabu smo se ustavili po poti domov s Korčule, kjer je bilo morje kristalno čisto). Na severu otoka je kamp (ime?), ki je v bistvu v peščenem zalivu. Šotor imaš na pesku (pesek pa še marsikje drugje). Prednost zaliva je plitvina dolgo v morje, kar je zelo v redu za majhne otroke.
Stari del mesta Rab pa je čudovit.
Lep dan vsem.

Pozdrav!

Lani smo bili en teden na Rabu v Loparju, kjer je tako znana Rajska plaža. S seboj smo imeli 1,5 leta starega fantka, zaradi njega smo se pravzaprav odločili za mivko in plitvo morje.
Bili smo sicer v hotelu, pa tudi to ni bilo slabo (hrana odlična in koolikor hočeš), na plažo pa nismo hodili kar pred hotel, ker je tista res malo bolj umazana, ampak en zalivček naprej, kjer se lahko namestiš tudi na travi malo nad morjem, tako, da ti vsi ne hodijo čez glavo. Za malega je bilo super. Voda pa je tudi čista.
Mesto rab smo si ogledali enkrat, pa mi je bilo tudi zelo všeč. Smo šli na zvonik ene cerkvice (ne vem kako se ji reče) – čudovit razgled.

Za kampe sicer ne vem, imajo pa veliko apartmajev. Mogoče se bomo še kdaj vrnili na Rab, saj se mi zdi, da ja namenjen prav otrokom.

To je moje mnenje.

Vita

Mi smo bili pred nekaj leti v kraju Kampor na Rabu. Stanovali smo v privat apartmajih. Plaža pa nam je bila bolj všeč kot v Loparju. V Kamporju je mivka zbita in je nimaš v vseh špranjicah. Nam je bilo všeč, ogledali pa smo si tudi ostale dele otoka, posebno nam je bilo všeč v mestu Rab.

l.p.

Mi smo hodili 4 leta v apartmaje (1x v campu Lopar) in smo bili zelo navdušeni. Splača se malce sprehoditi na divje plaže (Ciganka, Sturič , Dubac,…), kjer si lahko nudist, in kjer smo bili mi skoraj sami. Na Rajsko plažo pa nismo hodili, ravno zaradi gužve. Za otroke pa je skoraj raj. Voda ima gotovo 30 C saj je globoka do kolen in se otroku skoraj ne more nič zgoditi.

Najlepša hvala za vaše informacije. Že sedaj vam želim lep in prijeten poletni dopust.

vau, tudi mi gremo v kamorr. daj povej še kaj o tem mestu. kako je s trgovino, bifeji, gužvo, pa plaže, ljudje,…hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close