Najdi forum

Rab-Goli otok

Lep pozdrav!

v kratkem potujem na Rab in želim si ogledati Goli otok. Je kdo bil? Kakšne so cene za prevoz do golega otoka? Kaj najbolj priporočate?

Na golem otoku res ni kaj za videt razen enega kupa razpadajočih hišk. Če že greste na ogled pa priporočam kakšen bolj deževen dan, ker hoja po 40+ res ni noben užitek.
Prevoz dobite v marini v Loparju (san marino), cene prevoza pa ne vem. Ogled otoka je brezplačen.

Tudi na tem postu je nekaj informacij:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1140303

Vem da ni kaj videti. Ampak to je velika želja mojega, že nazadnje ko sva bila na Rabu mi ni mogel oprostiti, da nisem razkirala enega dneva za ogled. Evo, letos bo pa treba realizirati da ne bom nadaljnih par let pošlušala metanje naprej 😉

Zato me je okvirno zanimala cena, ker če je predrago naj gre kar sam 😉

Moji starši so bili pred kratkim na izletu na Golem otoku. Je bil pa organiziran, voden izlet. Po otoku jih je vodil gospod, ki je bil tam zaprt.
Bila sta navdušena nad izletom. PA ne nad grozotami,ki so se tam dogajale, ne me narobe razumet.Gospod je predaval zelo doživeto.
Bilo je pa precej vroče. ČE boste šli imejte res veliko pijače s sabo.

na tej povezavi pa je predavanje tega gospoda po otoku. zelo zanimivo

Pred 3 leti sem bila na Golem otoku. Vse razbito, pokradena vsa oprama, celo ploščice so potrgane s sten, zanemarjeno, po stavbah 10 cm na debelo kakcev od ovc, ki se prosto sprehajajo naokoli, za vogalom crknjena razpadajoča ovca…
Je pa lepa sprehajalna pot, vidiš tudi ogromen zbiralnik vode. Če bi bilo urejeno, bi bilo res nekaj zanimivega za videti.
Turistov je kljub temu veliko – seveda, saj ne vedo, kaj jih čaka. Sramota za Hrvaško in njihov turizem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close