rab-camp
Živijo!
Odločili smo se, da bi letos kampirali na Rabu, ker sem zasledila, da je zelo primeren za majhnega otroka (2 leti in pol). Sedaj pa nihamo med campom San Marino in Padova. Tisti, ki poznate te dva campa – katerega svetujete? Kaj so prednosti enega in kaj drugega campa po vaši oceni?
Hvala že v naprej! Lep pozdrav vsem! Leona
Hallo. V Padovi je v campu trgovina, tržnica, restavracija, telefon, trafika,trgovina z vsem kar si zmisliš, gostilna, kafič s hrano iz žara mislim, da imajo tudi pizze. V mesto Rab greš lahko peš (20 – 30 min) ali s taxi – barko ali z avtom – par min. Plaža je peščena. Idealno je za sprehode.
V San Marinu je pa rajska plaža, vendar je gužva, na plaži je nekaj kafičev, tudi takih s hitro hrano, za vse ostalo pa že skoraj rabiš avto. Do mesta Rab je približno 30 min. vožnje z avtom.
Upam, da sem kaj pomagala.
LP, ina.
Hallo. Plaža je večinoma peščena, le da je dosti manjša kot “rajska”. V enem delu campa je malo mivke in trava, v drugem pa trava (no koliko je pač ostane). Je tudi plitva voda ampak ne tako daleč kot na rajski plaži v San Marinu. Plaža v San Marinu je res dosti večja, tudi tobogan ima in isposojo pedalinov in skuterjev. Po moje bi bilo najboljše, da si oba campa in okolico ogledate in nato odločite.
LP, ina.
Forum je zaprt za komentiranje.