Najdi forum

Rab-Barbat

Je tukaj kdo, ki pozna kraj Barbat na Rabu? Priporočam se za informacije in vaša mnjenja.

Morda je celo že kdo bival v Apartmajih Marijana ali Apartmajih Travaš V Barbatu? Kakšne so vaše izkušnje?

Hvala in lep dan želim!

Mi smo bili pred 4 leti v Barbatu. V naselju je bila ena mala trgovinica in bife. Pri cerkvi je manjša peščena plaža z nekaj sence. Ostala obala je bila neurejena in kamnita in ni bila primerna za otroke. veliko je bilo pomolov s privezi za čolne. Zelo umirjen kraj, do mesta Raba pa z avtomobilom cca 25 min. Naštetih app. ne poznam, če želiš plažico za kopat, potem mora biti v bližini cerkve, drugje je nisem videla.

Vse je res kot ti je napisala predhodnica. Pa še če greš z avtom moraš plačati parkirnino na uro in zvečer zna bit problem za dobit parkirni in vse povsod te ocarinijo mislim da je bilo lani 5 kun na uro ma nisem ziher ker mi smo sam ta prvi dan ker smo bili mal zgodnji šli na eno kavo in smo plačali parkirni drugače pa smo hodili peš. In pa če ne parkiraš pravilno ti ga hitro pajek odpelje ali pa lisice da gor.

Ko sem bila jaz v Barbatu, je bila plaža normalna in dolga . . . Bila sem samo na obisku. In na plaži je bila velika restavracija in mala trgovinica. Apartma je bil na zgornji strani glavne ceste proti mestu Rab, plaža pa na spodnjo stran.

lp!

Idi raje prav v Rab al pa v Padovo. Tam se še vsaj nekaj dogaja. Ne delaj napake in raje nič ne rezerviraj vnaprej. Rab je napol prazen, tak da boš lahko izbirala kam boš šla in vsepovsod te bojo veseli. Tud ceno ti bojo spuščali. Barbat mi ni bil všeč, sem se enkrat ustavil tam. Rab je pa res lep. Zapelji se direkt tja in vsi se bodo zgrebli za kakega turista

Se dobi apartma prazne sam ne mi reč da je Rab na pol prazen.

Zmotil me je stavek zgoraj”vsepovsod te bojo veseli”.Na Rabu smo bili lansko leto natančno v Barbatu v apartmajih ŽIGO-OGIŽ,in so nas drugo noč vrgli ven z dvema malima otrokoma.Lastnik je bil prepotenten zakrknjen nacionalist,ki so ga motili mali otroki,ker so bili malo bolj glasni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close