RAB-appartma za dve družini?
Poskusi na tem naslovu http://www.lopar-sanmarino.com/si/, če ti je všeč. Jaz sem si ta link enkrat shranila, ko sem proučevala mnenja turistov. Nismo še bili in pojma nimam kako je tam. Mogoče povprašaš katerega, ki je že letoval v teh apartmajih. Če boš šla tja pa potem zaupaj svoje izkušnje, da vidimo za drugo leto (letos že imamo rezerviran Lošinj). Upam, da ti je kaj v pomoč in dobro izbiro želim.
Jaz ti pa predlagam kraj Banjole in sicer kamp ob morju (pri kampu Padova). Mi smo bili pred leti v app. sedaj točno ne vem kako se pišejo, ampak poglej na netu za Špoljar, tudi dve družini skupaj. Zraven avtokampa Padova. Nikakor pa ne išči app. daleč stran od tega kampa, ker lahko hudo zgrešiš (predaleč od plaže in dolgočasno). Kamp ni ograjen, tako da imaš notri trgovino, bife, tudi plaža je skupna z kampom.
Ti app. imajo svoj parking, so zelo lepo urejeni. Ta večji je z dvema kopalnicama, z lastnim vhodom, klimo in s čudovito teraso s pogledom na morje. Do mesta je ob morju sprehajalna pot, cca 30 min peš do centra. Pred leti, ko smo tam bili mi, je bilo hitro zasedeno, zato poglej kako je s tem in v celi okolici sedaj. Lahko, da se je tudi okrog plaže kaj spremenilo, čeprav dvomim, da bi kamp zaprl plažo, ker je med kampom in plažo sprehajalna pot.
V Loparju nam ni bilo všeč, ker je preveč mivke in prenizka voda kljub temu, da smo imeli takrat malega otroka.
Forum je zaprt za komentiranje.