Qlandia Kranj testiranje – brezplačno ali ne ??
1234, 09.11.2021 ob 14:17
Pa mislm, da se more vsak na cajte testirat iz takega al drgačnega razloga če hoče vsaj približno normalno živet ( brez blesovga pct ne moreš niti do zobarja, zdravnika in še kam).
Še zmer je tista palčka malo v primerjavi z morebitnimi stanskimi učinki cepiva.
Skrajni cajt, da je spet brezplačno… Če prištejem tisim 70 e, ki sva jih dala za testiranje še maske (tako kirurške kot iz blaga od začetka tega sranja) pa poti na testiranje in čas…. Pa pomoje bi šli lahko vsi za vikend v toplice in se lepo mel (vseh 5)…..
1234, 09.11.2021 ob 14:20
Skrajni cajt, da je spet brezplačno… Če prištejem tisim 70 e, ki sva jih dala za testiranje še maske (tako kirurške kot iz blaga od začetka tega sranja) pa poti na testiranje in čas…. Pa pomoje bi šli lahko vsi za vikend v toplice in se lepo mel (vseh 5)…..
Kje na zabojniku?
Konkretno me zanima za Kranj?
V Globusu baje ni več testiranja? Pred porodnišnico sem videla zabojnik z napisom samoplačniško testiranje, ko sem šla ravno mimo… rečeno je bilo pa da bo zastonj. Tudi jaz bi pričakovala, da v javnih zavodih ker Fabjan je imel plačljivo testiranje že ko je bilo v globusu še zastonj…
Naslednji teden imam spet zobrja, ker imam notri zdravilo grem že 4 zaradi enega zoba torej sem zaradi zobrja plačala že 3 po 10 e.
Forum je zaprt za komentiranje.