Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija P:Zunanji disk WD-My book 1Tb

P:Zunanji disk WD-My book 1Tb

Prodam zunanji disk WD-My book 1Tb, z dodatnim napajanjem, usb priklop, z risankami, dokumentarci, glasbo, filmi in nadaljevankami, cena 120eur. Za podroben seznam vsebine me kontaktirajte. Prevzem možen v Ljubljani.

Povej po pravici Peterca, kolkrat ti je že na tla padu? Cena je odlooočno previsoka. Folk ni več naiven. Že, ko z njim prestopiš vrata prodajalne, mu cena drastično pade.

Sinecod, po pravici, nikoli, če verjameš ali ne a veš, če bi bil pokvarjen ga nebi prodajali, pa tudi sicer ni igrača za otroke. Imamo jih 5 komadov, sedaj smo ga kupili za 3Tb, zato trenutno enega prodajamo. Sicer pa cena ni zadnja, lahko predlagaš svojo.

lp

Kot je že prehodnik rekel cena je preveč visoka ker nov disk zunajni z 1TB je nov 72€..zatp je tvoja cena previsoka..če misliš da ceno nabijaš kar maš gor se sigurno hecaš..kar maš gor se da s net-a vse povlečt zastonj..

evo še večjega spomina s 1.5TB za 89€
http://www.mimovrste.com/artikel/2060063926/q=zunajni%20trdi%20disk/zunanji-trdi-disk-wd-elements-15-tb-7200-rpm-8-mb-usb-crn-wdbaau0015hbk

tko da tvoj je vreden največ 50€

Potem res ne vem zakaj sploh gledata oglas 🙂 kupita novega ane.

Lucipin vem kakšne so cene, tako da hvala, kot rečeno smo ga pred kratkim kupili z 3Gb spomina. Aja pa še to, seveda se da vse zastonj povlečt iz neta ampak zato je potrebnega kar nekaj časa, tukaj pa je že pripravljeno za nadaljno uporabo.

lp

Vseeno nor je tisti ki bo dal 120€ za disk ki ni tolk vreden ker dobiš novega za 80€…Vsak ki ma malo kmečke pameti ne bo dal zaradi tiste vsebine ki je gor 120€ ker kupiš novega in prišparaš 40€ za kaj drugega ostalo vsebino pa z net-a dol povlečeš..kar bi ti rad zaračunal…

Pa kaj bi ti sploh rad človek 🙂 to ni zadnja cena, ampak za 50eur ga pa ne dam a veš, ti pa če bi ga rad kupil pojdi v trgovino po novega.

Za tistega, ki pa bi ga disk zanimal, se lahko vsak dan med tednom oglasi v moji pisarni v Ljubljani in disk pogleda ter stestira na licu mesta.

lp

Kaj hočem..hočem ti povedat da ni vreden 120€…ker novega dobiš za njižo ceno ker ti ne moreš diska prodat po tisti ceni ki si ga ti plačal ob nakupu..ker tako vrednost diska pade…tko da tvoj je vreden med 50€ in 70€ več pa ne…

Smili se mi tisti ki ti bo nasedel…

Ne da se mi pregovarjat a veš…Kot že rečeno 120eur ni zadnja cena, ampak o tem se bom pogovarjala s potencialnim kupcem…

Ti pa se smiliš meni, ker si tako tečen,

lep preostanek dneva želim…

Velik sreče pri prodaji ..

Nova cena 80eur.

No vidiš, draga moja Petruška, pa smo ti ceno malce zbili in nekako približali realni. Sam imam en tak prenosni disk enake zmogljiosti, stal je 100 eurov (verjetno tudi tvoj?) in vem da bi ga težko prodal za 80 evrov. Če bi ga prodajal, bi ga pred tem formatiral. Kje pa piše, da bi moja šara zanimala druge?
Računalniška oprema se danes hitro kvari, zato je rabljene izdelke težko spraviti v promet, sploh pa diske. Tistim, ki prodajamo, se izdelek vedno zdi še super, uporaben in ne vem kaj še. Kupcem pa žal ne, saj vedo, da je realna cena rabljene računalniške opreme zelo nizka.

hehe…če me spomin ne vara, je bil naš disk okrog 120eur…Z vsem se nekako strinjam, ampak disk ni bil kupljen v Hoferju, da bi delal samo 3 mesece, če ga imaš potem veš, da so ti diski kvalitetni, za vse ki smo jih mi kupili, pa jih imamo 5 komadov delajo, tako da…Šara ki pa je na disku, pa jaz pravim, da lahko tam ostane in jo novi uporabnik zbriše, če mu ne odgovarja, to je pa res najmanjši problem a veš dragi Gargi 🙂

Dala si za nejga 120€ ko je bil nov in bi sedaj želel-a dobit isti denar ..e to pa ne bo šlo…80€ je že rejalna cena če je bil nov 120€…

Tko da novo stvar takoj ko jo neseš ven iz trgovine zgubi ceno..tko malo kmečke logike rabiš;))

🙂

Nič ne prodajam in tudi ne kupujem! : )

Ne vem če to sodi zraven, morda le za nekakšno orientacijo.
Nekoč je veljalo za avtomobile, da izgubljajo na ceni takole:

1. leto – 18 %
2. leto – 12 %
3. leto – 10 %
––––––––––––
             40 %
in vsako naslednje leto po – 6 % ✕ 10 = – 60 %

Torej avto je zamortiziran v 13 letih, pa če ga uporabljamo ali ne.

Sam sem računalnik pred približno tremi leti plačal okorg 1.700 €.
Če bi računal po avtomobilski shemi je to – 40 % = – 680 € – torej bi lahko »zahteval« 1.000 €
Danes tak nov in precej boljši stane približno 1.200 €
Če bi ga prodajal, morda bi s težavo dobil 500–600 €

Uporabna vrednost računalnika zame je še vedno 1.700 € ali celo več : )

Verjetno bom počakal, da se mu vrednost še zniža in ga bom podaril komu,
če ga bo takrat sploh še kdo hotel ali ga bom sam nesel na odpad.

Lep pozdrav.

Hvala za avtomobilsko shemo 🙂

Potem moram spet dvigniti ceno ;))

Sicer pa, tudi sama sem dala pred tremi leti toliko za laptop kot ti, sicer ga ne prodajam ampak, če bi zanj dobila, kot si rekel 600eur, potem je to super 🙂 ampak a veš, je treba najti še kupca za takšno ceno:))

Lep dan želim.

Vsi diski so prodani 🙂 ko bo spet kaj na voljo javim…

lep dan želim še naprej…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close