Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pustne maškare

pustne maškare

Lepo, da navijaš zame.:)

Verjetno pa ne veš, da se matjaži mene boji… že dolgo nazaj se je prestrašil, da bi prišel v moje roke.:))

Marmelade tudi v njegovi sredici, ki se pocedi iz njega? :)))
Ni dobro, a ne, preveč lepljivi prsti, če je krofek topel. :D[/quote]

Nič hudega, če so prsti lepljivi, jih obližem pa je 🙂

Kaj zdaj, a si ali nisi? :)))))[/quote]

Bibitka, ti samo pridi na krofe z domačo, natur spodnjepodravsko filo. 😀
Onidve se tak ne spomnita okusa domačih krofov, da ju peče želodec. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjaži je res kot krof – sama sladkoba ga je, ko žensko spoznava, ko pa se ga “naješ”, ti pa ven udari želodčna kislina. :))))[/quote]

Zato je treba “krofe” vedno jest sveže in jih cvreti na neuporabljenem (vedno novem) olju.:) ker prav od pregrevanja olja pride do tega, da “vun vdari kislina” :))))[/quote]

Pa to ja, točno takšne jaz naredim!

Zato je treba “krofe” vedno jest sveže in jih cvreti na neuporabljenem (vedno novem) olju.:) ker prav od pregrevanja olja pride do tega, da “vun vdari kislina” :))))[/quote]

Pa to ja, točno takšne jaz naredim![/quote]

Haha…Matjaži v predpasniku ves pomokan in marmeladast peče krofe …hehe :))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Pa to presega sposobnosti moje domišljije. 🙂

Bibitka pa je podala eno takšno sladko povabilo…..Še mene vleče, da bi se odzval. 🙂

Pa to presega sposobnosti moje domišljije. 🙂

Bibitka pa je podala eno takšno sladko povabilo…..Še mene vleče, da bi se odzval. :)[/quote]V bistvu si moraš samo vrat umit pa ji boš zanimiv…. 😉

Ni kaj skromna punca… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa marmelado moram zraven prinesti..:)

Pa marmelado moram zraven prinesti..:)[/quote]Počasi s tem, ker ne dolgo so že s (marmeladami/nutela) kozarci grozile… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa to ja, točno takšne jaz naredim![/quote]

Haha…Matjaži v predpasniku ves pomokan in marmeladast peče krofe …hehe :))))[/quote]

Si ga kar predstavljam… hehehehe, seveda pa pod predpasnikom nima nič oblečeno, ker je ravno izpod tuša prišel, si je vrat umival….. :))))

p.s.
matjaži pazi, da se ne opečeš na vročem olju.:)))

Haha…Matjaži v predpasniku ves pomokan in marmeladast peče krofe …hehe :))))[/quote]

Si ga kar predstavljam… hehehehe, seveda pa pod predpasnikom nima nič oblečeno, ker je ravno izpod tuša prišel, si je vrat umival….. :))))

p.s.
matjaži pazi, da se ne opečeš na vročem olju.:)))[/quote]

Bi mi lahko pomagala zamesiti testo, da bi bolje vzhajali?
[img]http://www4.slikomat.com/11/0212/6m-kuhar.png[/img]

matjaži, prvi trenutek, ko sem zagledala slikico, sem se že razveselila, da mi boš pokazal “tisto” kaj imaš pod predpasnikom :)) zdaj pa vidim, da mi celo z valjarjem groziš.:))

pa zakaj usteca tako skup tišiš? :))

Bibitka, ne, to je samo taktična poteza, ker ene bi kar navalile že na moje surovo testo ter okušale, da jih malo odženem, ker mdiva sva kuharski tim, naj počakajo na krofek. Jutri je tak post… 😉

Zdaj bo pa zopet eno leto mir.:)

Zdaj bo pa zopet eno leto mir.:)[/quote]

Bibitka, sedaj pa zagrizi za keksek, ko ni več krofov.
Malo ga bo treba prvo kam namočit, da ne bo pretrd? Imaš kakšno idejo? 🙂

Zdaj bo pa zopet eno leto mir.:)[/quote]

Bibitka, sedaj pa zagrizi za keksek, ko ni več krofov.
Malo ga bo treba prvo kam namočit, da ne bo pretrd? Imaš kakšno idejo? :)[/quote]

Ne mi ni za kekse. Zdaj bom imela nekaj časa “post”, sem se te dni res preveč krofov najedla, tako da me še danes nekaj tišči in mi ni čist dobro .:)

Se bom zdaj vrgla bolj na kakšne “mesene” užitke… ko je glih tak čas še… krvavice, pečenice…. sem pa dobila tudi en fajn suho domačo salamo.:)

Tako je, to moraš isedaj z enim stepst ven z mesenimi užitki, da se ti ne bo nabiralo. 😀

Tako je, to moraš isedaj z enim stepst ven z mesenimi užitki, da se ti ne bo nabiralo. :D[/quote]

matjaži, kaj imaš rajši.. pečenice, krvavice ali suhe salame… toliko da vem, da bom še prilogo pripravila (zelje, repo, kisle kumarice) … :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close