pustne maškare
Marmelade tudi v njegovi sredici, ki se pocedi iz njega? :)))
Ni dobro, a ne, preveč lepljivi prsti, če je krofek topel. :D[/quote]
Nič hudega, če so prsti lepljivi, jih obližem pa je 🙂
Kaj zdaj, a si ali nisi? :)))))[/quote]
Bibitka, ti samo pridi na krofe z domačo, natur spodnjepodravsko filo. 😀
Onidve se tak ne spomnita okusa domačih krofov, da ju peče želodec. :))
Matjaži je res kot krof – sama sladkoba ga je, ko žensko spoznava, ko pa se ga “naješ”, ti pa ven udari želodčna kislina. :))))[/quote]
Zato je treba “krofe” vedno jest sveže in jih cvreti na neuporabljenem (vedno novem) olju.:) ker prav od pregrevanja olja pride do tega, da “vun vdari kislina” :))))[/quote]
Pa to ja, točno takšne jaz naredim!
Zato je treba “krofe” vedno jest sveže in jih cvreti na neuporabljenem (vedno novem) olju.:) ker prav od pregrevanja olja pride do tega, da “vun vdari kislina” :))))[/quote]
Pa to ja, točno takšne jaz naredim![/quote]
Haha…Matjaži v predpasniku ves pomokan in marmeladast peče krofe …hehe :))))
Pa to presega sposobnosti moje domišljije. 🙂
Bibitka pa je podala eno takšno sladko povabilo…..Še mene vleče, da bi se odzval. :)[/quote]V bistvu si moraš samo vrat umit pa ji boš zanimiv…. 😉
Ni kaj skromna punca… :)))
Pa to ja, točno takšne jaz naredim![/quote]
Haha…Matjaži v predpasniku ves pomokan in marmeladast peče krofe …hehe :))))[/quote]
Si ga kar predstavljam… hehehehe, seveda pa pod predpasnikom nima nič oblečeno, ker je ravno izpod tuša prišel, si je vrat umival….. :))))
p.s.
matjaži pazi, da se ne opečeš na vročem olju.:)))
Haha…Matjaži v predpasniku ves pomokan in marmeladast peče krofe …hehe :))))[/quote]
Si ga kar predstavljam… hehehehe, seveda pa pod predpasnikom nima nič oblečeno, ker je ravno izpod tuša prišel, si je vrat umival….. :))))
p.s.
matjaži pazi, da se ne opečeš na vročem olju.:)))[/quote]
Bi mi lahko pomagala zamesiti testo, da bi bolje vzhajali?
[img]http://www4.slikomat.com/11/0212/6m-kuhar.png[/img]
Zdaj bo pa zopet eno leto mir.:)[/quote]
Bibitka, sedaj pa zagrizi za keksek, ko ni več krofov.
Malo ga bo treba prvo kam namočit, da ne bo pretrd? Imaš kakšno idejo? :)[/quote]
Ne mi ni za kekse. Zdaj bom imela nekaj časa “post”, sem se te dni res preveč krofov najedla, tako da me še danes nekaj tišči in mi ni čist dobro .:)
Se bom zdaj vrgla bolj na kakšne “mesene” užitke… ko je glih tak čas še… krvavice, pečenice…. sem pa dobila tudi en fajn suho domačo salamo.:)
Forum je zaprt za komentiranje.