Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pustne maškare

pustne maškare

Smrdi po domišljavosti :P[/quote]

Pusti ga, naj ima veselje. Nisem vedela, da je srečen že, če ga ženska samo omeni. 🙂

Evo, že spet ena izmed mojih oboževalk s prekrasnimi nogicami. Vidim, da tudi brcniti znajo (v temo). 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Evo, že spet ena izmed mojih oboževalk s prekrasnimi nogicami. Vidim, da tudi brcniti znajo (v temo). :D[/quote]

Matjažko, jaz res težko brez tebe, predlagam ti, da bi se zgrabila 29. februarja letos. :))

Evo, že spet ena izmed mojih oboževalk s prekrasnimi nogicami. Vidim, da tudi brcniti znajo (v temo). :D[/quote]

Ok, torej diši po domišljavosti. V spanju (v temi) baje res brcam 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

In antilopa..kako si kaj?

Mal zdolgočaseno, tale zima mi čisto nič ne diši. Je premalo zelenja naokoli. :)))

Ko pride pomlad, greva na pijačo.

A ti si vedno tako pogumen, ko si pod masko? :))

ja, vedno.

Meni se zdi, da je to čas za otroke, ko zaživijo v namišljenem, domišljijskem, pravljičnem svetu.

Niti ne samo otroke. Zadnje čase je zelo popularno maskiranje tudi med odraslimi.

Zakaj bi čakal pomlad?!

Norčije in padec vsem navideznih mej, družbenih in moralnih vrednot je častenje boga razuzdanosti in pijače Dioniza, tarotovskega norca in peterpanovskega lahkotno otročjega ter spontanega Merkurja. Ta del torej mora biti vključen v našo psiho kot simbol, da se znamo sprostiti, da smo norčavi in “razcapani”, da se lahko delamo norca iz moralnih in političnih avtoritet, da nismo vedno z zategnjenimi ovratniki, pragmatično razumski in da upoštevamo vedno pravil v nekem strogem “ujetniškem fašizmu” reda in organizacije.

Tu mi seda pade na pamet pojem “anti-janševsko” razpoloženi, pri čemer ne gre za politično opredelitev, ampak zgolj podobo ,ki (mi) jo predstavlja zadnje čase Janša (nikoli nasmejan, nekako rigiden, strog, red, poslušnost, avtoriteta, togost v dojemanju, gospodovalnost, absolutna poslušnost in podrejanje).

Ja, za zakrivanje identitete. :))

A ni to lušno?:)

A to pomeni, da se sramujemo lastne identitete ? 🙂

ne, to pomeni da smo včasih še malo otroci.

matjaži, a si že… meni se krofov lušta. :)))

matjaži, a si že… meni se krofov lušta. :)))[/quote]

Marmelade tudi v njegovi sredici, ki se pocedi iz njega? :)))
Ni dobro, a ne, preveč lepljivi prsti, če je krofek topel. 😀

matjaži, a si že… meni se krofov lušta. :)))[/quote]

Marmelade tudi v njegovi sredici, ki se pocedi iz njega? :)))
Ni dobro, a ne, preveč lepljivi prsti, če je krofek topel. :D[/quote]

Nič hudega, če so prsti lepljivi, jih obližem pa je 🙂

Kaj zdaj, a si ali nisi? :)))))

Matjaži, kot zgleda ni za stvar, raje opleta z jezikom :)))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Matjaži je res kot krof – sama sladkoba ga je, ko žensko spoznava, ko pa se ga “naješ”, ti pa ven udari želodčna kislina. :))))

Očitno se je zopet ustrašil.:)

Matjaži je res kot krof – sama sladkoba ga je, ko žensko spoznava, ko pa se ga “naješ”, ti pa ven udari želodčna kislina. :))))[/quote]

Zato je treba “krofe” vedno jest sveže in jih cvreti na neuporabljenem (vedno novem) olju.:) ker prav od pregrevanja olja pride do tega, da “vun vdari kislina” :))))

Ejejej, Matjaži…vsaj Bibitka naj ne bi ostala praznih rok :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close