Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pustne maškare

pustne maškare

Ali se ste se oziroma se še boste našemili za pusta? Katero masko boste izbrali? Jaz se kot otrok nisem marala šemiti, kasneje pa sem se enkrat našemila že kot odrasla, ker so me prepričali sodelavci. 🙂

Kaj menite o našemljenih sodelavcih/sodelavkah v službi? Se vam zdi, da je kdo kdaj pretiraval?

Nikoli se ne šemim.

Ne maram pusta. Na živce mi gre kruljenje, pijančevanje, ponavadi povezano s pustom, hrup in bučnost. bolj me privlači mir in tišina.

Taka, ki je celo leto maskara, naj bo vsaj za pusta normalna.
.
.

Kakšna ženska je zate “maškara”? Preveč našminkana, načičkana?

Zenska naj bo naravno grda in ne umetno “lepa”
.
.

S kozmetiko se ne da veliko popraviti, s plastičnimi operacijami pa marsikaj. 🙂

P.S.: A si se danes oblekel v Calvina? 🙂

Za pusta ne bom Calvin, bom cisto navaden priden fantek, pa me nihce ne bo prepoznal .
.
.

Pust mi je všeč predvsem zaradi krofov; jih rada pečem, še rajši jem :))))

Zalostna novica !
Druzina S_Trojan ne bo vec pekla krofov 🙁
.
.

Tako dobro sem maskiran, da me antilopa ne prepozna.

Malo pazi , antilope majo dober vonj !
.
.

Hmm, že kot najstnica nisem bila blaaazno navdušena nad tem. Vendar sem nekaj spacala skupaj. Zdaj se mi pa niti slučajno ne da… Pust – to enostavno ni moja stvar…

Pust…še ena od n bedarij, za katero ne bi opazila, da je izumrla….folk se tako ali tako večinoma nonstop šemi in želi biti nekaj kar ni 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

O, gams, ti pa si neke vrste moj sorodnik, a ne? :))

Ja, če želiš sva lahko sorodnika.

Gams, a ti vsako maskaro vzames za zlahto ?
.
.

Zakaj pa se ti vmešavaš v najin pogovor z gamsom? :)) Poskušam ugotoviti, kdo je za gamsovo masko.

Antilopa, moja seksulja..

Pa sta res v zlahti 🙁
.
.

Aha, če to ni tisti prebrisani kolega, z ostrim jezikom, a poštenim srcem. :))) Tisti, ki ga Matjažko preveč ne mara.

Aha aha.

Aha, če to ni tisti prebrisani kolega, z ostrim jezikom, a poštenim srcem. :))) Tisti, ki ga Matjažko preveč ne mara.[/quote]

Ajaja, zdaj sem pa že nepošten? 😀 Antilopa, midva se bova zgrabila! 😉
Kako je meni všeč, da so ženske toliko obremenjene z mano na forumu. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Danes si bom vrat umil in bom krof.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Smrdi po domišljavosti 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close