Pustila sem fanta na zelo podel način
Odlocila sem se, da prekinem vse stike z zdajšnjim fantom. Razlogov je več. Mislim, da se me je sramoval saj me ni sploh nikoli predstavil prijateljem. No.. Razen enega sem spoznala. Na druzabnih omrežjih pa je vedno bil s skupino zelo dobrih prijateljev, kako vem? Ker mi je vedno govoril o njih. Drug razlog, ker je imel samo takrat cas zame, ko se mu je zahotelo. Drugace je bil zaposlen se bolj kot jelko kacin. Tretji razlog ni bila prava ljubezen iz njegove strani. Sem cutila, da mu ni tako do mene. Potem ignoranca.
Srce me boli in nimam jajc, da mu napisem, da je med nama konec, ker si zelim biti z njim ampak vem, da to ni to. In nisem za neko posiljeno ljubezen. Preprosto ga bom ignorirala povsod kjer je možno. Pa naj klice, pise. Mi je hudo in vem, da si to ne zasluži. Ampak tako mi je najlazje. Preprosto prekiniti.
Po naslovu sem mislila, da boš napisala, da si ga prevarala z njegovim najboljšim prijateljem, pred tem pa mu še pobrala vse z računa, zamenjala ključavnico in mu zažgala oblačila.
Res ne vem, v čem je problem, da mu preprosto rečeš, da je konec, ker si se zmotila. Brez razlaganja in opravičevanja. Glede na to, da mu veliko do tebe ni, ne bo doživel kakšnega hudega pretresa. V čem je sploh problem?
Pozdrav,
Kaj bos pa te rekla, jaz z mojim bivsim zivim skupaj ker se frajer ne izseli po 1letu prosenj da naj se tukaj odjavi in se izseli se zmeraj ni nic naredil. Sem spoznala drugega in sem z drugim dejansko v vezi. Bivsi spi v drugi sobi jaz in najin otrok pa v spalnici, mo je sedanji partner doma, vzamem otroka in greva skupaj z malim k njemu. Mi je prwv vseeno, pa ves kaj ti povem, da komqj zdaj vem kaj sem zamujala, sedaj sem srecna, stara jaz prej, prej pa sem bila samo se psihicno unicena zenska.
Pa vem, da je grdo za slisat ampak kdor pozna ozadje je to premilo za bivsega.
Pq vse dobro ti zelim.
Sam da veš kaj delaš….
Ker če gledam iz sebe in bi po določenih pogovorih spoznal osebo, vedel zakaj non stop dela, ali je zasvojen z delom oz kaj je zadaj, spoznal njegovo oz njeno osebnost in dobro vedel s kom imam opravka in kaj so razlogi, da se počutim slabo, potem štekam, bi dal “odpoved”.
Ker neki konkretni argumenti lahko tudi spremenijo moje doživljanje nelagodnosti in lahko tudi stvari, ki so mi bile prej nelagodne začnem doživljati kot razumljene in celo prijetne.
Če bi pa po daljši razpravi, kaj se skriva zadaj za določenimi početji uvidel, da to ni zame, pa bi se pač poslovil.
Tako kot si napisala pa deluje precej otročje in na prvo žogo.
načini prekinitve vez postajajo vedno bolj kruti in odtujeni
nihče več ni sposoben partnerju pogledat v obraz in mu reči, veš kaj, to ni več to.
najprej se je začelo s prekinitvijo prek telefona, pol se je to prestavilo na maile, zdaj pa ljudje enostavno izginejo. bytheway, nisi tega sama izumila, zadeva ima celo ime, reče se ji ghosting
to ste brezjajčniki, ne morem drugega reči.
Jaz sem imel punco tako od 2014 do 2016, sem se leto dni pa pol mogel skrivat ker ona ni hotla povedat da sva skupaj. Ima hčerko, katero sem jo dobesedno vzel kot da je moja. Jaz sem bil na zadnjem mestu pri njej. Vedno ko sva se menila kam greva je ona začela da bo vidla kaj bo mami rekla, če bo kam šla, kaj bo sestra rekla, če bodo kam šli in pol se bova midva menla. Božič je praznovala z drugimi, novo leto z drugimi, na morje je šla z drugimi ( sestra, mama, prijateljice z familijo, itd.) . Pa sem jo imel rad, vse sem naredu za njo tud njeno stanovanje sem pospravljal, ji cunje pral, stanovanje čisto, perilo ji zlagal v omaro, avto ji počistil itd..vse sem ji delal ni da ni. Kaj sem dobu od nje ? Pokvarjenost, žlehtnobo, laži, egoističnost, sebičnost, zmišljutine, prepričevanja, itd…
Moja zadnja stvar po dveh letih pa pol je bla : bil sem pri njej in v 5 minutah sem se rešu vseh teh prokletih muk od nje, še predolgo sem vstrajal. Samo povedal sem zadnjo stvar : TA VRATA BOM ZA SABO ZAPRL IN NIKOLI VEČ JIH NE BOM ODPRL NITI STOPIL V TO STANOVANJE. LEPO SE IMEJ Z MAMO IN Z OSTALI IN ŠE NAPREJ UŽIVAJ !!! Takšni ljudje si ne zaslužijo nobenga zraven sebe.
Jelkakocijova, 18.10.2020 ob 15:27
Odlocila sem se, da prekinem vse stike z zdajšnjim fantom. Razlogov je več. Mislim, da se me je sramoval saj me ni sploh nikoli predstavil prijateljem. No.. Razen enega sem spoznala. Na druzabnih omrežjih pa je vedno bil s skupino zelo dobrih prijateljev, kako vem? Ker mi je vedno govoril o njih. Drug razlog, ker je imel samo takrat cas zame, ko se mu je zahotelo. Drugace je bil zaposlen se bolj kot jelko kacin. Tretji razlog ni bila prava ljubezen iz njegove strani. Sem cutila, da mu ni tako do mene. Potem ignoranca.
Srce me boli in nimam jajc, da mu napisem, da je med nama konec, ker si zelim biti z njim ampak vem, da to ni to. In nisem za neko posiljeno ljubezen. Preprosto ga bom ignorirala povsod kjer je možno. Pa naj klice, pise. Mi je hudo in vem, da si to ne zasluži. Ampak tako mi je najlazje. Preprosto prekiniti.
Nič nisi njega pustila, ker on tega niti ve ne. Sebe si pustila, pa še to samo v svoji glavi. Česa se pa bojiš? Njega ali sebe? Da bi se mu že na parkingu pred lokalom, kjer bi mu v obraz povedala, da ti on ne daje tega, kar bi od svojega moškega pričakovala, kleče opravičevala njegovemu hlačnemu mikrofonu?
Forum je zaprt za komentiranje.