pusti lasje
Pozdravljeni,
lase imam barvane na blond in temno rjavo (temna pramena). Pri umivanju las uporabljam šampon Head & shoulders (ker mi ta edini še kar odgovarja zaradi prhljaja), nato pa si na las dam še subrinin balzam. Imam zelo suhe lase, mastni so samo, če jih res kakšen dober teden ne operem. Na pogled so ti lasje zelo pusti (mrtvi) in štrenasti. Konice pa se mi ne cepijo!
Ali mi lahko prosim svetujete, kaj naj si dam na lase, da bodo izgledali tako sijoči in gladki kot v reklamah?
Hvala že vnaprej in lep pozdrav,
MR
V reklamah uporabljajo razne lažne trike, mi pa jim žal nasedamo. Ni vse verjeti kar vidiš v reklami. Če hočeš imeti sijoč izgled las, lahko to dosežeš s produkti in najbolj sijoči so, ko prideš od frizerja. zakaj? Ker jih pri frizerju peremo s posebnimi šamponi, ne s head&shoulders in uporabljamo profesionalne produkte. Res, da so dražji, vendar rezultat so lepi sijoči lasje.
S šamponom, katerim si pereš lase, mogoče res pomagaš lasišču, izsušuješ pa si lase.
Kakorkoli že svetujem ti obisk pri frizerju, da ti bo lahko bolje svetoval izdelke za uporabo. Ob množici izdelkov, ki jih imajo na trgu, to danes ni luksus ampak nuja. Saj s pravim in strokovnim nasvetom, ne mečemo denarja stran.
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.