purnova rulada
Pozdravljena pia
Puranove zrezke ( rolam vsakega posebej)ponavadi naredim takole:
tenko narezane zrezeke namažem s zelenjavnim Tamar namazom, zavijem v rolado in obvijem z rezinami kraske pancete. V ponvo dam zelo malo olja in na zmernom ognju popečem zrezke z vseh strani… Po nekaj minutkah dolijem belo vino in nadaljujem s pečenjem. Zelo okusni so , ponudim jih s kuhanim baby korenčkom, grahom in kus-kusom. Včasih dodam v omakco tudi kislo smetano,gobice- odvisno od trenutne inspiracije …
Lp
Cockta
Pia,hej!
Sem ze nekje napisala svojo varianto.
Sicer imam vecji puranji zrezek,ki ga pomazem malo z zeliscnim maslom(cisto malo),nanj dam rezino pancete ali prsuta in palacinko,ki jo naredim takole:jajcek razzvrkljam,vmesam nariban parmezan,kaksno zelisce(ali pa ne),sol,poper in specem palacinko(nic moke ali mleka).Ker imas ti verjetno manjse zrezke,das samo pol palacinke.
Zavijes,prevezes in nadaljujes,kot ti je svetovala Cockta.Socno in okusno.
Mojo vecjo rualdo posevno narezem na lepe rezine.
Priloga kot ze svetovano + dusen riz.
Zadnje javljanje iz Anglije ,by Babi
Forum je zaprt za komentiranje.