Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pupnatska luka – ali kdo pozna

Pupnatska luka – ali kdo pozna

Ali ima lepo prosim kdo kaj bolj svežih informacij. Mi se odpravljamo tja, pa ni dovolj info grede vode/sanitarij, elektrike, urejenosti app…prosim za kakršnokoli info, pa stric google je tudi skromen tako da mi ga ni treba priporočiti (sem že preverila).

Hvala in LP 🙂

Pupnatska luka ima predivnu plazu al je makadam od glavne ceste plus komarci…

http://www.forum.hr/showthread.php?t=56573&page=2

ta forum (v celoti) je postal ena sama žalost

letos gremo že spet, rezervirali pa že lansko poletje

Pupnatska luka je super zadeva. Do zaliva vodi ovinkasta cesta ki je že dve leti asfaltirana.
Zaveda izgleda sila preprosto. Plaža, nad plažo majhna konoba, kjer ti po želji tudi naredijo kaj za jest. 50-1000m od plaže so tudi apartmaji. Vse skupaj je 5 ali 6 apartmajev. Najboljše da se enostavno odpelješ tja in poiščeš Šimeta. Ti samo vprašaj prvega ki ga srečaš kje lahko najdeš Šimeta in ti bo on za ugoden denar uredil apartma.

Elektrika je, topla voda je iz zbiralnikov kar pomeni da moraš vsaj malo pazit na porabo.
Hladilniki v apartmajih se pa hladijo na plin. Naj te to ne prestraši ker ohladi enako kot električni hladilnik. Edino dlje časa rabi da zalaufa in pride do primerne temperature. Sanitarije in urejenost apartmajev so čist ok. Vse ostalo tam pa je po dogovoru z mojstrom Šimetom. Z njim se lahko odpraviš tudi na ribolov s čolnom…ribe, hobotnice in vse kar sodi zraven ti bo “prodal” po najugodnejši ceni na Jadranu 🙂 Domače vino nikoli ni bilo problem…

*Če se odpravljaš tja, ne mu pozabit kupit kakšen 6pack Heinekenov ali Fostersa 😉

Skratka, iz moje strani, eden najlepših dopustov. Sedaj sva s punco zamenjala lokacijo kajti Pupnat ni več to kar je bil. Čez dan se na plažo pripelje veliko prišlekov iz okoliških krajev. Enostavno ni več tiste idile ki je bila pred tremi ali več leti.

Zadeva je zanimiva. BuzzFuzz ali kdo drugi ali je še kakšno mnenje oz priporočilo za P. Luko.

Hvala

optimum, je že kaj več informacij, gremo v bližino letos ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close