Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Punta križa Rovinj

Punta križa Rovinj

Ene parkrat sva bla?

Upava da letos greva v večih, se nekaj dogovarjamo!

Zvečer pa tudi v Anakondo

Mi bi kar avtu prespali, a mogoče kdo ve če je tam problem da ponoči redarji iščejo ljudi ki tam spijo?

Ni problem

Jaz grem pogledat zdej v nedeljo, upam da bo nekaj

V tujini so te dni prazniki in najverjetneje bo kar živahno ta vikend 🙂

Kak je pa kaj drugi vikend? Bi šel pogledat malo škoda da nimam bliže 🙁

lahko na zs.Maja

si želiš resnične vrhunske obdelave potrebnice. leta nepomembna sem mobilen. gre se za užitek ,ki te dejamsko popelje v nore orgazme.064 160 225 vse ostalo je samo pika na I

Odgovor na objavo uporabnika
12345678987654321, 27.05.2025 ob 05:47

M drgač sma pa par

pokličita me na 064 160 225

A je kdo v Rovinju,tukaj na plaži danes,kaksen par,

Hmmm, zdej pa je punta križa počiščena?

Res bo treba pogledat kaj je novega!

Sva bila tam junija, gužva na plaži in lokalu. Akcije kar nekaj.

Je kakšen par sedaj v Rovinju ali na kaki drugi FKK plaži – za kakšno porednost s posameznikom?

(Barbariga, Peroj,..)

Sem bila prejšnji teden. Nič posebej vznemerljivega.

Tonya, si se pridružila kaki akciji? Jih je bilo kaj?

Danes 01.08. a je kdo za akcijo na PUNTA KRIŽI ?

Nudonik, 01.08.2025 ob 07:20

Danes 01.08. a je kdo za akcijo na PUNTA KRIŽI ?

Kaksno akcijo imas v mislih? Si posameznik ali par?

Runer, 31.07.2025 ob 05:19

Tonya, si se pridružila kaki akciji? Jih je bilo kaj?

Nisem se pridružila akciji.

Tonya, 01.08.2025 ob 16:30

Nisem se pridružila akciji.

Si samo gledala in uzivala? Al samo gledala? ?

Posameznik, 02.08.2025 ob 10:13

Si samo gledala in uzivala? Al samo gledala? ?

To pa naj ostane skrivnost…

Moj pogled na na FKK / neuradno swinger plažo Punta Križa – Rovinj

Sam ali v paru Punta križo obiskujem že mnogo let.

Kaj sploh je ta plaža? Kaj se tam dogaja?

No to vam bom poskušal malo bolj podrobno opisati. V osnovi je bila to navadna FKK plaža. FKK plaže nimajo razen svobode, kjer so obiskovalci goli ničesar skupnega z seksom. Vsaj v osnovi ne. Ideja FKK kot je bila in je že vedno mišljena in svoboda golote.

Swingerstvo – pa pomeni menjavo partnerjev pri seksu. Običajno par / par, lahko pa se vljučujejo tudi posamenzniki. Odvisno od želja dogovora itd.. Vse temelji na zaupanju, užitku, zabavi… in seveda v mejah dogovorjenega.

In če se vrnem k plaži. V Franciji so uradni swingerski resorti ob morju.., kjer so FKK plaže del swingerskega resorta. Tega drugod po svetu ni. Vsaj jaz ne poznam.

Na Punta križi se je očitno spontano pred mnogimi leti zgodilo, da so se na tej plaži začeli zbirati swingerj… K temu je verjetno precej pripomoglo dejstvo, da je.v bližini swinger klub Anakonda. ( Zgodovine, redosleda dogodkov te plaže ne poznam.)

Ker je plaža odprtega tipa, torej lahko pristopi vsak kdor želi je scena tam takšna kot je. V praksi to pomeni, da so na Punta križi obiskovalci pari – swingerji, pari radovedneži in ogromno samih tipov, ki firbcajo, sodelujejo v akciji itd…

Kako to poteka v praksi?

Pari se družijo, tipi firbcasjo in čakajo na akcijo, da je kaj za videt. Tisti aktivni pari, ko se podajo v akcijo so večinoma takoj obkroženi s tipi, ki gledajo, drkajo itd…

Pravila?
Vse bazira na dovoljenjih. Če par dovoli, da se jih opazuje to nakaže, pove. Če par povabi tipe / tipa k sodelovanje to nakaaže pove. Če par ne želi oglednikov to pove / nakaže. In zadeva načleoma kar dobor funkcionira. Vsaj za časa ko sem bil tam ni bilo nobenega incidenta.

In če se vrnme k praksi. Dogaja se marsikaj. Od tega da se pari med seboj. od tega da moški del para gleda kako se mu natepuje ženo,  od tega, da tipi drkajo in kočajo na ženo, njej ti p aopazuje, itd…

No to je ta scena.

Ni za vsakega seveda ne. Zato je dobro vedeti kaj se dogaj in če pridete v kaj se spuščate 🙂

Kaj mene vleče na Punto ?

Zagotov ne množica tipov. Kogar to moti, ta ni za tja.

Vleče me svoboda. Ena taka odpiljena seksualna scena, kjer se dogaja na prostem ob morju, brez zadržkov… Kjer so prisotni svobodomiselni pari, ki jih rajca, da žensko obdelujejo neznanci..

Upam, da sem vam dal malo širši pogled na dogajanje in sceno.

Se mi pridružiš?

Če se najde kak skuliran par, da se mu pridružim z veseljem sprejmempovabilo. Prav tako vabljena posameznica, ki te zanima obisk plaže in sama ne zbereš dovolj poguma. Prav tako vablejna.

Vsem obiskovalcem plaže želim veliko užitka in ja držimo se pravil igre. tako je za vse najbolje.

noborder@6789@gmail.com

Zatipkal sem se v emailu. Pravilen je: noborder6789@gmail.com

Je bil kdo te dneve na Punti?

noborder, 05.08.2025 ob 14:01

Je bil kdo te dneve na Punti?

jaz sem bil pred slabo urco. vse normalno urejeno skulirano. pač na nekem nivoju.

Anonimno 2888, 05.08.2025 ob 14:59

jaz sem bil pred slabo urco. vse normalno urejeno skulirano. pač na nekem nivoju.

Je blo polno? Dosti folka?

https://shotxy.com/hiddenpics

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close