Punta križa Rovinj
Moj pogled na na FKK / neuradno swinger plažo Punta Križa – Rovinj
Sam ali v paru Punta križo obiskujem že mnogo let.
Kaj sploh je ta plaža? Kaj se tam dogaja?
No to vam bom poskušal malo bolj podrobno opisati. V osnovi je bila to navadna FKK plaža. FKK plaže nimajo razen svobode, kjer so obiskovalci goli ničesar skupnega z seksom. Vsaj v osnovi ne. Ideja FKK kot je bila in je že vedno mišljena in svoboda golote.
Swingerstvo – pa pomeni menjavo partnerjev pri seksu. Običajno par / par, lahko pa se vljučujejo tudi posamenzniki. Odvisno od želja dogovora itd.. Vse temelji na zaupanju, užitku, zabavi… in seveda v mejah dogovorjenega.
In če se vrnem k plaži. V Franciji so uradni swingerski resorti ob morju.., kjer so FKK plaže del swingerskega resorta. Tega drugod po svetu ni. Vsaj jaz ne poznam.
Na Punta križi se je očitno spontano pred mnogimi leti zgodilo, da so se na tej plaži začeli zbirati swingerj… K temu je verjetno precej pripomoglo dejstvo, da je.v bližini swinger klub Anakonda. ( Zgodovine, redosleda dogodkov te plaže ne poznam.)
Ker je plaža odprtega tipa, torej lahko pristopi vsak kdor želi je scena tam takšna kot je. V praksi to pomeni, da so na Punta križi obiskovalci pari – swingerji, pari radovedneži in ogromno samih tipov, ki firbcajo, sodelujejo v akciji itd…
Kako to poteka v praksi?
Pari se družijo, tipi firbcasjo in čakajo na akcijo, da je kaj za videt. Tisti aktivni pari, ko se podajo v akcijo so večinoma takoj obkroženi s tipi, ki gledajo, drkajo itd…
Pravila?
Vse bazira na dovoljenjih. Če par dovoli, da se jih opazuje to nakaže, pove. Če par povabi tipe / tipa k sodelovanje to nakaaže pove. Če par ne želi oglednikov to pove / nakaže. In zadeva načleoma kar dobor funkcionira. Vsaj za časa ko sem bil tam ni bilo nobenega incidenta.
In če se vrnme k praksi. Dogaja se marsikaj. Od tega da se pari med seboj. od tega da moški del para gleda kako se mu natepuje ženo, od tega, da tipi drkajo in kočajo na ženo, njej ti p aopazuje, itd…
No to je ta scena.
Ni za vsakega seveda ne. Zato je dobro vedeti kaj se dogaj in če pridete v kaj se spuščate 🙂
Kaj mene vleče na Punto ?
Zagotov ne množica tipov. Kogar to moti, ta ni za tja.
Vleče me svoboda. Ena taka odpiljena seksualna scena, kjer se dogaja na prostem ob morju, brez zadržkov… Kjer so prisotni svobodomiselni pari, ki jih rajca, da žensko obdelujejo neznanci..
Upam, da sem vam dal malo širši pogled na dogajanje in sceno.
Se mi pridružiš?
Če se najde kak skuliran par, da se mu pridružim z veseljem sprejmempovabilo. Prav tako vabljena posameznica, ki te zanima obisk plaže in sama ne zbereš dovolj poguma. Prav tako vablejna.
Vsem obiskovalcem plaže želim veliko užitka in ja držimo se pravil igre. tako je za vse najbolje.
noborder@6789@gmail.com
Zatipkal sem se v emailu. Pravilen je: noborder6789@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.