Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punco sem udaril, ker mi je s prstenom poškodovala kurca

Punco sem udaril, ker mi je s prstenom poškodovala kurca

Nekaj mi ga je drkala kao pa mi je z dijamantnim prstenom, ki ji ga je kupil bivši, poškodovala glavico kurca in to do krvi. Neki se je lagala, da to ni namerno, pa sem jo dvakrat tako zalepil ko lav gazelo, da bo vedela za drugič. Da bi ji pristen kupil jaz bi še tolerisal, tako je pa videla ptičke.

Pravilno si ravnal. Men je zadnjič celo en Slovenc reku da su ženske kot dunajski šnicl – bolj jih tolčeš boljše su.

…da nisi zalepil blazine v svoji samski postelji?

Odgovor na objavo uporabnika
Poškodovanec, 07.07.2021 ob 16:08

Nekaj mi ga je drkala kao pa mi je z dijamantnim prstenom, ki ji ga je kupil bivši, poškodovala glavico kurca in to do krvi. Neki se je lagala, da to ni namerno, pa sem jo dvakrat tako zalepil ko lav gazelo, da bo vedela za drugič. Da bi ji pristen kupil jaz bi še tolerisal, tako je pa videla ptičke.

hahahaha…. Njen bivši ti je poslal pozdrave ?

No ja, če bi bil k u r a c zadosti trd, bi dijamant popustil in se razletel, torej je tudi krivda na tebi.

Odgovor na objavo uporabnika
m1957, 07.07.2021 ob 23:11

No ja, če bi bil k u r a c zadosti trd, bi dijamant popustil in se razletel, torej je tudi krivda na tebi.

???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close