Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Punci podarim iPhone

Punci podarim iPhone

Punci z lepo postavo podarim nov iPhone, če jo zanima druženje in da se kaj zmeniva v dvoje. Bi rade imele punce nov iPhone?

Nebi hvala. Imam staro Mobi Reglo. Sony Erricson Ga 628. In je čist ok za komunikacijo z ljudmi tvoje sorte.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5140, 19.08.2025 ob 17:06

Punci z lepo postavo podarim nov iPhone, če jo zanima druženje in da se kaj zmeniva v dvoje. Bi rade imele punce nov iPhone?

Bedak z še bolj bedastimi predlogi. Ubožec….

Briiina, 19.08.2025 ob 21:00

Nebi hvala. Imam staro Mobi Reglo. Sony Erricson Ga 628. In je čist ok za komunikacijo z ljudmi tvoje sorte.

Če se premisliš sporoči, da ti lahko podarim iPhone.

Mojca378, 19.08.2025 ob 21:50

Bedak z še bolj bedastimi predlogi. Ubožec….

Te zanima iPhone? Lahko ga dobiš, če želiš.

Anonimno 5140, 19.08.2025 ob 22:24

Te zanima iPhone? Lahko ga dobiš, če želiš.

V rit si ga porini, pa vibro vklopi…

Mojca…ti pederčina

Mojca378, 20.08.2025 ob 06:53

V rit si ga porini, pa vibro vklopi…

Saj punce se rade fotkate s pametnimi telefoni. Tebi ni všeč se fotkat?

Probi zamenjat tablete…. al si na čem močnejšem?

Briiina, 20.08.2025 ob 12:53

Probi zamenjat tablete…. al si na čem močnejšem?

Ne uporabljam tablet, sem čist. Moj pa je močen in zmogljiv, če te bi mogoče zanimalo kaj… Iščeš ti koga in bi imela iPhone?

Anonimno 5140, 20.08.2025 ob 13:16

Ne uporabljam tablet, sem čist. Moj pa je močen in zmogljiv, če te bi mogoče zanimalo kaj… Iščeš ti koga in bi imela iPhone?

A iPhone ti je močen in zmogljiv? Ti se fotkaj z njim, potem pa si ga vtakni tja kot sem ti že napisala, da boš imel fotko za spomin, če ga slučajno več ne dobiš, ali ne boš želel dobiti ven.

Mojca378, 20.08.2025 ob 13:51

A iPhone ti je močen in zmogljiv? Ti se fotkaj z njim, potem pa si ga vtakni tja kot sem ti že napisala, da boš imel fotko za spomin, če ga slučajno več ne dobiš, ali ne boš želel dobiti ven.

Moj spodaj je močen iz zmogljiv… Če kaj iščeš se lahko zmeniva… Ti bi se dobila za iPhone?

Anonimno 5140, 20.08.2025 ob 13:59

Moj spodaj je močen iz zmogljiv… Če kaj iščeš se lahko zmeniva… Ti bi se dobila za iPhone?

NE, nebi se dobila s teboj, nadležnež, niti za 100 ajfonov, če sploh veš ka je to, debil nerazgledani.

Punce bi rade, da vam podarim iPhone?

Budalo na kubik. Ne nobena pri zdravi pameti se nebo dobila s tabo…. niti za 100000 telefonov…niti za 100000000000000000 evrov. Jasno?  Pa ne postavli več uprašanj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close