Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punce, zenske ste zadovoljne z svojimi prsmi?

Punce, zenske ste zadovoljne z svojimi prsmi?

Če imaš že sedaj telesno težo v mejah normale bi bila edina rešitev, da greš na operacijo za zmanjšanje prsi, je pa res, da tisti, ki te zaradi tega obsoja te ni vreden in ni potrebno poslušati vseh, ki se zgražajo v zgornjih objavah. Vsake oči imajo svojega malarja in vedno se najde nekdo, ki te sprejme takšnega, kakršen si, le še sama se moraš sprejeti in zaživeti sama s seboj.
Srečno. :)[/quote]

Če slučajno leti na moja zgražanja. Povem lahko le tole. Da če bi bilo pri meni tako kot so objave nad katerimi mi je slabo, bi zame bilo še huje. Nikoli ne bi sprejela, pa če se cel svet postavi na glavo.
Torej najprej pri sebi, ja – bi mi bilo ekstra slabo. Za druge pa četudi povem me pa ne moti, ne briga.
Mene bi pa ekstra motilo. :(([/quote]

Vsi težimo k popolnosti, ravno zato je najtežje sprejeti sebe z vsemi svojimi pomanjkljivostmi. Seveda je dobro tudi to, da naredimo kaj v smeri tega, da bi dosegli to, kar si želimo (če je seveda to mogoče), tako da spremenimo prehrano, se več rekreiramo. Za stvari na katere nimamo vpliva pa je brezpredmetno skrbeti, ker nam od tega ostanejo le skrbi, sami pa samo izgubljamo svojo samopodobo.
Drugi bodo mnogo lažje sprejeli osebo takšno, kakršna je, še posebej, če je posredi ljubezen, tako lahko rečem tudi zase. Se mi zdi idealno? Ne, ne bi pa zaradi tega imel dekleta nič manj rad, bi ji pa svetoval, kako lahko poskuša to izboljšati, če bi motilo tudi njo.

Če slučajno leti na moja zgražanja. Povem lahko le tole. Da če bi bilo pri meni tako kot so objave nad katerimi mi je slabo, bi zame bilo še huje. Nikoli ne bi sprejela, pa če se cel svet postavi na glavo.
Torej najprej pri sebi, ja – bi mi bilo ekstra slabo. Za druge pa četudi povem me pa ne moti, ne briga.
Mene bi pa ekstra motilo. :(([/quote]

Vsi težimo k popolnosti, ravno zato je najtežje sprejeti sebe z vsemi svojimi pomanjkljivostmi. Seveda je dobro tudi to, da naredimo kaj v smeri tega, da bi dosegli to, kar si želimo (če je seveda to mogoče), tako da spremenimo prehrano, se več rekreiramo. Za stvari na katere nimamo vpliva pa je brezpredmetno skrbeti, ker nam od tega ostanejo le skrbi, sami pa samo izgubljamo svojo samopodobo.
Drugi bodo mnogo lažje sprejeli osebo takšno, kakršna je, še posebej, če je posredi ljubezen, tako lahko rečem tudi zase. Se mi zdi idealno? Ne, ne bi pa zaradi tega imel dekleta nič manj rad, bi ji pa svetoval, kako lahko poskuša to izboljšati, če bi motilo tudi njo.[/quote]
Se strinjam v celoti!!! Lepo napisano. 🙂

Le, da ne težim k popolnosti…to bi me še bolj razočaralo potem, če bi…
Sem na drugih področjih nekje preveč perfekcionist, tu pa ne, bi bilo pa drugače če bi tu bila. Sedaj pa je to na srečo ali na žalost, je tudi vprašanje.

fuj no, cele jih kaže. Imam manjše, pa mii je še preveč.

Poisci pravi modrc in kopalke. Tisti po meri so kar nekaj. Meni ustrezajo Curvy Kate, Fantasie, Panache. Imam pa angl.velikost 34 (nasa 75) ff oz g.
http://www.bravissimo.com
http://www.brastop.com
http://www.figleaves.com
http://www.belle-lingerie.com
Sportni modrc je zakon tale Panache – ne potrebujes nobenega dodatnega traku:
http://www.boobydoo.co.uk/panache-ultimate-sports-bra-grey-lilac

Vreme ni pa čisto nič turobno, saj samo dežuje ;))). In vrečka čipsa vedno zgleda nabito polna ;). Mogoče polovico vsebine pohrustajo že med pakiranjem ;).

Poleti tole ne, razen podobno za spat – morda kdaj.

Vedno nosim modrce, razen poleti večkrat tako majčko, ali pa tiste tipo “ahh bra majčke” bombažne.

Ženske podležejo zato, ker jim že v nežnih letih govori okolica, da kaka dila pa je.
Če se okolica ne bi tako obremenjevala z velikostjo prsi, bi marsikateri deklič zrasel v žensko, ki bi ji njene prsi bile ravno pravšnje. Ampak ženska brez prave košarice, brez parfuma, brez make upa in pobarvanih las in če je zapovrhu še samska(boh ne dej!), za večino okolice ni prava ženska. Ne res- nisi tega komentarja nikoli slišal? Uf, jaz dostikrat, tako s strani moških kot žensk. Vpliv okolice spodbija samozavest marsikaterega odraščajočega dekleta. In ta vpliv moramo skupno zmanjšat. problem je, ker je dandanes žensko biti sram ženska in mora razno razne dodatke uporabljat, da bo ženska. Lol.
Pa še en dokaz- moški spodaj piše, da mu je vseeno za velikost prsi- ker so mu všeč taprave ritke, ki jo pa njegova ima. In če ne bi imela prave ritke khm? ?[/quote]

Bolj cenim rit kot prsi, to sem želel povedati. Čepa je nebi imela pa tudi vredu, saj je nimam rad zaradi riti, nego zaradi nje same. Je pa moja, recimo temu, prava ženska, ker se ne barva, ne liči, ne oblači po zadnji modi in se ve cenit tako kaka je, brez nekih dodatkov. Lepa je ko se naliči (kar je redko) in zrihta, ampak še lepša je pa taka, kot jo je obdarila mati narava.[/quote]
Ja, saj vem, da si to hotel povedat. So mi kolegi že zdavnaj povedali, da se moški večinoma delijo na joškarje ali ritarje.
Bi svoje dekle porajtal, če bi imela drobno(pravijo moško) rit? Saj na začetku večino ljudi pritegne videz, ki odloča o tem ali bi šli na zmenek z osebo ali ne. Je že bilo govora o takih ritih pa je bilo kar veliko zgražanja tako z moške kot ženske strani.

Ne si ne želim kot ona. Imam tudi večje, ampak kot ta baba pa ne in moje niso viseče.
Sem zadovoljna, lahko bi bile tudi malo manjše, me ne bi motilo, imajo svojo obliko in ne bi pričakovala grdih sprememb ne povešenosti, ne mlahavosti…
Z razliko od te danice grem lahko v kanotjeri okrog in je skoraj mala razlika kot če nosim modrček.
Sem zadovoljna, hrbet me nikoli ni bolel.
Edino kar me moti, to ne sodi k velikosti, da čutim vsako spremembo v celem ciklusu.[/quote]
No, obseg 90 oz celo 95 je ogromen. Da pa ni razlike ce nosis modrc oz si brez? Kaksne modrce pa nosis? Taksne, ki ne nudijo nobene podpore? Ker ce nimas silikonskih samostojecih, je razlika v pravem modrcu oz brez. Ok, res nimas ekstra velikih (ker imas velik podprsni obseg in si pac cela malo sirsa), ampak spet ne tako majhnih, da se ne bi poznala razlika.

Jaz bom pa malo nesramen in bom rekel, da indirektno sklepam, da niso. Po moje so večinoma mnenja, da lepše zgledajo v modrčku, kot pa da bi bile zadovoljne s svojo realno sliko. Zato jih je sram nudizma, sram jih je, če morajo na ekg , sram jih je, če jih slučajno ( boh ne daj), kakšen zdravnik vidi zgoraj brez, kako to vem, iz tem tu gor, ki smo jih obravnavali v zadnjih mesecih…Samozadovoljstvo in sram pred goloto, to ne gre skupaj..

😛

Ženske, ni pomembno, da ste ve zadovoljne s svojimi prsi, ampak da zadostite potrebam moških.
Silikon vas bo polepšal. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ah, generalci, zate vemo, da kazes bingeljna vsem naokoli in vsak ti lahko naredi pregled prostate. Potemtakem si ti u iber zadovoljen sam s sabo. Ocitno tako zelo, da ne maras nikogar drugega. Si pac samozadosten. Dokler te gledajo in otipavajo.:-p

O kakšni prostati sedaj ti? Sem jaz vagine omenjal, ali joškovje?

ja, ful ste zadovoljne, potem so pa tu gor teme “joj, kako me je sram, ker moram na ekg”, ali pa “zdravnik mi je rekel, naj modrček slečem, kakšen prasec”…Po mojem prepričanju se baba, ki je res zadovoljna s svojim telesom ne ozira na take malenkosti, ker v ambulanti ni nobenih skritih kamer ali paparacov…

Jah, to je pac tvoje prepricanje….

Bolj cenim rit kot prsi, to sem želel povedati. Čepa je nebi imela pa tudi vredu, saj je nimam rad zaradi riti, nego zaradi nje same. Je pa moja, recimo temu, prava ženska, ker se ne barva, ne liči, ne oblači po zadnji modi in se ve cenit tako kaka je, brez nekih dodatkov. Lepa je ko se naliči (kar je redko) in zrihta, ampak še lepša je pa taka, kot jo je obdarila mati narava.[/quote]
Ja, saj vem, da si to hotel povedat. So mi kolegi že zdavnaj povedali, da se moški večinoma delijo na joškarje ali ritarje.
Bi svoje dekle porajtal, če bi imela drobno(pravijo moško) rit? Saj na začetku večino ljudi pritegne videz, ki odloča o tem ali bi šli na zmenek z osebo ali ne. Je že bilo govora o takih ritih pa je bilo kar veliko zgražanja tako z moške kot ženske strani.[/quote]

Sem že prej napisal. Rad jo imam zaradi NJE in ne zaradi riti, prsi, prstov, oči, las itd.. Meni je lepa zdaj, mi bo lepa ko bo noseča in se bo zredila, mi bo lepa, če se bo nasplošno zredila in bo debelejša, mi bo lepa, če bo slučajno zelo shujšala in ne bo imela ne riti, ne prsi, lepa mi bo vedno in vedno si bom želel se*a z njo. Ne bom lagal, taka kot je trenutno, pa če bi se še mogoče kakih 5 kil zredila mi je res idealna, in mi je taka najlepša. Ampak če bi slučajno se spremenila in dobila drobno rit, bog pomagaj, lepa bi mi bila tudi brez riti in bi jo še vedno imel rad. Se mi pa zdi res bedasto, da razpravljamo o tem. Veste kako pravijo: vsake oči majo svojega malarja in to še kako drži.

Je najlepše, pa za kakršnokoli obliko prsi gre. Ok, so ženske, ki s svojimi prsmi v medijih delajo nekakšne reklame za svojo podobo v medijih, to je druga zgodba. Te pač svoje atribute rit, prsa, karkoli že imajo na ogled postavijo širši javnosti z namenom pridobivanja pozornosti, pač želijo, da se npr, o njihovih prsih govori, najbolje v pozitivnem smislu, da filajo svoj ego, negativne kritike pa niso tudi nič slabega, važno, da so opažene in posledično jim na račun tega tudi nekaj denarja steče v njihov žep.

Majhne se da dobro polizat.

Meni so všeč večje prsi, tudi moja punca jih ima in dosti bivših jih je imelo. Ljubim velike prsi 🙂

Odkar imam normalen ITM in napolnijo B kosarico, so mi super. : )

Moja žena je “joškarca” in če ne bi bila, ne bi bila moja žena.
Ne predstavljam si ljubljenja in tudi samega seksa z žensko ki je fosn in brez jošk.

Poiscite pravi nedrček

Objava čaka odobritev

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close