Punce, zenske ste zadovoljne z svojimi prsmi?
Kdaj boste ženske ugotovile, da moškim ni toliko do vaših prsi, kakor ve mislite.
Vsake prsi so lepe, ker so unikatne in neponovljive, motilo bi me edino, če bi bila ženska toliko nesamozavestna, da bi se odločila za operacijo. Imajo pa vsake prsi svoje prednosti in slabosti in nobene niso idealne, je pa na vas in na vašem izbrancu, da najdeta prednosti ter jih vzljubita.
Sem in nisem. Sem z velikostjo, čeprav niso velike, ker so mi velike dejansko grde, pa še ženska z velikimi prsim izgleda, če le ni shirana in/ali gola, debela. Manj sem pa z obliko in rahlo asimetrijo, a taka sem se “rodila”, starost, porodi, življenje jih v bistvu niti niso bistveno (še) prizadeli.
Moški so jih pa imeli vedno radi, vedno oboževali. In vsaj jaz nisem nikoli imela takega, kateremu bi bile všeč res velike.
Ne si ne želim kot ona. Imam tudi večje, ampak kot ta baba pa ne in moje niso viseče.
Sem zadovoljna, lahko bi bile tudi malo manjše, me ne bi motilo, imajo svojo obliko in ne bi pričakovala grdih sprememb ne povešenosti, ne mlahavosti…
Z razliko od te danice grem lahko v kanotjeri okrog in je skoraj mala razlika kot če nosim modrček.
Sem zadovoljna, hrbet me nikoli ni bolel.
Edino kar me moti, to ne sodi k velikosti, da čutim vsako spremembo v celem ciklusu.
Dejstvo je, da bi tiste z malimi rade imele vsaj malo vecje. Dejstvo je, da vecino moskih rajcajo prej vecje, kot male. In dejstvo je, da vas tisti, ki vas ima rad, ne ocenjuje po velikosti dojk in mu je res vseeno. Ta del telesea je samo pika na i pri celi zenski in je nepomemben, ce vse ostalo stima.
Mam kolega, ki ga rajcajo gumbki, meni so pa vsec vecje. Vsakemu svoje. Bodite zadovoljne, s tem kar imate.
Ne si ne želim kot ona. Imam tudi večje, ampak kot ta baba pa ne in moje niso viseče.
Sem zadovoljna, lahko bi bile tudi malo manjše, me ne bi motilo, imajo svojo obliko in ne bi pričakovala grdih sprememb ne povešenosti, ne mlahavosti…
Z razliko od te danice grem lahko v kanotjeri okrog in je skoraj mala razlika kot če nosim modrček.
Edino kar me moti, to ne sodi k velikosti, da čutim vsako spremembo v celem ciklusu.[/quote]
Glede na to da je anonimno, me niti toliko ne briga, lahko napišem še številko 95D oz sedaj 90 D.
Če bi imela številko 100 in več bi bila nesrečna, to ja.
Če bi pa shujšala pa bi vseeno želela kot prej 85c, 85d, ne manj.
Dokler sem imela košarico b-c sem lahko oblekla vse, občasno tudi kakšno zadevo brez modrca. Po drugem porodu pa katastrofa, zredila sem se 15 kil in pol je šlo v prsi. Same težave, težko je najti modrc s košarici f (sploh naramnice tudi široke, zašite, se po 3 mesecih raztegnejo, ne glede ali kupim modrc na netu, ali po meri šivan), vedno bolj so viseče, kopalke nemogoče, razen enodelnih za stare ome, športni modrček je misija nemogoče, aktiven šport otežen, ker s poskoki ali tekom po naravnem terenu poskakujejo skoraj do bolečine. Groza, če zberem denar jih bom absolutno zmanjšala.
Moraš izgubiti maščobo, ker so dojke večinoma iz maščobnega tkiva in se bodo hitro zmanjšale, če izgubiš malo maščobe. Glede na to, da ti je tek otežen zaradi velikosti bi ti priporočal kolesarjenje in seveda sprememba prehrane, ko se boš počutila, da bo šlo brez bolečine pa seveda še tek (v klanec najbolje, če imaš možnost) in potem lahko začneš tudi z fitnesom, jogo, cross fitom…
Edino kar me moti, to ne sodi k velikosti, da čutim vsako spremembo v celem ciklusu.[/quote]
Glede na to da je anonimno, me niti toliko ne briga, lahko napišem še številko 95D oz sedaj 90 D.
Če bi pa shujšala pa bi vseeno želela kot prej 85c, 85d, ne manj.[/quote]
Malo sem na hitro pokukala na net, večje joške, same visečke, prav grde da hitro zaprem. Tako, da sem sebe prav precenila.
Moje so pa lepše od te, ki prilagam link, ampak osnova in podobnost pa je kljub 95d
http://bigsexyboobs.net/photos/big-sexy-titties
Če bi delala z utežmi ali pa prsne vaje bi bile še lepše. Ne delam pa nič, ker sem lena. :((
Če bi pa shujšala pa bi vseeno želela kot prej 85c, 85d, ne manj.[/quote]
Malo sem na hitro pokukala na net, večje joške, same visečke, prav grde da hitro zaprem. Tako, da sem sebe prav precenila.
Moje so pa lepše od te, ki prilagam link, ampak osnova in podobnost pa je kljub 95d
Če bi delala z utežmi ali pa prsne vaje bi bile še lepše. Ne delam pa nič, ker sem lena. :(([/quote]
Bi rad videl tole, ker zgleda, da si še ena izmed mnogih, ki se samo hvali, ker takih prsi praktično ne najdeš, še posebej naravnih.
Če bi delala z utežmi ali pa prsne vaje bi bile še lepše. Ne delam pa nič, ker sem lena. :(([/quote]
Bi rad videl tole, ker zgleda, da si še ena izmed mnogih, ki se samo hvali, ker takih prsi praktično ne najdeš, še posebej naravnih.[/quote]
Nič se ne hvalim, povem po resnici. Sem dala samo približek slike.
Ko sem danes na hitro po netu videla vsa tista viseča, oprostite izrazu vimena, me je prijelo slabo in vidim veliko razliko, zato me je opogumilo da sem lahko tole napisala, sploh. Ne gledam teh slik sploh, pa ker sem ženska.
Res se mi smilijo vse ki pri tej velikosti tako viseče, izpopačene… boge, prav smilijo se mi.
Se pa ne hvalim, ker se nimam s čim, samo povem okvirno kot je…laži pa ne prenesem!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.