Punce, zene..ali bi dovolile?
Zdravo,
Zanima me mnenje predvsem žensk..
V primeru, da bi si vaš partner/mož lastil atraktiven starodobnik, ki ga na naših cestah zelo redko vidiš. Ali bi imele kaj proti, če bi do njega pristopila kakšna ženska (mlada ali starejša) in bi ga prosila za vožnjo saj bi ji bil avto zelo všeč (tudi če po domače ”nima pojma” o avtih) in bi se on strinjal in jo zapeljal? Bi vam bilo to OK ali ne bi imele nič proti?
marjanca1221, 14.09.2021 ob 09:53
Zdravo,
Zanima me mnenje predvsem žensk..
V primeru, da bi si vaš partner/mož lastil atraktiven starodobnik, ki ga na naših cestah zelo redko vidiš. Ali bi imele kaj proti, če bi do njega pristopila kakšna ženska (mlada ali starejša) in bi ga prosila za vožnjo saj bi ji bil avto zelo všeč (tudi če po domače ”nima pojma” o avtih) in bi se on strinjal in jo zapeljal? Bi vam bilo to OK ali ne bi imele nič proti?
Ne, ne bi bilo OK.
marjanca1221, 14.09.2021 ob 10:14
Njegov odziv na to je, da potem ne vidi nobenega problema, če je njej samo do avta in bi se samo rada zapeljala en krog.. Da potem partnerko ne rabi nič skrbeti, da bi lahko kaj bilo med njima in da je (partnerka ) samo nesamozavestna, če jo to moti.
Normalen odziv.
Razmišljam enako tudi za obrnjeno situacijo – da bi imela boljša polovica npr tako posebno vozilo.
Meni sicer ne bi bilo do tega, da bi neznance ali neznanke vozil naokrog, razen če bi bil taksist ali pa bi drugače iz tega naredil posel.
odkrito povedano, ne smatram se za inštanco, ki bi možu morala dovoljevat karkoli.
naj se odloči sam.
v preteklosti je glede tega sprejemal odločitve, ki niso najbolje vplivale na najino vezo, domnevam, da se je iz tega tudi kaj naučil
mislim, da je z mano, zato, ker HOČE biti z mano. ne zato, ker bi bil prisiljen v to, ker se je sam večkrat ob razpotjih za to tudi odločil.
zato me par minut druženja s kakšno luštno gospodično pač ne bi spravilo v dvome o najini vezi
Forum je zaprt za komentiranje.