Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek punce zdej pa resno

punce zdej pa resno

hvala, nekaj pa je vseeno pozitivnih, ki v tem ne vidijo nič slabega. ni vse kr neko nategovanje in vsak post namenjen zajebanciji in celo to, da piše tole en tip pa se slini, joj no….
soncka-npr. ti mislim, da razumeš, v bistvu vsi vemo, da je lepo spoznati kakšnega novega človeka brez nekih slabih namenov in podlih igric.
res je, da smo vsi v življenju bili razočarani in se branimo kadar je vse tako “popolno” povedano…nobene nič ne silim, obsojajte pa tudi ne, ker nimate razloga, vsaj zaenkrat še ne.

z vami sem bila Ančka tako, da veste 🙂 čao

je samski zato, ker je ostal sam, ali je samski zato, ker še nikoli ni imel ženske?

v zadnjem primeru ga je res bolje preskočit.

premlade ste, če tkole razmišljate
Če ni mel ženske, boš ti njegova kraljica…

al pa je takšna, ki kaj takega napiše, ena čist navadna sponzoruša.

Jaz bi ga stestirala, če bi bil vsaj ene 5 let starejši….

ah, se nisem počutila faca, ko sem nadrajsala

do te moje slabe izkušnje, sem bila tako grdo naivna, da sem mislila, da so vsi ljudje, ki jih srečujem dobri in da se o tistih “grdih” piše samo v časopisu.
Ne trdim, da so po 30 letu na prostem trgu samo slabi fantje, ker vem, da niso in ti verjamem, da je ta tvoj prijatelj res vredi fant. Pravim samo to, da se z leti manjšajo možnosti, da spoznaš koga vredi. Ker tisti stabilni so v zvezi, samski pa so tisti, ki so imeli smolo ali ki se resne zveze ne znajo iti. Prvi, če predela bolečino in ne nosi prtljage v novo zvezo je lahko res ok, z drugimi imeti opravek pa so ena sama agonija.
Želim pa veliko sreče tvojemu prijatelju, ker če je dober človek, si zasluži dobro punco in biti srečen.

al pa je takšna, ki kaj takega napiše, ena čist navadna sponzoruša.[/quote]

ah, ne nič denarja mu nisem dajala in sem mlada in zgledam preklemansko dobro, sem pa ga imela rada in verjela njegovim praznim beseda. Pa mi pri partnerju nikoli ni bil pomemben denar, samo da je pošten, dober človek, da me porihtano “podstrešje” in da me privlači. Je pa res, da če ima človek pri 30 kaj pokazati, da lahko iz tega razumeš, da je sposoben tudi delat na tem, da neke cilje uresniči in ne samo, da živi iz dneva v dan.
Ah, pač nasedla sem mu, ko mi je rekel, da je v preteklosti sprejel nekaj napačnih odločitev in obljubljal, da bo zdaj vse drugače, da bo delal na tem, da si porihta življenje. Itak, nekako je moral upravičiti svoje luftarsko življenje, ostalo pa je itak vse pri besedah.

al pa je takšna, ki kaj takega napiše, ena čist navadna sponzoruša.[/quote]

ah, ne nič denarja mu nisem dajala in sem mlada in zgledam preklemansko dobro, sem pa ga imela rada in verjela njegovim praznim beseda. Pa mi pri partnerju nikoli ni bil pomemben denar, samo da je pošten, dober človek, da me porihtano “podstrešje” in da me privlači. Je pa res, da če ima človek pri 30 kaj pokazati, da lahko iz tega razumeš, da je sposoben tudi delat na tem, da neke cilje uresniči in ne samo, da živi iz dneva v dan.
Ah, pač nasedla sem mu, ko mi je rekel, da je v preteklosti sprejel nekaj napačnih odločitev in obljubljal, da bo zdaj vse drugače, da bo delal na tem, da si porihta življenje. Itak, nekako je moral upravičiti svoje luftarsko življenje, ostalo pa je itak vse pri besedah.[/quote]

Jaz takšnega, ki po 5ih letih od kar je končal šolanje nima česa pokazati, tudi ne bi imela…Hvala ampak ne hvala…pa nisem materialistka ampak neke osnove pa tudi morajo biti…navsezadnje nismo stari 15 let….

Kot ugotavljam, ni problemov pri fantu – problem bo (in je že) pri ženskah. Tako fajn, dobre in poštene, stare okol 30 – pa samske in brez neke čudne zgodovine – NI.

Tudi če se mu jih javi 25, bo pri vsaki našel vsaj 3 ovire, zakaj ne ona:)

Bojim pa se, da se bo za takega fanta ogrelo prej nekaj “mamic”, vezanih in v vezi – pa zelo malo takih, ki bi res potrebovale takega fanta.

Za drugega iskat partnerja – ni lahka:)))) Ker če je tebi všeč, še ne pomeni, da je večini drugih;)

A ni vsaka kdaj doživela, da so ji rekli : poglej, ta je pa tako fajn fant, ta bi bil zate – tebi pa so bili takrat všeč čisto drugi tipi:)))

Ljudje smo pač takšni in nekomu rihtat zmenke….no way.

LP

Pozdravljena Bučka!

Zanima me iz katerega konca SLo prihaja tvoj prijatelj?
Hvala za odgovor!

helo girls & boys 🙂
ta fant je iz okolice celja, ni pa mu pomembno iz katerega kraja je kdo ima avto in ima voljo 🙂

Je kaj mojemu Gedžeju podoben?

staraaaaaa postajaš zahtevna heheheee 🙂

Ups, nisem vedela da sem lepa!

Hm, tole ne zveni slabo – jaz sem tudi 32, samska, uspešna v poklicu, rabila bi pa eno rahločutno in inteligentno dušo zraven, tudi malo ‘duhovno’ ter intelektualno.

če ga res umetnost zanima…jaz sploh teater obožujem:)

FriLLox je tudi fraj.

Samske 30-letnice so tud svojega dnarja vredne..

Predlagam fantu, da štarta na 25-letnice.

Pomemben je karakter in temperament, ter odnos do ljudi. Bolj kot to, kaj ima rad je pomembnejše njegovo mišljenje.

Pa odpiše tudi na kak mail 🙂

Hej. Jaz bi njegov kontakt. Osamljena 33letna duša, zabavna, lušna, inteligentna, ………
Kaj lahko?

Žal ne odpiše 🙂

Se pravi, da je že dobil svojo, verjetno.
🙁

bolj verjetno, da je tole vse skupaj samo nateg 🙂

Tip, ki mu mora ženska rihtat punco na netu?
Ta pa ziher ni kaj prida. Hvala za takega princa, ampak tule gre ali za nateg in tega moškega sploh ni, če pa ta moški obstaja, je pa totalno teslo, da dovoli, da se takole pisari o njem na netu.

Samo stran od tipa, ki mu prijateljica na MONu išče punco :), ta ziher še do pet ne zna štet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close