Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek punce zdej pa resno

punce zdej pa resno

Upam, da za črnega, ker tu bi se midva najbolj ujela.

No kje je zdej? Si mu dala link?

fant1978@siol.com

Tole bi bilo pa boljše brez afne, da mu kdo poštnega predala ne zasuje s slamo.

soncka-npr. ne vem, tale mail pravi da ima in bo vesel kakšnega novega poznanstva. če pa imaš svoj mail pa lahko ti pustiš in te bo kontaktiral ok? hvala 🙂

Naj malo mail pogleda, ali pa spam.

sončka-npr. ne vem ali si mu pisala ali ne, pravi da nima nič

A se ga najde mogoče tukaj:

http://www.kupid.com/Fant1978

nick je že enak kot napr. v e-naslovu 🙂

Zanimivo tudi, da smo leta 2010, on je pedvidevam rojen 1978, star pa je že kar 33 let:))))

joj joj res ne! nima nobenih takih profilov, nima niti facebooka, nikoli ni iskal sploh preko neta. res ni tole ta fant heheee, še tale mail ki sem ga objavila prej si je ustvaril pred pol ure, ker nikoli ni tega delal. bom vesela, če bo res našel kakšno fajn družbo 🙂

Ja, težko, da bo kaj dobil, glede na to, da je naslov napačen. ali je siol.net ali pa gmail.com

Tehničnih podrobnosti nisi nič napisala. Recimo, če je velik 150 in težak 400 kg, potem se ni za čudit, da ne hodi po gostilnah:)

za mogoče je tale:) priznam moja napaka, eno leto več sem napisala, me je tudi sam že kregal 🙂 sem se zmotila, sva prijatelja in ne bi se zezala tako dolgo tukaj gor zato, da bi pisala v tri krasne, kdor vrjame naj kontaktira na mail, drugače pa ne…

hehehee, ne ni tako, samo avanturist ni da bi kr nekaj lovil bejbe. bom dala gmail naslov ok, če bo kakšen odziv..potem pa grem spat 🙂

Če boš dala, zapiši afno z besedo. Za vsak slučaj.

fantt78@gmail.com

tako to je mail, upam da bo veljalo, hvala za družbo in pomoč…

Pa ti res temu fejst dečkotu privoščiš eno mono iz tuki gor? S čim se ti je pa zameril? :)))

hehehee joj bacin, privoščim mu eno super punco, res mu jo, pa sej monovke niso slabe. sigurno je kje kakšna fajn punca, ki išče družbo. pa še luštno smo se imeli na chatu zdej 🙂

Če res obstaja fant, 33 let, ki mu mora ena ženska iskati prijateljico, je pa to res en poden. Če ni sposoben sam katere spoznati, je pa res hudo. Hvala za tako šlevo. Sploh pa mislim, da je to en nateg nekoga, ki mu je dolgčas in bi rad bral maile potrebnih bejb 30+, ki jih tudi nihče ne povoha. Vse skupaj mi je zelo čudno. Zajebancija.

eh, pokojni dr. Rugelj bi rekel, vsak normalen moški si zna sam poiskati žensko!

Je pa res, ta dobri so poročeni ali pa ločeni!

Samski pri 32…eh…zeh.zeh…!!!

pa s tipom ni vse ok…..ima vse lastnosti, ki jih ženske iščejo pri moških, hkrati jih pa ne marajo….ženske imajo rade alfa samca, mačota…..ne pa nekega ustrežljivega copatka, ki je tak kot one.

pa da mu mora ženske ženske rihtat..ojoj…beži stran

žal se moram popolnoma strinjati s tabo
lastna izkušnja: samski fant pri 32, privlačen, lep, da dol padeš, ko ga vidiš, ženske se lepijo najn, simpatičen, prijazen, vljuden….dokler ne začneš zveze z njim…potem maska pade in se začne grozljivka, teror… aja, sem pozabila napisati, kako tipično, pri 32 letih pri mami, ogromno pufa, skoz brez denarja, brez avta in po novem brez službe…ampak ko ga srečaš, on je žrtev in bogi in ga moraš imeti rad že ker je tako ubogi in prijazen

jaz tudi mislim, da moški, ki je pri +32 še samski in živi pri mami, ki ni še kljub 14 letom del. dobe ustvaril nič, ki lepo govori, takim se je treba oooooooooooognit 100 na uro.

dan, res ste face. ja, ker sva prijatelja in mu želim res vse dobro sem napisala za njega oglas, ker sam tega ne želi in se noče prodajat po zmenkarijah, kupidu itd. ja in kaj je zdej narobe z njim??? tako bom napisala, ima zelo dobro službo, ni lenuh ki živi doma na netu kot nekateri. in kaj bo zdej narobe z njim??? aha, tudi ne govori osladno in ne osvaja zato, da bo kakšna dol padla, je preveč realen in razumen, zato pa nima sreče, ker punce padate na lepe besede in še kaj drugega potem pa vidite, da je podn ja. torej je imel bacin kar prav, ko pravi zakaj ravno monovke hehehee. bodite malo vesele in nasmejane, preveč zadrgjene misli vodijo v tečne in sitne pametne ženske, kar pa ne gre skupaj ane.
srečen vesel december 🙂

Ne vem, če je vse tako lepo …
Sama se vsekakor vštevam v ljudi (sicer sem ženska), ki ne chatajo, en hodijo po gostilnah, sploh nekako nikamor, ne popivajo, ne žurirajo, so pamentni, uglajeni ipd., vse kar si opisala, pa sem imela že kar nekaj zvez (vedno dalj časa trajajoče), tudi poročena bila in vse kar spada zrave, in vedno, razen enkrat, z moškim, ki ni žuriral, ni popival, ni chatal, ni …
Problem je nekje drugje. Zdaj je pa že tudi nekaj star, pa … vse težje bo, ker ne zna, ker se je tak sprejel, ker mu na nek način tako paše, ker se je navadil.

Ženske umirte se, tudi taki dobri fantje obstajajo pri 32
moj sin je tudi miren itd. sej sem o tem že pisala…
namesto, da iščete napake, pa same sebe strašite, se raje podvizajte..mogoče je malo sramežljiv, pa rabi spodbudo
da sem sama, pa mlajša in da bi ena njegova prijateljica tako lepo opisala kolega, se sigurno podvizam, da mi ga kera ne spelje
Vsaj preverite…za koga gre…

Stvar je predvsem v tem, da se s starostjo družabno omrežje krči in s tem tudi možnost, da spoznaš koga novega razen mogoče prek kakšnega prijatelja, kolega. Pa še to je zelo težko, ker kolikor toliko normalno zaposlen človek prek 30 enostavno nima več časa (pa naj gre to za ženske ali moške).
Že res, da se ljudje po določenem času nekako sprijaznijo s samskim življenjem, zelo malo pa je takih, ki jim to dejansko ustreza. Večina si želi nekoga ob sebi, ampak če ne spoznavaš novih ljudi (beri zgoraj + dodaj še recimo rahlo introvertiranost človeka), je rezultat takšen kot je. Zato je fino, da pač razširiš svoj krog, pa magari takole, s pomočjo prijateljice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close