punce zdej pa resno
helo,
imam prijatelja tako fajn fant, super fant je. star 33 let, resen, ima službo in je pameten, razgledan, rad ima gledališče, umetnost, pohode v hribe, kino, bazen, potovanja…živi lepo življenje, AMPAK…je sam!!!! tako mi je žal, da je sam in vem, da je veliko resnih samskih punc vsaj za družbo če drugače ne bi bilo lepo, da se spoznate :)))
kje ste??
kakšen tip ženske in otroštvo?
kaj naj rečem drugega kot super, vzorno, srečno družinsko življenje v zdravem okolju, se razume s starši, je samostojen, ustrežljiv, iskren kar je kot prijatelj zelo dobrodošlo, ampak ker ni tak, da bi po gostilnah lovil ženske in iskal avanture mi je res žal, da je sam in nima kakšne punce tako za chat ali izlet….lahko povem res lepo o njemu, ker se dobro poznamo pa si želim, da ne bi bil sam, čeprav ima družbo nas.
bacin ti si pa res extra 🙂 kr telefonsko dej 🙂
moj brat je isto star, vse opisano drži tudi za njega, razen hribov in gledališča, še ful dober zgleda povrh, pa je sam…in zgleda mu tako paše, sicer ima neke občasne sex avanturice za potešitev, drugače pa mu to ustreza, je zadovoljen, torej zakaj bi imel resno babo? ima par kolegov že od prej, večina samskih in se ne sekirajo zarad tega, delajo kar hočejo, jim ful dogaja….. jim je super, torej zakaj se drugi ukvarjajo s tem, zakaj neki so samski, ker jim tako paše…
Forum je zaprt za komentiranje.