Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PUNCE RABIM NASVET…NUJNO

PUNCE RABIM NASVET…NUJNO

S FANTOM HODIM LETO IN POL, OD TEGA 8 MESECEV ŽIVIVA SKUPAJ. PRIZNATI MORAM, DA JE SUPER FANT, POMAGA MI PRI GOSPODINJSTVU, ZELO JE POZOREN IN LJUBEČ, TUDI PRI SPOLNOSTI JE VSE V NAJLEPŠEM REDU. IMA PA ENO NAPAKO, KI JE JAZ NE MOREM SPREJETI IN TO JE ZAČELO RAZJEDATI NAJIN ODNOS…. KADAR GRE VEN S KOLEGI (VSI SAMSKI) NIMA MEJE PRI PITJU ALKOHOLA, DOMOV SE VRNE TOTALKA PIJAN, PADE V POSTELJO IN TUDI NASLEDNJI DAN NI NIČ Z NJIM. tO SE DOGAJA ENKRAT NA MESEC, VČASIH CELO DVAKRAT. OBČUTLJIVA SEM NA TO IZ PREPROSTEGA RAZLOGA…LJUBOSUMNA SEM NA NJEGOVO ENORMNOP ŽELJO PO PITJU ALKOHOLA IN TUDI SAM MI JE PRIZNAL, DA KO JE ENKRAT NABASAN MU JE VSEENO ZA CEL SVET…IZ TEGA RAZLOGA MU TEŽIM, KO HOČE IT VEN ALI ŠPORTAT, KER TOČNO VEM, DA IŠČE PRILIKO, DA SE GA NAPIJE IN UŽIVA V TEM DA ME S TEM JEZI. PRAVI, DA SE MORAM JAZ SPREMENIT IN TO SPREJET, KER ON DA SE NE BO. NAJ OMENIM SAMO ŠE TO, DA V ZAČETKU, KO SVA ZAČELA JE BILO TEH NJEGOVIH “NASTOPOV” ŠE VELIKO VEČ, IN DA SE JE PRECEJ UMIRIL, PA VSEENO….

ŽE VNAPREJ VAM HVALA ZA NASVETE…

hm…če se je že precej umiril…morda se bo popolnoma…ne vem…..težko ti je karkoli predlagati. Da bi ga sedaj kar pustila, je popolnoma brez smisla, saj si rekla , da vse ostalo klapa…

jest bi se na tvojem mestu poskušala čim več pogovarjat z njim, mu povedat , da me to pijančevanje res moti in da s tem ogroža vajino zvezo…to mu povej seveda takrat, ko bo trezen…

Poizkusita skupaj najti vzrok njegovega veselja , da se ga nabuta….mislim, da potreba to ni…saj v tem primeru bi bilo to večkrat kot 1 x ali 2 x na mesec.

Veš , tukaj kjer živim, ogromno fantov počne popolnoma enako. Gredo ven…se ga nabutajo skoraj do nezavesti….pa je potem spet za nekaj časa mir. Pa so v normalnem lajfu drugače prijetni, delovni pobje..

Tako , da ….hm….ne vem..morda ti bo katera brezkompromisno predlagala, da odidi…samo…to je brez smisla. vsak izmed nas ima napake…..tale tvoj vsake toliko časa pregloboko pogleda v kozarec…naslednjega, ko dobiš…bo letal za ženskami…še naslednji bo lahko en brezdelnež….veš, čuden je tale moški svet…

Je pa res , da se fantje z leti umirijo in postanejo fajn možakarji. Kako bo pri tvojem, ne vem….ampak vseeno poizkusi…odideš še vedno lahko..

Lep vikend vama obema..:)))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

pa kaj bi ti rada, da bi bil 24 ur s tabo? meni bi šlo, če bi bila na njegovem mestu to teženje ful na jetra
a ti ne greš nikol s frendicami ven in se otkačiš?

Mislim da si narobe zastopila Venussss….. Ne da bi bil 24 ur z mano in ja tudi jaz grem s frendicami ven, ampak se ga ne odkačim, ker sem zrela ženska in sem to dala že skozi…Zate ne vem in te ne mislim ocenjevat, vsak ima svoje…..

a zrele ženske se ga ne smejo odkačiti????

1. NE DERI SE!

2. Če na teh svojih “izletih” v pijanem stanju ne počne še kakih drugih neumnosti (npr. povalja vsako, ki pride mimo, ogroža sebe in druge v prometu itd.), potem mislim, da je čisto povprečen dečko in vzami te “športne dneve” v zakup – pač v zameno za vse dobro, kar pri njem dobiš.

Težit ni zdravo, ker se zna zgodit, da se bo začel pa zaradi tega napijat, to je pa težje rešljiva situacija. Bodi pa pozorna… če se bo to družabno pijančevanje pojavljalo pogosteje, ali pa če bi ugotovila, da pije iz kakega drugega vzroka, ali pa kar tako, brez vzroka, takrat bo pa čas za resen pogovor.

Sicer pa imata še zelo kratko skupno kilometrino. Čez leto ali dve boš že bolj z gotovostjo vedela, kam se odvija zadeva. Ali se bo umiril v sprejemljivih mejah, ali se boš navadila, ali pa te bo žrlo. Potem si boš lahko bolje začrtala nadaljnjo pot.

Žiži imela sem podoben problem. A še preden sva začela živet skupaj sem mu postavila nekakšen ultimat: “Al pijača al pa jst.” Nekaj časa je še rabil, da se je resno odpovedal pijančevanju s kolegi, a zdaj je vse vredu. Tudi ko gre ven s prijatelji si zdaj postavi mero in tako me ne skrbi več.

vse ste nore ce to neumnost podpirate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,,,vzemi za u kup??????? halo,,pa kaj je z vami,namesto da pametno govorite stresate budalestine….clovek ne more brez piva,,vodke itd,,in to je normalno,,lepo vas prosim,,lepo da ima kolege,,a je treba bit zraven se mrtev pijan,,,povej mu kaj cutis,,drugac pa ste slovenci nagnjeni pijaci,,sooci se s tem,,lp

Jaz se pa popolnoma strinjam s tabo! Ravno zaradi tega, ker že v začetku nekatere kar lepo potrpijo in vse požrejo, nato čez nekaj let na sosednjem forumu jokajo, da je dedec navaden pijanec in se jim podira ves svet!!!

Ja, ja, kar dajte takšnih tipom potuho, očitno imamo še vedno premalo alkoholikov :((((((((((((((((((

Moj nasvet: ne uničuj si življenja s pijancem. Pijanec se spreobrne, ko se v jamo zvrne! Izjem je le za skromno peščico, pa še tisti potrjujejo pravilo…

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

nekje sem prebrala,da so to potencialni alkoholiki,ker se vsakic,ko pijejo – napijejo… to ,da se druzi s prijatelji mi je vsec, da pa se napije vsakic ……

Punca-pamet v glavo!To,kar opisuješ je,kot bi gledala svojega očeta.Danes je zapit do konca.
Tudi moj gospod je imel takšne popadke,pa sem ga postavila pred dejstvo-jaz ali pijača.Imela sem srečo…
No,danes sva že “stara zakonca” in ko gre ven ( še prosit ga moram naj se skida ),se nikoli ne vrne niti okajen,kaj šele pijan.
Stvar je na tebi.
Srečno!

Vsaka izmed vas mi je dala za mislit bom temu rekla. Vem da mu moram dati neko mero svobode, ampak kje je ta mera svobode????
Če se kregava se kregava zaradi alkohola.Vsakič mu pojasnim, da nimam nič proti pijački ali dvema, tudi jaz rada spijem kak kozarček dobrega vinčka, vendar se ga nikoli ne napijem, da nebi vedla kaj delam. Pravi da se temu ne bo odpovedal, da on tak je. Naj omenim še to, da je njegova mama bivši alkoholik, zato se morda še bolj bojim zanj, a on ne sprevidi, kam to pelje.Ne morem se sprijaznit s tem, ker me je preveč strah in ko je zunaj ne zatisnem očesa… Mu moje nasprotovanje daje še večji zagon????

Pa še to: Venusss prosim ne bodi napadalna.Povsod na forumu kjer zasledim tvoj nick, napadaš ljudi..Nauči se obvladovat svojo jezo..

Moj oče je tudi tako začel. Z občasnimi pijančevanji. Že 20 let pa sploh ne more brez pijače, ker se mu drugače roke tresejo.

upam da si se zamislila ,,ker bos samo sebe zaj…,in kasneje celo svoje otroke,,premisli,,:))

Žiži, najprej sem ti tudi jaz hotela svetovati, da ni nič takega če se ga kdaj pa kdaj malo nacuka, potem pa sem prebrala inin, smejkin, tanjin post in sem se malo zamislila. Se mi zdi da imajo kar prav. Bi to res utegnil biti začektek alkoholizma, še posebej ker praviš, da so imeli v družini probleme s tem. Jaz sem sicer čisto netolerantna do starih, “že utečenih” pijancev, če pa bi imela fanta, ki še nebi bil alkoholik, ampak bi se ga občasno natolkel, torej bi kazal znake potencialnega alkoholizma, bi mu pa verjetno tudi popuščala. Vendar sem se ob branju nekaterih postov kar zamislila in spreminjam mišljenje. Tudi jaz ti svetujem, da tega nikakor ne toleriraš. Nista še dolgo skupaj in čez čas boš videla kam pes taco moli, ampak res ni pametno popuščat in tolerirat pijančevanja. Se mi pa zdi, da te čaka kar težka naloga, ker se mi zdi da tudi fant ne namerava kar tako popustiti. Vso srečo ti želim in ne popuščaj mu.

Briši od alkoholikov čimdlje stran, če zeliš sebi in svojim otrokom dobro na tem planetu!!!!

Alkoholik ali narkoman je eno in isto!!!! To si zapomni!! Ta tvoj je že alkoholik!

Če ga nimaš namena takoj pustiti, si sprintaj tale post in ga preberi čez dve leti !
Tako boš vedela, da si sama kriva za to kar boš preživljala! Bila si opozorjena!

V priklonu,

JOHANUS

Johanus, tokrat se prvič popolnoma strinjam s tabo!

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

ŽIŽI, tud jaz ti svetujem, da stvar vzemi resno.
Če je kdaj pa kdaj, nimam nič proti…če je pa vsakič, pol se je pa treba zamislit.
Imam prijateljico, ki ima fanta, živita skupaj eno leto, vse ji naredi…skratka oh in sploh. Je pa dejastvo, da vsak dan pije. Sam si odpre pivo (ker je žejen – kot da se ne da odžejat s čim drugim), potem mu pa zapaše še eno pivo…in tako naprej.

Ker mu je ona že velikokrat “zatežila”, da se ji zdi, da je to mal prehudo, da kar sam pije “kao za žejo” je začel kolege klicat, če grejo na pijačo (njej pa reče, da ga je kolega poklical, v resnici pa on sam išče družbo).

Kadar sta pri nama na obisku, je vedno totalka.

Pa se pogovorita, pa je dva dni uredu, pol pa kar neki najde, da se skregata (seveda, kao da je ona kriva), pol pa v avto, pa po barih….ona ga pa kliče, pa se mu opravičuje….Skratka, na koncu je ona kriva, da se ga je napil, ker mu je težila (pa je sam iskal prepir).

Tko, to je samo ena izmed zgodb, ki ne vem, kako se bo končala…lahko pa predvidevam. Jaz upam, da najboljš za mojo prijateljico. Veliko se pogovarjava o tem, pa pravi, da ga ima enostavno rada.

Ve kaj mora naredit, pa ne more. Po eni strani se mi smili, po drugi pa je ne razumem.

ŽIŽI, želim ti, da bi našla moč in naredila tko, da bo zate najboljše. Postavi mu ultimat, ti ali pijača. Če se bo odločil za slednje, potem pač veš pri čem si……..samo enkrat se živi.

Ni lahko imeti moža, ki pije……predvsem pa pomisli na vajine otroke.

“Alkohol je razdiralec družine”, zato ukrepaj ali pa zbeži daleč proč.

Pa veliko sreče.

dodala bi se eno stvar,,narkoman in alkoholik nikoli ne priznata,,da imata tezave ,v tvojem primeru gre za pijaco,,,,naredi si uslugo,,POJDI PROC,,IN VERJEMI NE BO SE SPREMENIL:))))

Nikoli se alkoholik ne spremeni.
Če uspe premagati odvisnost od alkohola, zapase v drugo, ki ni tako moteča , za skupno življenje pa dovolj.

lp

Hej ljudje, a ste nori???

A če gre človek 1 – 2x na mesec ven in se ga nabuta je alkoholik????? Ne ga srat!

Sama se veliko ukvarjam s športom, zdravo živim, sem pa vesel človek in včasih (recimo 1x na mesec) pa se mi ga zapaše nabutat. Sicer imam mero, do tam, kjer še vem zase. Pa ne pijem, da se sprostim, ali da pozabim in kar je še podobnih for! Pijem, ker preprosto zapaše!

In zdaj naj mi kdo reče, da sem alkoholik, bodoči alkoholik itd.

bravo, pomaranča!
se pravi, da je tisti, ki enkrat na mesec, ali pa enkrat na par mesecev kaj popije, alkoholik. hm, potem je pa zihr cela slovenija kronikov. ne pretiravite, pa ne delajte se take svetnike.
če se tvoj fant enkrat na mesec napije, ni nič narobe, naj se ga vsake toliko časa mal odkači… če mu boš težila za 1x na mesec, bo hitro popokal kufre. ne poznam mladega človeka, ki se ne bi vsake toliko vsaj malo napil in sprostil.

točno!!!!
jaz in moje prijatelce smo vse pridne,delavne,zveste, pa se ga tudi včasih ko gremo v disko napijemo!!!!

najprej enkrat potem dvakrat potem trikrat pijan, potem mu bo dovolj tvojega teženja in bo zato revež moral it pit. Vsega boš na koncu ti kriva trpeli pa bodo tvoji otroci. Dokler še upaš pamet v roke in stran.

lep pozdav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close