Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Punce nekaj za vas

Punce nekaj za vas

Pozdravljene punce. Imam vprasanje za vas. Trenutno iscem punco, star sem 26 let. Sam s sabo sem zadovoljen, imam denar, imam sluzbo, ampak dodatni odgovori niso nikoli odvec. Torej, kaj vam je bolj usec na tipih, dolga ali krajsa frizura, brada ali ne. Imam 17 cm vam je to vredu ali? Malo na splosno mi opisote, da vem na kaj paziti. Lp

Moja osebna preferenca so 5-15cm dolgi in gosti lasje in sveže obrit; samo, ni fora, v tem, da si pobarvaš lase in kupiš barvne kontaktne leče. Več ali manj, če imaš dobro osebno higieno in oprana oblačila, je ob dostojne vedenju več kot dovolj.

Odgovor na objavo uporabnika
MatjazSt., 10.02.2022 ob 10:12

Pozdravljene punce. Imam vprasanje za vas. Trenutno iscem punco, star sem 26 let. Sam s sabo sem zadovoljen, imam denar, imam sluzbo, ampak dodatni odgovori niso nikoli odvec. Torej, kaj vam je bolj usec na tipih, dolga ali krajsa frizura, brada ali ne. Imam 17 cm vam je to vredu ali? Malo na splosno mi opisote, da vem na kaj paziti. Lp

Ženski je pomemben samo tvoj vpliv, denar in kako znaš odpirati gobec. Vse drugo ni pomembno. Lahko si grd prašič z 12cm, če imaš denar in si direktor, ti bo vsaka odprla mednožje. Enako je tudi, če si grd in imaš gobec, si aroganten, včasih tudi pretepeš žensko, to jim je tudi všeč, a ti ne bodo nikoli priznale.

Hm. Ne gre skupaj..če si sam s seboj zadovoljen, te ne briga mnenje drugih oz se zaradi tega ne spreminjaš za druge, temveč le če tebe zamika kaj novega, drugačnega. Ta želja po spremembi mora izhajati iz tebe. Zato bi rekla, najdi prvo sebe in šele nato žensko ob sebi. V izogib težavam v prihodnosti…

Kar se tiče videza, vsak moški je nekomu lep, pomembno je po mojem, da je urejen, postrižen, pobrit, ali urejena bradica, higiena mora biti 100%, gibanje vsaj 1h na dan, oblačila čista in polikana ali vsaj ne zmečkana.. Spoštljiv in čuječ do ženske in ljudi nasploh, pa razgledan, dober in zanimiv sogovorec. Če imaš kakšna zanimanja, hobije, strast do česa, je to magnet za ženske. Svojima dvema vedno rečem, namesto daril na zmenek raje prinesi spoštovanje, doživetje, ker je bolj kot materijalno pomembno kako se bo ženska ob tebi počutila. Ena rožica pa magari iz sosednjega vrta ukradena vedno pusti dober vtis. Tako kot v marketingu, je pomembna zgodba in čustva, bolj kot izdelek sam.

kratek nasvet, 10.02.2022 ob 10:44

Ženski je pomemben samo tvoj vpliv, denar in kako znaš odpirati gobec. Vse drugo ni pomembno. Lahko si grd prašič z 12cm, če imaš denar in si direktor, ti bo vsaka odprla mednožje. Enako je tudi, če si grd in imaš gobec, si aroganten, včasih tudi pretepeš žensko, to jim je tudi všeč, a ti ne bodo nikoli priznale.

Jaz kot njegova par let starejša samska vrstnica lahko povem, da to kar si napisal ni res. Če pa avtor želi biti tvoja F* igračka s katero bosta orgazmirala od nasilja, pa izvolite.

Anonimno 4811, 10.02.2022 ob 10:48

Jaz kot njegova par let starejša samska vrstnica lahko povem, da to kar si napisal ni res. Če pa avtor želi biti tvoja F* igračka s katero bosta orgazmirala od nasilja, pa izvolite.

Ja kako ne, kako se potem lahko ženske zaljubijo v raznorazne Muhabije in ostale zločince, gangsterje?

Baje so večkrat prišli k njim na dom iz socialne, pa je zavrnila kakršnokoli pomoč, očitno ji je ustrezalo, da jo redno Muhabi tolče in še njen sin.

Ti si pa res naiven. :)))))

Anonimna217, 10.02.2022 ob 10:46

Hm. Ne gre skupaj..če si sam s seboj zadovoljen, te ne briga mnenje drugih oz se zaradi tega ne spreminjaš za druge, temveč le če tebe zamika kaj novega, drugačnega. Ta želja po spremembi mora izhajati iz tebe. Zato bi rekla, najdi prvo sebe in šele nato žensko ob sebi. V izogib težavam v prihodnosti…

Kar se tiče videza, vsak moški je nekomu lep, pomembno je po mojem, da je urejen, postrižen, pobrit, ali urejena bradica, higiena mora biti 100%, gibanje vsaj 1h na dan, oblačila čista in polikana ali vsaj ne zmečkana.. Spoštljiv in čuječ do ženske in ljudi nasploh, pa razgledan, dober in zanimiv sogovorec. Če imaš kakšna zanimanja, hobije, strast do česa, je to magnet za ženske. Svojima dvema vedno rečem, namesto daril na zmenek raje prinesi spoštovanje, doživetje, ker je bolj kot materijalno pomembno kako se bo ženska ob tebi počutila. Ena rožica pa magari iz sosednjega vrta ukradena vedno pusti dober vtis. Tako kot v marketingu, je pomembna zgodba in čustva, bolj kot izdelek sam.

Meni se sicer zdi več kot dovolj, da z umitimi zobmi in nasmehom reče živjo ter je zmožen prijetnega pogovora (predvidevam, da išče partnerko in ne igračko, tako tudi on oceni ali je ona fejst punca).

Te slikane srajce so malo zastarele, zaradi današnje raznolikosti mode. Pač glih v park na korona coffee date, ne greš v zlikani srajci ampak bolj športno in par zvončkov ni glih isto.

Pač z izjemo osebne higiene in spodobnosti ni nič konkretnega kar lahko svetuješ.

Je pa pohvalno, da si sinova vzgojila v spodobne gospode ali fejst fante.

Odvisno je koliko followerjev imaš in koliko si vpliven. Če jih nimaš vsaj 1000 ljudi, ki te redno sledijo ti ne pomaga niti 25cm batina.

Anonimno 4811, 10.02.2022 ob 10:56

Meni se sicer zdi več kot dovolj, da z umitimi zobmi in nasmehom reče živjo ter je zmožen prijetnega pogovora (predvidevam, da išče partnerko in ne igračko, tako tudi on oceni ali je ona fejst punca).

Te slikane srajce so malo zastarele, zaradi današnje raznolikosti mode. Pač glih v park na korona coffee date, ne greš v zlikani srajci ampak bolj športno in par zvončkov ni glih isto.

Pač z izjemo osebne higiene in spodobnosti ni nič konkretnega kar lahko svetuješ.

Je pa pohvalno, da si sinova vzgojila v spodobne gospode ali fejst fante.

“oblačila čista in polikana ali vsaj ne zmečkana”

Ne vem kako bereš, a nikjer nisem omenila nobenih srajc, temveč poudarila urejenost. Da se ne pojavi kot da je ravno iz Marsa padel in ne ve kje je. Občutek za estetiko je še kako pomemben, ker deluje na nezavedno. Poleg tega sprašuje avtor za raznolika mnenja, zato napiši svoje, ne da se vtikaš in komentiraš moje, če ne znaš ti lahko svetujem kako se to naredi, če želiš.

kratek nasvet, 10.02.2022 ob 10:50

Ja kako ne, kako se potem lahko ženske zaljubijo v raznorazne Muhabije in ostale zločince, gangsterje?

Baje so večkrat prišli k njim na dom iz socialne, pa je zavrnila kakršnokoli pomoč, očitno ji je ustrezalo, da jo redno Muhabi tolče in še njen sin.

Ej, ne vem – svojo mamo vprašaj zakaj te je tako vzgojila, da ti ženske ne zbežijo, samo če jim noge polomiš.

Če hočeš avtorja naskakovati, so lažji načini, kot kazanje svojega “alpha” značaja s psovanjem polovice človeštva (žensk).

Fuj.

Anonimna217, 10.02.2022 ob 11:07

“oblačila čista in polikana ali vsaj ne zmečkana”

Ne vem kako bereš, a nikjer nisem omenila nobenih srajc, temveč poudarila urejenost. Da se ne pojavi kot da je ravno iz Marsa padel in ne ve kje je. Občutek za estetiko je še kako pomemben, ker deluje na nezavedno. Poleg tega sprašuje avtor za raznolika mnenja, zato napiši svoje, ne da se vtikaš in komentiraš moje, če ne znaš ti lahko svetujem kako se to naredi, če želiš.

Sorry, večinoma se lika samo srajce, kakšne navadne majčke se načeloma ne zmečkajo, če se jih takoj obesi – moderni materiali…

Sem prebrala, bolj kot potrebuješ zlikano srajco, usnjene čevlje in ročno uro. S preveč upokojenkami klepetam in sem avtomatsko šla dopolnjevati.

Moja napaka. Definitivno pa ne bo še avtorjeva 🙂

Lp

Pa če je prišlo do nesporazuma okoli tega dela : Pač z izjemo osebne higiene in spodobnosti ni nič konkretnega kar lahko svetuješ.

Ni mišljeno “ti svetuješ” ampak kot “dajati nasvete”. Kar je iz “zlikane srajce = urejeno” nesporazuma. Pač lahko si urejen v supergah in promocijski majici zaradi mode.

5 pravil:

1. Dinarcki

2. Lep avtek

3.Nikoli biti doma

4. Ne razmisljaj prevec

5. Bodi kot kuzek hov hov

Anonimno 4811, 10.02.2022 ob 11:19

Sorry, večinoma se lika samo srajce, kakšne navadne majčke se načeloma ne zmečkajo, če se jih takoj obesi – moderni materiali…

Sem prebrala, bolj kot potrebuješ zlikano srajco, usnjene čevlje in ročno uro. S preveč upokojenkami klepetam in sem avtomatsko šla dopolnjevati.

Moja napaka. Definitivno pa ne bo še avtorjeva 🙂

Lp

“če se jih takoj obesi …” ČE. in v tem je bistvo vsega, kar sem zapisala zgoraj. Če zna poskrbeti za osnovne stvari, da mu ni težko postelje postlati zjutraj, prezračiti in takoj po sušenju lepo zložiti v omaro svoja oblačila, poskrbeti za urejenost in osnovno higieno ter se truditi biti dober človek, je vse ostalo TEŽKO in mu bo vedno TEŽKO.

Ljudje, ki nimajo reda, niso urejeni, vsaj osnovne stvari ne štimajo, imajo velike težave v partnerstvu. Nekdo, ki ne zna obesiti ali zložiti svojih oblačil, bo na precej težav naletel, sploh če si želi imeti družino. To je že en pokazatelj za žensko, da bo morala špilati mamico takemu in velik ne za kaj bolj resnega. Majčke, ki ostanejo v sušilcu dlje časa se zmečkajo, majice ki so iz bombaža, če se jih nemudoma ne zloži prav, se zmečkajo, nekatere trenerke tudi, kavbojke je tudi videti ko so zmečkane. Morda so to za nekoga detajli, meni pa po vseh izkušnjah najprej to pade v oči, ker vem kaj sledi in kako se bo zgodba razvijala. Pri teh letih sem jaz že imela otroka in znala poskrbeti, ne glede na mladost, da sem bila vedno urejena, dostojna. Kaj šele en samski mladenič.

Oskdm, 10.02.2022 ob 11:31

5 pravil:

1. Dinarcki

2. Lep avtek

3.Nikoli biti doma

4. Ne razmisljaj prevec

5. Bodi kot kuzek hov hov

Ja , ampak to je resnica. 80% punc je takih. Danes so zelo cudni casi, mene je cas povozil ze zdavnej.

Resnicapaje, 10.02.2022 ob 11:33

Ja , ampak to je resnica. 80% punc je takih. Danes so zelo cudni casi, mene je cas povozil ze zdavnej.

? Se strinjam, tistih 20 – pa nasrkamo.. V procentih je  enako z moškimi verjetno. Torej je še upanje.

Daj mi povej, kje se skrivate ve 20%? Res je težko dobiti normalno umirjeno punco dandanes. Če ne takoj, se pa čez čas izkaže, da hoče drage stvari, potovati po celem svetu in smetiti instagram z brezveznimi fotkami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close