Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style PUNCE KATERO KREMO UPORABLJATE

PUNCE KATERO KREMO UPORABLJATE

Imam probleme z mojo kozo na obrazu.
Sicer imam lepo kozo, tezavo imam le na lickih. Stara sem 24 in v puberteti nisem imela nobenih (res nobenih !) tezav s kozo na obrazu. Vedno je bila mehka lepa in na pogled GLADKA.

Zdaj imam na licih drobne grahaste bele pikice (manjse kot glava bucike), ki pa nikoli ne prerastejo v mozoljcke, ki bi jih clovek lahko stisnil. Rada bi se jih znebila… Katero kremo priporočate….

Pozdravcek

Te mozoljčke ne boš odpravila z nobeno kremo, ker je treba t.i. milijo odstraniti z iglico. Milija nastane zaradi prevelikega kopičenja znoja, ki ga proizvaja žleza znojnica v pori in zato se pojavijo te, na otip trde pikice.

Najbolje jih je odstraniti profesionalno v kozmetičnem salonu. Sicer se nekaj dni pozna rdečica in majhna hrastica, vendar to zelo hitro izgine.

Lep pozdrav! Anita – Salon Fanči

Zelela sem poudariti, da ne gre za navadne mozoljčke, čeprav tudi tisto zgoraj navedeno ravno ni. Dajo se stisnit, a ven pritece le voda… zato jih ne stiskam, ker bi s tem stanje le poslabsala. Vseeno hvala za tale odgovor

In se priporocam se za kaksen opdgovor

Vodeni mozoljčki največkrat nastanejo zaradi vročine in so zelo pogosti poleti. Nekateri počijo kar sami od sebe, zato ni potrebno uporabljati kakšne posebne kreme. dovolj je že, če kožo pravilno neguješ (čistilno mleko, tonik in vlažilna krema).

Upam, da ti je ta odgovor bolj všeč. LP Anita

Tale odgovor je zelo uporaben. Hvala!

to se je tud meni včasih delalo predvsem okoli nosa in po licih – to je neke vrsta alergija na sonce ali na vročino, odkar pa uporabljam Just za sončenje, ki je tudi dnevna zaščitna krema poleti se to ne pojavlja več (tega je že 6 let, sem že pozabila kok je to zoprno)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close