Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Punce, bi ga znale “dešifrirati”?

Punce, bi ga znale “dešifrirati”?

uf, sm prebrala tole, pa mi kr s prve neki ni jasn…. napisala si vse c stilu, kako je ta človk čudn + da kemije sploh ni blo….. in zdej ti ni jasno zakaj te ne pokliče na tretji zmenk? jst bi bla vesela…

vsem sem hvaležna za prispevek. Marikaj je bilo pojasnjenega. HVALA!
Zdaj pa odg. na ta citat:

Ne, punce, jaz si s tako osebo ne želim na tretji zmenek, ker se mi ne zdi ok oseba. Bom pa priznala, da sem se precej navezala nanj kot dopisovalca. Paše ta pozornost, še posebno od lušnega tipa. Zanima me samo, ali se vam ta tip zdi čuden/sumljiv? Rada bi ugotovila, kakšni so bili njegovi nameni. Zakaj je vse to počel? Namreč ne morem sestaviti zgodbe. Zelo misteriozno mi je vse to. Pomislim, da tu sploh ni bilo želje po zvezi ampak, da je imel povsem druge namene. Ampak kakšne..to ne razumem… Še nikoli me ni nekdo tako odpikal… brez razloga… pa sem šokirana.

Sej verjetno se mnogi čudite, kaj se sploh še ukvarjam s takim tipom. Sej si dejansko niti sama ne zna razložiti…enostavno mi ne da mira. Skozi si vrtim to zgodbo po glavi in iščem razloge oz. načine kako naj sestavim to zgodbo. Priznam, sem čustvena in me včasih tudi malenkosti prizadanejo. Je pač tako.

Ne, punce, jaz si s tako osebo ne želim na tretji zmenek, ker se mi ne zdi ok oseba. Bom pa priznala, da sem se precej navezala nanj kot dopisovalca. Paše ta pozornost, še posebno od lušnega tipa. Zanima me samo, ali se vam ta tip zdi čuden/sumljiv? Rada bi ugotovila, kakšni so bili njegovi nameni. Zakaj je vse to počel? Namreč ne morem sestaviti zgodbe. Zelo misteriozno mi je vse to. Pomislim, da tu sploh ni bilo želje po zvezi ampak, da je imel povsem druge namene. Ampak kakšne..to ne razumem… Še nikoli me ni nekdo tako odpikal… brez razloga… pa sem šokirana.[/quote]

ok…jah, o tem ti pa težko… ker kar si sama semle napisala, se vsem zdi čudn in sumljiv verjetno… ma pa vsaka zgodba 2 plati, mogoče si bla mal pristranska v pisanju, ker ti ni všeč, da se ti ne javi več in si spisala tole na tak način, da res izpade ful čudak… lahko da pa ni nek strašn freak in da se tip pač rad pogovarja o vsem, ker si ti očitno bla skoz tih in je mogu non stop neki blebetat, da nista bla v tišini… to, da se ni želel prvič srečat v kraju, kjer delata, ti je lahko logično, da je še kašna ženska v ozadju, sj je jasno… drugič se je sreču v središču, kr se je že skor mogu, ker pač nisi zapalila že prvič in je plan b sprobu, da ne bi preveč očitn izpadu z nekim skrivanjem…. o samih namenih pa zlo težko razpravlam, ker človeka ne poznam…po tem, kar si ti tle spisala o njemu, izpade čudak, brez namena resne zveze (vsaj s tabo)… sicer se je pa brezveze ukvarjat s tem ka je mislu pa česa ni, kr se tko ne javi več…. in zakaj bi si z njim še sploh dopisovala? in če te že tko zanima, pa ja mal povprašaš koga glede njega (sj delata v istem mestu-če sploh res dela tam, nekdo ga že pozna)

Seveda, vsi smo do neke mere subjektivni/pristranski, ker smo v nekem momentu prizadeti, razočarani, užaljeni ipd. in potem v tej luči tudi opisujemo dogodke, osebe ipd. Naj povem, da nisem mogla priti do besede od njegovega govorjenja (nisem zaprta – zelo rada klepetam) in vprašanj. Sej imate prav, zakaj bi si še belila glavo z njim, če pa me je gladko malo skenslal. Preveč časa zgubljam na razne analize, ki mi prav nič ne koristijo….

točno tko, pust zadevo pr mir, pa šibaj dalje…. glede tistiga analiziranja…joooooj kak sm jst včasih to počela, kr slabo mi postane, k se spomnem, vsaki stvari sm hotla prit do dna…. pol sm pa nekako ugotovila, da s tem nč ne pridobiš, ampak samo energijo in čas zabijaš za đabe… tko da zavestno delam na tem, da poskušam čim majn…al pa ko se zalotim, da spet tuhtam o nečem takem, se spravim kej druzga počet, da se zamotim 🙂 itak si pa zaslužiš koga boljšga, mej to v glavi 🙂

To je bila tudi moja prva misel, ko sem prebral njeno zgodbo. Skoraj mi ne gre skupaj, da se sedaj sekira, če je bilo srečanje z njim “krneki” glede na opis. Če v živo ni kemije, potem vse, kar se je “zgodilo” med dopisovanjem, izgubi težo, ker se je zgodilo samo v njeni domišljiji.

Se pravi, vse skupaj je bilo čudno, mestoma tudi neprijetno, ni bilo kemije, vseeno si mu (po tvojih besedah še preveč) pokazala, da ti je všeč, hkrati pa ne bi šla na zmenek z njim, ker se ti ne zdi okej oseba? Nič več ne štekam…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ok se ji ne zdi več sedaj, ko se ne javi. Prej je bil še kar. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

honest

Prvi pomisleki in sila težka dešifracija, ker je tako zapletena osebnost, kajne? 🙂
– sivina in dolgočasje
– čustvena pustost
– nezanimanje in monotonost
– brez občutka in direktnost
– brez ognja in iskrivosti
– brez šarma in humorja
– nakladanje in banalnosti

Kja si mislim?
Da imaš precejšnje težave v odnosih z moškimi.
In nima smisla analizirati (določenih) moških,
ampak moraš analizirati svoj odnos do moških, ki ni čustveno-odnosno zrel,
od koder potem pride do zapletanja s takšnimi profili, pa čeprav si napisala,
da ni kemije, pa da ti je težil in nakladal s suhoparnimi temami o politiki, pa da je brez takta postavljal zelo zasebna vprašanja, pa da si bila v glavnem tiho.

“Misteriozen moški” ni enako prazen moški, kakor vajin odnos, ki deluje, kot da imata oba 80 let in sta že 50 let naveličana drug drugega, kjer drug drugega k večjemu le še utrujata.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če bi bil tako zagret za ljubezen oz. seks, bi dal veliko več od sebe…
Takšni dolgočasni moški so v postelji aktivni kot polži z amputiranimi nogami. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tudi zanimanje je več kot nič. Kemija pa je že višji, nenujen nivo pozornosti. 🙂

že navadne, po naravi firbčne babnice ni dobro imeti pri sebi … kaj šele trenirano, da nos vtika v tuja posla

pušnila si

Saj ne vtikam nos v tuja posla. Analiziram “odnos”, katerega del sem bila. NIč drugega.

Če bi bil tako zagret za ljubezen oz. seks, bi dal veliko več od sebe…
Takšni dolgočasni moški so v postelji aktivni kot polži z amputiranimi nogami. :)[/quote]

hahaha, ta primerjava se mi zelo dopade :))

Bi, bi. Samo se nam ne bi ljubilo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Večjega jebivetra nisi mogla spoznati.
Itak se zvez preko spleta na daleč v bodoče izogibaj,a tale model ja kreten na potenco..

Te pa jaz zdaj začudeno vprašam,le kaj hudiča ti je pa bilo pri njemu všeč?? Kaj za boga milega? Ves čas si se pritoževala nad njegovim obnašanjem,kaj te je pritegnilo potem?

No..si bom poskusila sama odgovoriti..

Na pijački ga iz omenjenjih razlogov nisi spustila blizu..ni bilo kemije.
Iz tega naslova si ga sicer malce pritegnila,nakar te je samovšečnež povabil še enkrat,celo do te mere,da si te je drznil odpeljati v domači lokal..

Ker si sila naivna,je ta drugič uvidel da si kura od ženske in se odločil da časa zate ne bo izgubljal več..In ti nehal pisarit zgodbice o “jedinoj i najboljoj ljubavi”:)

…in seveda,ker s(m)o babe v večini butaste ko tema,ti je zaradi njegovega ignorja postal sila zanimiv kar te zdaj pizdi…

Stavim sto marona če te še enkrat kontaktira,padeš kot hruška debelušak hehe ahhh jooooj!

Goni ga u k…..! Škoda časa.Pojdi na sprehod in čaj.

Popravljam hruško debeluško:)

Kako ga ne moreš dešifrirat?
Praviš, da imaš takšno službo, v kateri imaš vpogled v register postopkov, imaš njegove osebne podatke, v končni fazi tudi fotografije, poznaš ga osebno, z njim si se sestajala…..

Zakaj tukaj zajebavaš folk z nekimi svojimi dvomi?

mogoce se je pa ravni tega ustrasil, da bi ga ti prevec desifrirala ler nima postenih namenov..in buhvej kaj bi najdla v registru.lol

a ti je res tok dolgcas v zivljenju da se ti da z njim ukvarjat?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close