Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punca vceraj v mb – zakaj si ne upam nobene lustne ogovorit

Punca vceraj v mb – zakaj si ne upam nobene lustne ogovorit

Tako mi je zal, da nisem sel ogovorit mlade blondike, ki je včeraj sama sedela v baru. Vedno imam ta problem, da si ničesar ne upam, potem pa obzalujem. Bil sem s kolegom in tud njega nisem zelel pustit samega. Ali sem storil napako? Ali bi ona slabo odreagirala na pogovor?

Punca, ce slucajno tu gor kaj beres, se javi.

Pomojem moras pač probat. Kaj pa je najslabs kar se lahko zgodi? Nic kaj tako hudega, da si ne bi upal. Razen, ce je zenska toliko iz tvoje lige, da je bolje, da ne probavas. Ker ponavadi te bo itak odj* taksna.

Stajerke so cisto usekane.  Poisci si raje punco v osrednji Sloveniji.

Kako bi se šele počutil, ko bi dobil dvojko?

Odgovor na objavo uporabnika
Mariborsampijon73628w9, 08.08.2021 ob 09:26

Tako mi je zal, da nisem sel ogovorit mlade blondike, ki je včeraj sama sedela v baru. Vedno imam ta problem, da si ničesar ne upam, potem pa obzalujem. Bil sem s kolegom in tud njega nisem zelel pustit samega. Ali sem storil napako? Ali bi ona slabo odreagirala na pogovor?

Punca, ce slucajno tu gor kaj beres, se javi.

Slabo bi odreagirala. To si sam zgruntal, zato nisi šel do nje.

. https://youtu.be/uPVdsa_69oE

Vidiš napaka!

Ko je tarča enkrat ogledana je treba stopiti korak naprej. Kaj pa se ti lahko zgodi? Si zavrnjen, morda v najslabšem primeru prileti klofuta? Povprašaj se lo rezultatu in imej v obziru, da te ne pozna in tako ali drugače nimaš česa izgubiti. Pač v lokal ne boš prišel kakšen mesec in stvari se bodo pozabile. Ne pričakuj sicer, da se ti bo stopila v objemu, saj nosi v trdoerotičnem filmu in Jameson je tokrat le viski, ne Jenna. Sicer pa če šarma ne boš spustil na plano in pokazal malo samozavesti, ji plačal kozarček gin tonica ali dva, boš še čez leta tam kjer si sedaj…

Jaz pravim, ce ne probas ti tudi spodleteti ne more.

to so pa današnji moški, toliko “pogumni” v družbi kolegov, pol pa brez jajc

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close