Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punca se hitro strmi

Punca se hitro strmi

Odgovor na objavo uporabnika
Hko, 12.08.2021 ob 18:37

Sem ženska in nisem nikoli v življenju objavila nobenih slik na socialnih omrežjih in jih tudi ne bom. Bila sem poročena 20 let, imam že otroke študente in sem po ločitvi imela simpatije in novo vezo. Na kraj pameti mi ne pride, da to obešam na splet. Tisti, ki me poznajo osebno, itak poznajo stanje, ostalih pa ne zanima. Nikogar te bedarije zares ne zanimajo, razen tistih, ki iščejo senzacije in tračarije.

Ja, ok..on pa jih. Samo ne z njo. To je ta razlika…

Tudi jaz ne! Se ne ukvarjam s tem. On pa objavlja, kot so že rekli, ampak ne z njo.:) Če pa bi moja žena hotela objavit fotko naju dveh na FB, kaj me briga, naj. Če ne gre ravno za nage fotke, me ne briga.:) Njega pa! Vsi se sprašujemo, zakaj.

Prav ima! Skrivaš jo, ker z njo ne misliš resno.

Ne skrivam je! Pa naj ona nalozi kamor zeli, tud oznaci me lahko pa bodo lih tko vsi vidl.. Ne razumem zakaj bi objavljal samo zaradi tega slike, da jih vidijo drugi? Kwj je fora tega?

Boga ženska, da te mora tako prosit za eno skupno fotko je pa že prav žalostno. Pa kaj te stane to naredit? Kako si lahko takšen? A rad vidiš, da ji je hudo, da trpi? Če bi jo imel res rad kot praviš, bi to nemudoma, brez pomisleka naredil

Skrivaš, 13.08.2021 ob 09:02

Boga ženska, da te mora tako prosit za eno skupno fotko je pa že prav žalostno. Pa kaj te stane to naredit? Kako si lahko takšen? A rad vidiš, da ji je hudo, da trpi? Če bi jo imel res rad kot praviš, bi to nemudoma, brez pomisleka naredil

ja res groza.zaradi tega trpi.ene slikce ker je ne sme objaviti.po moznosti se še joka.

looolll, 13.08.2021 ob 09:09

ja res groza.zaradi tega trpi.ene slikce ker je ne sme objaviti.po moznosti se še joka.

Vse je možno in taki potem reče, da jo ima rad, sam ne bi rad da drugi to izvejo ne. Boga boga ženska. Kako si lahko takšen?

Še nisi objavil? O, buh se te usmili. Kaj čakaš? Božič? Hitro sliko gor

Akril, 13.08.2021 ob 08:53

Ne skrivam je! Pa naj ona nalozi kamor zeli, tud oznaci me lahko pa bodo lih tko vsi vidl.. Ne razumem zakaj bi objavljal samo zaradi tega slike, da jih vidijo drugi? Kwj je fora tega?

Tudi jaz ne vidim tega razloga, ampak jaz nič ne objavljam. Ampak zakaj pa ti objavljaš slike narave pa svoje slike s frendi, če ne zato, da jih vidijo drugi? Zakaj jih nimaš samo zase?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close