Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punca se druzi z prijatelji juznaki

Punca se druzi z prijatelji juznaki

TE PAČ NOČE, SPRIJAZNI SE, SI PA VEDNO DOBRODOŠEL MED NAS SLOVENSKE HOMOSEKSUALCE, VSE VEČ NAS JE.

Resnicno upam da je to en 13-letnik ki nima pojma kaj pise, ajde, sprejmem tut dejstvo da je nekomu fuul dougcajt pa malo prca…ampak ce je tole resnicno mnenje odrasle osebe smo pa sli pa res u maloro. Iz kire vukojebine si ti?

Resnicno upam da je to en 13-letnik ki nima pojma kaj pise, ajde, sprejmem tut dejstvo da je nekomu fuul dougcajt pa malo prca…ampak ce je tole resnicno mnenje odrasle osebe smo pa sli pa res u maloro. Iz kire vukojebine si ti?
[/quote]

Igor jaz imam tudi dosto ićevcev odkar vidim da v mojem poslu delajo take, ki ne znajo z jezikom slovenščino strokovnega izpita nardit. In imajo službe, me SLOVENKE s strokovnim pa ne. Prav imas Igor. (čeprav si res nesramen, tukaj pa imaš čisto prav!)

tudi gej Slovenija!!!
[/quote]

Ne razumem onega komentarja o rojstnodnevni zabavi😂😂 zakaj bi pa sploh vabila tvojega fotra? Pa zakaj za vraga te se ni pustila🤔

Da je ta post provokacija. V nasprotnem primeru pa me,

a
sem cuden, zanima se pogled tvojega dekleta. Ali ona ve za tovrstne tezave, ki jih nastevas? Malo bi bilo cudno, da bi se kar pozvizgala na vse, ce ti gre tako v nos. Pa se, prosim pojasni, ali si nacionalist ali ljubosumnez.

Jaz grem ko mi je na koktejl,na bambus na pivo . Sama ponavadi,vcasih koga srecam,nikol problema. Moj je raje doma. Nikol se ne kregava

Odgovor na objavo uporabnika
Coach Dr Marton, 18.09.2020 ob 07:06

H njemu gre na pivo….joooj fant! Pa ti si res naiven da to dovoliš. Slej kot prej ga bo fasala od tega moškega. Ne obstaja moško žensko prijateljstvo to je prvo. Drugo, ženska nima kaj hodit h drugemu moškemu v stanovanje. Kot tretje, tam kjer je alkohol se bo hitro zgodil seks! Takoj naj prekine vsake stike s tem človekom ali pa končaj partnerski odnos z njo! To ne bo ostalo samo na občasnem videvanju. To da hodi h njem je znak da si želi seksa z njemu, mogoče se je že zgodil, ki nisi bil zraven!

ojoj upam da si samski da nimas nobene ker nobena te nebi trpela z takim razmisljanjem zal….

A sem cuden, 18.09.2020 ob 07:14

Ne, to si narobe razumel, v njegovo stanovanje ne hodi… Hodijo v bar v mestu.. sem bil tudi ze zraven, pa mi ni.. te fore in obnašanje pa ni teme zame.. v moji družbi je ona vedno bolj tiha ali pa zategnjena, z njimi se pa kar heca pa vcasih se ona kaksne take fore da ne pricakujem tega ..

Ne pase ji tvoja druzba tebi pa ne njena delujes mi na posesisvnost mal se zamisli nad sabo.  ..problem je v tebi ne v njej zal.

a sem cuden, 17.09.2020 ob 09:30

Pozdravljeni,
z punco sva skupaj ze nekaj let, zdaj pa se je se je ponovno zblizala z enim sosedom iz otrostva.. pa saj se ne druzita pogosto vcasih gre z njemu na pivo ampak me moti ker je pogosto zraven tudi njegova druzba oz druzina, vem pa da te ostali radi oci na njej spocijejo. Pa mi je veckat povedala da nimam za kaj biti ljubosumen in se bolj cudno kar zraven me vabijo da gremo skupaj na pivo ampak meni je to cudno, da bi se kar jaz z njimi druzil nevem a sem jaz cuden pa me ne skrbi vec da bi kdo kaj probaval na njej pa me vseeno moti ta druzba

Priklopi se tudi ti.

Užival boš.

Sva sla narazen.

Kot prvo, skrbeti bi te moralo v primeru, da te ne bi hotela zraven. To je pa ja viden znak za takorekoc preplah in ljubosumje. Ce se pa ti ne strinjas s tem da gres zraven pa ni to njena krivda. Je oseba, ki mislim da ima pravico se druziti s komerkoli. Naj bo to fant punca ali kaj cetrtega. Ne razumem teh komentarjev, ces da fant in punca ne moreta biti prijatelja. Napaka. Nevem s katerega stoletja ste taksni oz. s katerega planeta ampak, ni ovir glede tega. Ce ti je nekdo prijatelj potem nima veze kaj ima med nogami ampak kaj ima v glavi!! Joj narod glup res.

Za tebe dragi decko pa se enkrat. Ne glej na sloje ampak glej na cloveka. Ni vazno katere rase je, kaj je njegova izobrazba ali kako se oblaci. Vazna je notranjost, kaj se dogaja v glavi itd ipd. Ce ti ni do njihovega druzenja, se pac ne druzis. Nimas pa razloga in ne pravic prepovedati druzbe komurkoli na svetu. In v primeru kaksnih zabav, jih pac toleriras. Ne rabis z njimi spit piva, ampak hudoben pa ni potrebe biti.

In se za tiste, ki govorite da punce naj nebi pile piva… Hahahah. Norci.

odloči se že, kaj te moti …. po eni strani vzvišen in posestniški , po drugi strani pa negotov in še kaj …. punca je družabna in očitna rada v družbi, ki ji paše … tebe tudi vabijo, a nočeš zraven …. to niso oni krivi, niti punca …. ampak ti sam, da nočeš biti v njihovi družbi s tvojo punco …. upam, da ji ne tečnariš, zakaj z njimi okoli hodi .. ker , spet, ni ona kriva, ampak ti, ker se jim ne pridružiš … in če si slabe volje z njo in ko so drugi zraven, bo šlo pač z vama najverjetneje na slabše …. ker, roko na srce, zakaj bi bila s tabo, če si slabe volje … tak da nekaj pri sebi spremeni … “južni” niso nič slabši ljudje od tebe, najprej bi lahko to doumel … pa če se eni družijo, tudi ni nič narobe z njimi …. če si pa tip, ki se raje bolj zase drži, pa lahko sam pri sebi najprej razčistiš … in se odločiš, da zbalansiraš oboje: včasih si sam, včasih sta ti in punca, včasih pa sta skupaj v družbi še z ostalimi …. če tega ne zmoreš pri sebi doseč, ne boš zadovoljen ne ti ne punca … in si bo našla novega fanta, ki bo to znal doseč … spreminjaj se sam …. ne pa, da “zahtevaš” to od punce …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close