Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punca se druzi z prijatelji juznaki

Punca se druzi z prijatelji juznaki

Pozdravljeni,
z punco sva skupaj ze nekaj let, zdaj pa se je se je ponovno zblizala z enim sosedom iz otrostva.. pa saj se ne druzita pogosto vcasih gre z njemu na pivo ampak me moti ker je pogosto zraven tudi njegova druzba oz druzina, vem pa da te ostali radi oci na njej spocijejo. Pa mi je veckat povedala da nimam za kaj biti ljubosumen in se bolj cudno kar zraven me vabijo da gremo skupaj na pivo ampak meni je to cudno, da bi se kar jaz z njimi druzil nevem a sem jaz cuden pa me ne skrbi vec da bi kdo kaj probaval na njej pa me vseeno moti ta druzba

A problem je moska druzba a ker so taspodni? 😉
A kaj te moti

Moti me ker me vabiio zraven jaz p nisem tak imam svoje navade in nacela pa da pridem tja zraven pa se obnasajo drugace pa tista muzika pa norcevanje pa nasplosno njihov humor.. da se ne pocutim prijetno
Hkrati pa je ona zacela odvracat mojo druzbo ko sem ji omenil

Problem je alkohol. Punca nima kaj hodit na pivo.

A Slovenci si pa ne morejo na njej oči spocit ali kako.? Slovenci ne pijejo piva in ne poslušajo muzike.?

Ne problem ni alkohol, ne hodi pijana domov nikoli, tudi kadar je z njimi ne.

Glede muzike in tega pa kulture se razlikujejo in kaj ce bi se prevec spremenila. Se vedno imamo slovenci drugacne navade.

Isti bivsi. Hahaha 😀 nisva imela probleme sicer z narodnostjo ampak ta vasa moska zakompleksanost, da zenska pa ja mora se prilagoditi vasi druzbi najbols se, ce kadar imate moski vecer vam na mizo nosi pivo medtem ko vi nogomet gledate, pa da vam se kaksn mastn meso spece pa postreze vase riti ej.. ce vam pa rece a gres z mano h prijateljici, ali pa v soping bi sli pa raje se v gnoj valjat
Upam da se bo tvoja spametovala pa si enega iz te “juznaske” druzbe dobila.
Aja no drugac pa bosanci res najbolse komplimente dajejo 😀 se ne morate primerjat slovenceljni

Preveč ste si različni pa ti ni do druženja z njimi, kar je čisto razumljivo.

Za tvoj problem bo, naj se punca zacne druzit z Avstrijci, pivo radi pijejo a namesto cevapov bo pa leberkase, muzka pa ista.

Ja, čuden si. Predvsem pa čisto lesen.

Vsi imajo drugačne navade. Že Gorenjci čisto drugače od Prekmurcev, in Dolenjcev – ti spet drugače od Primorcev… kje so šele kakšni Francozi ali npr Angleži…
IN ti bi se družil samo s sebi enakimi…

Nevem ne hodi zraven pa bo, a kaj je problem ne štekam, a zraven tebe jano posluša pa kolo pleše

Poba, na taka neumna vprašanja bi pa še Vagabund dal dober odgovor.

s ne z, prav imaš, čudno si

Ne razumem, a se fant norčuje iz nas? Tako zaveden Slovenec, a v tem kratkem besedilu mrgoli slovničnih napak – med drugim je napisal ‘slovenec’ z malo začetnico.

pa si jo ti vprašal kdaj v teh letih odkar sta skupaj…, zakaj se ni ona raj družila s severnjaki v otroštvu, kot z južnjaki… zna bit, da zaradi muzike..

https://www.youtube.com/watch?v=axaKzbLL5Ws

Res te ne razumem, niti določeni zgornjih komentarjev. V Evropi si in vsaj pri najstnikih do 25 leta so navade ZELO PODOBNE. Mogoče zaradi odraščanja z internetom in pametnimi telefoni – tako smo imeli enake “estradnike”, enake medije itd. po vsem svetu. Meni se je enako družiti ali pogovarajti z Nemcem ali Američanom (ZDA) ali kdo iz Hrvaške ali Srbije. Res je, da so mogoče kje manjše razlike pri pogovorih ampak med mladimi so konverzacije večinoma enake. Prosim, da nehaš predalčkat osebnosti, komunikacijskih sposobnosti in navad ter interesov ljudi po narodnosti. Tu se gre kvemeču za človeka oz. tisti mehruček družbe. Mogoče se res druži s takšnimi, ki so “orng” neolikani ipd. Drugače pa se tu ne gre toliko za narodnost ampak za samo osebnost človeka in njegovo čustveno inteligenco. 🙂

Nepismen si, južnak te še v slovnici prekaša.

Prav imas, znana slovenska navada je, da zaveden Slovenec ne ve, kdaj se uporablja S in kdaj Z!

Tvoja deklica je prevec sproscena za tvojo mentaliteto in nimata dobre skupne prihodnosti.
Na tebi je, se bos tudi ti malo sprostil ali pa si bos poiskal drugo punco.

Ne gre se za slovenščino, brez skrbi, sem pismen in znam postavljati vejice, uporabljati velike začetnice, vendar se ta tema ne gre o tem. Bistvo je, da so različne navade, mogoče nižji standardi – sem na uvajanju v podjetju, kjer dela moj oče in ima dober položaj. Tudi tu je težava, če bo punca delala, npr. rojstno dnevne zabave in bo vabila te svoje “prijatelje”, potem pa še mojega očeta.. Ne vem, če bi mu bilo prijetno v taki družbi. Gre se tudi za ugled, s druženjem z njimi, ki pa po večini ne opravljajo poklicev na položajih, pa si ga lahko pokvariš.
Saj se ona ne obnaša prostaško, vendar že večkrat je začela v avtu vrteti njihovo glasbo, tisto bolj “hardcore”. Pa take male navade, ki se lahko razširijo. Sicer nimam nič proti njimi, vendar je to nekako mešanje jabolk in hrušk.

slovenčki manj pit in manj ženske tepst, pa se bodo družile tudi z vami

https://m.facebook.com/slovenske.novice/posts/2123151827728731

H njemu gre na pivo….joooj fant! Pa ti si res naiven da to dovoliš. Slej kot prej ga bo fasala od tega moškega. Ne obstaja moško žensko prijateljstvo to je prvo. Drugo, ženska nima kaj hodit h drugemu moškemu v stanovanje. Kot tretje, tam kjer je alkohol se bo hitro zgodil seks! Takoj naj prekine vsake stike s tem človekom ali pa končaj partnerski odnos z njo! To ne bo ostalo samo na občasnem videvanju. To da hodi h njem je znak da si želi seksa z njemu, mogoče se je že zgodil, ki nisi bil zraven!

Ne, to si narobe razumel, v njegovo stanovanje ne hodi… Hodijo v bar v mestu.. sem bil tudi ze zraven, pa mi ni.. te fore in obnašanje pa ni teme zame.. v moji družbi je ona vedno bolj tiha ali pa zategnjena, z njimi se pa kar heca pa vcasih se ona kaksne take fore da ne pricakujem tega ..

Ne seksa z nobenim, to me niti skrbi ne

Koji k…. si pa ti? Aja, Slovenc ki še svojga jezika ne obvlada. To ti je šele sramota.

Že sam ko sm naslov vidla, me je minil da bi sploh brala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close