Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Punca ni za skupno življenje

Punca ni za skupno življenje

In kake frustracije imate drugi, ki v razmišljanju prvih vedno vidite le pljunke in prepucavanje? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_ in Marko, a sta vidva dvojčka :)?

Zapuščam nesmiselno debato. Naj vam bo prepucavanje v užitek.

Saj se zgoraj napisala, da se mi zdi bedasto iskat najem, če imaš svoje stanovanje. Bedarije pa pogosto drago plačujemo. Očitno imaš dovolj denarja zanje. Torej, ker sta najela stanovanje, si svojega fanta spremenila v NEprisklednjika, če bi ga vzel k sebi, bi pa postal prisklednik. Kar tako, puf, kot čarovnica, ki spremeni princa v žabo? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, svoje stanovanje sem prodala :).

Pa je bila res težava pri njih ali mogoče tudi pri tebi, da si si izbirala take “prisklednike” za fante?

Stroški s selitvijo so samo, če imaš pravi razlog za selitev je to zanemarljiv strošek…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

O On_, duša dvojčica od Marka :).

Mogoče pa ti gre samo v nos, ker vidiš dve resnici, ne samo eno. Ne bi raje poskusila argumentirano nadaljevati in zagovarjati svoje zgodbe?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Komu na čast pa bi pisala sem gor osebne zadeve, a Marko?
Veš kaj me tudi čudi? Da se ti tako rad vtikaš v življenje drugih ljudi in sprašuješ in sprašuješ… no eni ti nasedejo. Jaz ti ne bom.

Ne da bi vdel 🙂
Mogoče imava samo podobne življenjske izkušnje, ki ti dajo nek vpogled, ki ga deliš z drugimi v želji, da ne bi ponavljali naših napak.

Moder je tisti, ki se je sposoben učit iz napak drugih… 😉 :)))

Hvala bogu, da si ga prečitala, torej nisem edini.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

On_, Marko, nekaj vprašanj: si samski? Ja? Kako pa boš svetoval potem na tem področju, če si samski? Nisi samski? Zakaj pa si kar naprej tu gor, zaradi neurejenih domačih razmer?

Tipicni zenski egoizem. Da vam pa tip kaj takega izjavi… bi ga pa pobruhale.

Bolj ko razumem zensko logiko, in bolj ko sem za vas atraktiven, bolj vas vracam z vaso “logiko.” Virtualno in v real life… 😉

Kakšne osebne zadeve? Saj si povedala svojo izkušnjo, le argumentirala nisi svojih odločitev. Meni se zdi prodaja lastnega stanovanja zelo neumno dejanje. In zdaj boš plačevala najemnino in metal denar dobesedno “stran”. Komu na čast, priskledniku, ki gi ga iz svojega lahko vrgla, kadar koli bi želela. In kaj boš potem, če ugotoviš, da je prisklednik?

Marko, nisi mi odgovoril na vprašanja. Spider ima prav 🙂
PRodaja neumna? Le zakaj? Zdaj imam denar.
Moj fant ni prisklednik.

Nisem samski, sem izkusil selitev “na svoje”- v najem, se nekajkrat preselil in potem šel resnično na svoje, in je bilo na začetku zelo, zelo, zelo skromno, zato me sedaj čudijo take izjave, ko nekdo napiše, da se noče preselit, ker zavese niso prave barve…..

On_ torej si zato toliko tu gor, ker imaš neurejeno družinske razmere pa svetuješ še drugim?
Marko, je pa očitno samski pa svetuje vsem kako mora biti v vezah :).

Kakšne osebne zadeve? Saj si povedala svojo izkušnjo, le argumentirala nisi svojih odločitev. Meni se zdi prodaja lastnega stanovanja zelo neumno dejanje. In zdaj boš plačevala najemnino in metal denar dobesedno “stran”. Komu na čast, priskledniku, ki gi ga iz svojega lahko vrgla, kadar koli bi želela. In kaj boš potem, če ugotoviš, da je prisklednik?[/quote]Zdaj sta drug drugemu prisklednika, prej bi bila ona na svojem…..
Ansambel obup vam igra…. :))))

Marko ni samski. Se je selil enkrat drugam, drugič pa na svoje. In samo zagovarjam to, kar se meni zdi pametno. Da bi sam prodal stanovanje in šel živet v najem s svojo punco. Pa po moje bi me parkrat udarila po glavi, če je vse v redu z mano, če bi ji kaj takega omenil. 🙂
Če nimaš prisklednika, zakaj pa ga potem nisi povabila k sebi v stanovanje? Ga boš raje porabila za plačevanje najemnine? No, poskusi še ti odgovorit na kakšno vprašanje. 🙂

On_, ti pa si res vseved. UPs, misliš, da si. Naj ti povem, da se hudo hudo motiš.
Kaj misliš, da bi se midva stiskala v majhnem stanovanjcu, če sva želela večjega? In misliš, da je moj fant prisklednik, ki bi se kar nekam prislinil? Ne, ni.
On in jaz bova kupila stanovanje skupaj, vsak pol. Ni on človek, ki bi si dobil žensko in se kar priselil zastonj k njej. Za skupno stanovanje bova dala vsak pol. In ne boš verjel, da bo prodaja mojega stanovanja dovolj za nakup polovice drugega stanovanja. In da ima tudi on bolj kot ne že dovolj prihrankov za pol stanovanja. Vidiš pa še v kreditih ne bova.

Tip trdi, da je 20 let srečno poročen. Meni deluje precej zagrenjeno.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Oh Marko, če imaš ti punco sem jaz tramvaj :). Vsako temo tu gor komentiraš zraven pa boš trdil, da imaš punco. Pa kdo ti bo to verjel :).

JAAAAAAAA :))))
Po principu: če že sam ne vem bom pa vsaj druge učil…..

Samo res nekdo nas prepričuje kakšnega okusa je potica in kako se jo naredi, a je ni niti še okusil…

Verjetno je mislil srečno kot ”srečno”.

Tip trdi, da je 20 let srečno poročen. Meni deluje precej zagrenjeno.[/quote]

Srečneža :), meni to ni bilo dano. Sem pa kar nekaj let plačeval kredit (sam) tudi medtem ko je bila ona brez zaposlitve, prisklednica 🙂

Pa nisem vseved, imam pa že nekaj izkušenj, ne vem zakaj se počutite tako ogroženo, če vem jih opisujem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close