Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Punca ni za skupno življenje

Punca ni za skupno življenje

Ob prebiranju te teme se res lepo vidi da so ženske mnogo večje materialistke od moških,vsaj večina.
Pantiku se “očita” klišejsko vse mogoče.
1.Kaj bo ona,ki ima lastniško stanovanje s tabo,ki pri 30+ nimaš nič-kot da je to edino pomembno.
2.Nakar tip napiše,da ima neizdelano mansardo v hiši staršev-komentarji, da je luzer,ker drugega nima,kupi naj si svoje stanovanje da bosta s punco na istem nivoju. če bi pa napisal,da razmišlja o tej varianti,bi bil pa tudi cepec!
3.Čez čas,skromno pove,da izhaja iz premožne družine,ona pa iz razbite-križate ga,ker so mu starci vse v rit vtaknili,spet ni dobro da sedaj pa nekaj ima.
4.Pove,da punca ne more imeti otrok,kar ga ne moti in ga ne odvrne-tega ne komentira nihče,pa čeprav o njem pove ogromno,vredna mu je,ostal bi z njo kljub temu, da si želi otrok.

Čisto mogoče je da se ga ne čuti vredna,ker se ji zdi da bi bilo njegovo življenje brez otrok z njo zanj žrtev.
Zelo možno je da jo je kakšen moški že zapustil ko je izvedel da je neplodna.

Skratka,napisali ste ogromno,večina vas je pa na pantika le izlila svoje negativne projekcije.
Rdeča nit je bil pa denar,ki je sicer pomemben,ampak najpomembnejši pa ni,vsaj za večino “žensk” tukaj pa očitno je

Medtem, ko je prav mogoče, da je tudi punca svoje stanovanje dobila od staršev ali vsaj z njihovo pomočjo. Saj ne, da je to pomembno, ampak ene obsodbe so prav patetične.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glede na to, da je napisal, da je ona iz revne družine, težko.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

To je res, ampak morda je mislil revne samo iz njegovega vidika, saj jo je primerjal s svojo družino. Saj veš, nekdo ki je zelo bogat, se mu nekdo, ki se morda tebi zdi bogat, drugemu lahko zdi reven. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ojej, vidiš, tole se je pa čisto spregledalo. Seveda mu je vseeno, ker je najbrž tudi nezrel in egoist in tako ali tako ne bi hotel imeti otrok ter obveznosti z njimi. 😉

Nisem iz premožne družine, sem iz take povprečne družine. Punca pa iz razsute družine. Ne nihče ji ni kupil stanovanja. In ne želim imet otrok.

pantik
a veš, da je ta tvoja pupa v vezi s poročenim moškim??

Pa kaj boš s tako staro babo. Če bi bila kaj vredna, bi bila pri teh letih že zdavnaj poročena. Pa ne s tako revo kot si ti.

Pred par dnevi si bil še “bolj bogat”!!

Neverjetno, čim je ženska uspešna in s svojim stanovanjem, že je v vezi s poročenim moškim.

Zenske so pac materijalistke, preracunljivke, … Sploh ko imajo enkrat 30 let.

Tudi ta debata bi bila precej drugacna, ce bi slo za obratno situacijo. Ni si tezko zamisliti. 🙂

Oba okoli 30let- pomisli, ona ima svoje stanovanje, ti pa še vedno,nedorasel pri svojih starših. Zakaj pa nisi že sam nekaj uredil in si priskrbel svoje ali najemniško stanovanje. Hiša staršev je pa njihova, delali so jo zase, ne pa za otroke. Če je pa velika je pa to njihova stvar in ne tvoja. Tudi jaz te ne bi povabila živet v moje stanovanje, kot kaže je ona gospodaren tip, ti pa čakaš, čakaš mama servis in podobno.
zamisli si in vesel bodi, da je tako pametna

In se spet potrjuje, da punce, ker pac zivi v lastniskem stanovanju (valjda, da je zapufana do ibera, lol) fant, ki se se ni zapuval za svoje stanovanje ni dorasel, lol.

Dečki sprijaznite se, ženska hoče tipa, ki je na istem, kot ona, ali pa na boljšem.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Punce luzerjev pač ne marajo. In danes je pomemben edino še denar. Težji bodo časi, bolj bo denar svetinja.

Čudno je edino to, da je z njim 7 mesecev.

Za bruhat izjave enih tu gor.
Mojca punca ni s poročenim tipom v vezi. Ni v nobenih dolgovih, ni zapufana, nihče ji ni nič kupil.
In jaz nisem razvajenec. NIsem nikjer napisal, da sem bogat. Napisal se le, da je moja familija bolj bogata (kar še ne pomeni bogata) kot njena, zato so mi lahko starši več omogočili.

Sem imel punco 9 let, pa je bil odgovor na to, ce se lahko seli k meni vedno, da naj se malo pocaka. Kljub vsemu se mi ni zdela tista prava, s katero bi se ustalil. Ce ti ne dovoli selitve k sebi, raje koncaj in idi dalje. Da se ti ne bo cez par let zgodilo, da se selita skupaj in nato ugotovita, da sploh nista za skupaj. Ko z nekom zivis skupaj, sele postane ocitno, ce je to to ali ne. Dokler se lahko vstanes in gres domov, ko ti kaj ne pase, se ne mores bit preprican, da je to to. Moj nasvet: resno se pogovorita, povej ji, da bi rad resno zvezo in da bi se selil k njej, da vidita, kako bi vama uspevalo. Ce pa ne bo za to, pa raje zdaj koncata kot pa pri 35 in takrat spet znova isces nekoga za resno zvezo.

Pol leta skupaj pa bi že živela skupaj? Midva sva tudi nekaj takega skupaj pa niti pod razno ne razmišljava, da bi že živela skupaj.
Ko pa bova šla skupaj živet, bova šla skupaj. Ne jaz k njegovim staršem, mi na kraj pameti ne pride. Ne on k meni. AMpak skupen najem stanovanja.
Po pol leta pa res ne bi razmišljala, da bi šla v skupen najem. V pol leta pa še ne poznam človeka toliko, da bi rekla, da bova pa šla v skupne nabave takih velikih zadev.
V moje stanovanje pa tudi ne vzamem kar tako nekoga :).

Pantik, mislim da ti je tukaj že ene 80% folka odgovorilo da mislijo, da ta ženska ni prava zate. Jaz tako pravim, se strinjam da človeka res najbolje spoznaš ko se preseliš skupaj zato podpiram to stvar. Potem glede na to da sta z žensko komaj pol leta skupaj bi jaz rekla da ji daj šanso mogoče še kakšno leto največ dve. In potem če ženska ne bo zato da se skupaj preselita je pa brez veze vstrajati, ker v tem primeru te ona ne dojema kot pravega moškega zanjo in ima sigurno kakšne druge plane ki ne vključujejo tebe.

‘še ena taka’, se strinjam s tabo Pantik defenitivno prehiteva. Pol lete je prekmalu, da bi zgradil neko zaupanje. Pantik bodita z žensko skupaj vsaj kakšne par let in boš potem videl če bo ona hotela skupno življenje s tabo.

Pantik, mislim, da ti najbolje veš, če je tvoja punca prava zate in zato ne jemlji k srcu tisto, kar je tu gor napisano. Ljudje imajo polno predsodkov. Nekatere moti, če je ženska višja od moškega, druge če je starejša od moškega, tretje spet, če ima svoje stanovanje, njen fant pa ne. Verjetno tudi sam ne poznaš veliko parov, ki že navzen delujejo “idealno”. Poznam par, kjer je precejšnja razlika v izobrazbi, k sreči je bolj izobražen moški, pa kar dobro peljeta zadevo že dvajset let. Ko je na ozemlju bivše SFRJ divjala vojna, je mnogo mešanih zakonov zdržalo. Temelj vsake veze je ljubezen in medsebojno spoštovanje.

“Temelj vsake veze je ljubezen in medsebojno spoštovanje.”

antilopa, kako pa pride do tega zgoraj?! Verjetno mora biti marsikaj izpolnjeno in predpripravljeno, da zgoraj navedeno zraste :).

Seveda. 🙂

Da bi na podlagi izkušenj drugih koval svojo prihodnost, je vseeno preveč naivno. Kuj jo na podlagi sedanjosti med teboj in njo. Lahko upoštevaš tudi vajino preteklost oziroma tiste izkušnje, ki so vama prinesle (ali pa niso) nova spoznanja. To se mi zdi pametno, na nič pa se ne moreš zagotovo zanest. Lahko nekoga še tako ljubiš in on tebe, pa ga lahko ravno tako izgubiš. “Nesreča” oziroma naključje nikoli ne počiva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close