Punca ni za skupno življenje
Ja, ampak prej si pisala povsem drugače, ti tramvaj. 😉 Da ne želiš vtet k sebi “kar nekoga”, ker so to vedno bili neki priskledniki. Si ti morda že bila kdaj tukaj, nekaj “postaj” nazaj? 🙂
Ja, ampak prej si pisala povsem drugače, ti tramvaj. 😉 Da ne želiš vtet k sebi “kar nekoga”, ker so to vedno bili neki priskledniki. Si ti morda že bila kdaj tukaj, nekaj “postaj” nazaj? :)[/quote]Kaj take čudne sprašuješ, sedaj smo na drugi progi… 😉 😀
Si predstavljaš koliko bi šprišparala, če bi ga vzel k sebi takoj, ko si ugotovila, da ti je lepo z njim? Odšteješ lahko stroške za selitev in stroške, ki jih zdaj dajeta za najemnino. To je pa že kar nekaj a ne?
Enkrat rečeš, da si, potem pa vzameš nazaj. Ccc. 🙂
Zdaj imaš kup drugih razlogov, da si šla v najem z njim. Prej je bil pa samo eden. So ti razlogi pricurljali v zadnji uri ali so že ves čas tam?
Ne, menda sem duša dvojčica……
Če ima marko punco je čudi me tramvaj in si je našla tudi takega fanta s katerim ne moreta skupaj v njeno (pre)majhno stanovanje, zato sta šla v nakup večjega, kjer se lahko dva tramvaja sploh premikata….
A vidva sta tista, ki sta kupila železniško postajo? 😉 :)))))))
Pa saj jaz zi nisem nikoli očital, da ne smeš postavljat osebnih vprašanj drugim. Mogoče ti je to tvoj fant povedal. Jaz nimam težave s tem. 🙂
Ostala nama boš za vedno v spominu… 😀
A ne Marko? 😉 :)))[/quote]
Vedno se je bom spominjal, ko bo sonček. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.