Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Punca ni za skupno življenje

Punca ni za skupno življenje

Ja, ampak prej si pisala povsem drugače, ti tramvaj. 😉 Da ne želiš vtet k sebi “kar nekoga”, ker so to vedno bili neki priskledniki. Si ti morda že bila kdaj tukaj, nekaj “postaj” nazaj? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, ampak prej si pisala povsem drugače, ti tramvaj. 😉 Da ne želiš vtet k sebi “kar nekoga”, ker so to vedno bili neki priskledniki. Si ti morda že bila kdaj tukaj, nekaj “postaj” nazaj? :)[/quote]Kaj take čudne sprašuješ, sedaj smo na drugi progi… 😉 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Si predstavljaš koliko bi šprišparala, če bi ga vzel k sebi takoj, ko si ugotovila, da ti je lepo z njim? Odšteješ lahko stroške za selitev in stroške, ki jih zdaj dajeta za najemnino. To je pa že kar nekaj a ne?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz tudi lahko komentiram vsako temo, pa še zaradi tega nisem samski.
Ali bi moral iti k ženski v službo. 🙂

Marko, jaz sem si vedno sama plačevala najemnino. Ne boš verjel, tudi v času študija.
Brez skrbi, nisem tramvaj. Ker tip ki je dneve in dneve na MON (iskalnik po avtorjih odtipkaš Marko in ola…), že nima punce.

Sorry, marko, če tebi paše se stiskat na par kvadratnih metrih, meni ne paše.
Ampak, ko boš imel punco, boš mogoče razumel.

Keeeeeeer?
Ko ima tip punco nima več kaj tipkat po munu? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On a ti si Markov odvetnik?

Enkrat rečeš, da si, potem pa vzameš nazaj. Ccc. 🙂
Zdaj imaš kup drugih razlogov, da si šla v najem z njim. Prej je bil pa samo eden. So ti razlogi pricurljali v zadnji uri ali so že ves čas tam?

Marko, če bi dobro prebral, sem napisala, da sem tramvaj v primeru, da imaš ti punco :).
Če bi ti imel punco, se ne bi tako poglobljeno zanimal za moje osebne zadeve :).

Mogoče pa ti slabo bereš. Sklepe že sumljive vlečeš. 🙂

Marko, mene tvoje zasebno življenje prav nič ne zanima. Ti pa se sumljivo preveč poglabljaš v življenja neznanih žensk. Zakaj te neznane ženske tako močno privlačijo, da jih vedno in kar naprej sprašuješ po osebnih stvareh?
Je to tak poseben fetiš?

Nekam veliko osebnih vprašanj za nekoga, ki se ne zanima za druge. 🙂

Marko, če nisi opazil, nastavila sem ti ogledalo.

Ne, menda sem duša dvojčica……

Če ima marko punco je čudi me tramvaj in si je našla tudi takega fanta s katerim ne moreta skupaj v njeno (pre)majhno stanovanje, zato sta šla v nakup večjega, kjer se lahko dva tramvaja sploh premikata….
A vidva sta tista, ki sta kupila železniško postajo? 😉 :)))))))

Viddva dvojčka, veliko sreče v vajinem virtualenem svetu žensk. Jaz moram nazaj v realo, k realnemu moškemu. Vaju pa prepuščam virtualnim ženskam, da jih še naprej analizirata. Sončka obema.

Pa saj jaz zi nisem nikoli očital, da ne smeš postavljat osebnih vprašanj drugim. Mogoče ti je to tvoj fant povedal. Jaz nimam težave s tem. 🙂

Ostala nama boš za vedno v spominu… 😀
A ne Marko? 😉 :)))

A ne Marko? 😉 :)))[/quote]
Vedno se je bom spominjal, ko bo sonček. 🙂

A ne Marko? 😉 :)))[/quote]
Vedno se je bom spominjal, ko bo sonček. :)[/quote]Ubožica :(…….
Ona mora nazaj v realo, k realnemu moškemu….
Jaz sem pa skoz mislil, da si ŽELI…. :/

Težko njej, če mora. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close