Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek punca na pijači s fantovim prijateljem in mojim bivšim

punca na pijači s fantovim prijateljem in mojim bivšim

Hm, imata skupen problem nezaupanja in sta/si zelo negotova, zelo sprejemljiva na vplivanje drugih. Da bi me drugi prepričal o svojem partnerju, kakšen je, pomeni, da bore malo vem o človeku, ki bi mi naj bil najbližji, zaupnik, prijatelj… In da pride nek (tuji) vmesni človek, ki s takšno lahkoto krmari med vama. Jah, kako pa potem zgleda ta vajina komunikacija med vama, da ga ne vprašaš, kakor tudi on ne tebe, če kaj od tega drži?? Čudno, ne razumem tega…

Že to, da imam partnerja in neka 3. oseba grdo govori o njem, pomeni, da bi si rad pridobil zaupanje, ker je verjetno ljubosumen na odnose z drugimi, ki jih imaš, in je izjemno spletkarska in manipulativna oseba, ki ti je prevzela moškega, a ne?

Dobro, da je tebi “kliknilo”, kaj se dogaja in kakšna oseba je to, svojega (bivšega?) partnerja pa pač pusti, če ti ne verjame. Mu že tako dogovarja, mogoče je namenoma gluh in slep zaradi “seksualnih ugodnosti”, ki mu jih morda ta ženska nudi. In to verjetno sedaj ti težko prenašaš? Jah, to ni tvoja stvar, kašna družba njemu odgovarja…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Glej, on jo zelo verjetno “popravlja”, česar se ti dobro zavedaš. In ti to ne da mira, kajne?
Tega ne moreš prenesti. Ampak tvoje mesto ni več tu, da karkoli razmišljaš o tem, ampak moraš iti naprej.
Med vama ni trohice osnovnega zaupanja, čemu se sploh trudiš, če sta si pa popolna tujca?
Zakaj si s tem beliš glavo, če je njemu ravno? Aja, on je naiven in ga bo “kača” zvabila v svoj brlog!?
Vraga, zagotovo ima svoje “moške interese” in se mu “ekonomija” zelo lepo izide, saj pod odejo se njena zloba ne opazi. 🙂 In ne boš verjela, to vzame v zakup marsikateri moški, ta ni nič drugačen… 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In zakaj natančno se potem še obremenjuješ z njima?[/quote]

zakaj ? ker sva se še vedno videvala in mi dajal upanje da bova spet skupaj…zato[/quote]

Pusti za sabo in ne pogrevaj župe.

tudi jaz se strinjam z napisanim..pa ne samo da te ni nikoli ljubil tudi spoštuje ne tebe ne prijatelja,ker drugače bi enostavno rekel ne. Lahko pa ti samo rečem eno stvar za boljše počutje. Tudi on bo prej kot slej okusil njen strup v to nikar ne dvomi,glavo pokonci dekle in ko bo do tega prišlo boš ti dvignila roke zmagovalke

tudi jaz se strinjam z napisanim..pa ne samo da te ni nikoli ljubil tudi spoštuje ne tebe ne prijatelja,ker drugače bi enostavno rekel ne. Lahko pa ti samo rečem eno stvar za boljše počutje. Tudi on bo prej kot slej okusil njen strup v to nikar ne dvomi,glavo pokonci dekle in ko bo do tega prišlo boš ti dvignila roke zmagovalke[/quote]

Kje si pa tega našla 🙂 ne sam da ne ve kaj je ljubezen in spoštovanje povrh vsega je še idiot če misli da se mu bo pri taki ženski izšlo..kaj vse svet nosi 🙂

Edina dobra stvar te teme je srčna dama 🙂

ups … srčev as 🙂

In zakaj natančno se potem še obremenjuješ z njima?[/quote]

zakaj ? ker sva se še vedno videvala in mi dajal upanje da bova spet skupaj…zato[/quote]
Kakšna rezerva lahko vedno pride prav. 🙂
A se tako malo ceniš ?

Draga moja punca – če je zgodba s tvojim bivšim zaključena iz tega ali onega razloga. Zapri poglaje in glej naprej. Ona vsekakor ni tvoja prijateljica, če meniš, da rovari za tvojim hrbtom. najdi si novega tipa in novo prijateljico.

Ona definitivno NI tvoja prijateljica.Je samo znanka,sodelavka ali kar nekaj…TEGA prijateljice ne počnejo!!!

Steraj ti njo nekam za vse večne čase,njemu pa v prvi priliki povej da si hvaležna za čas preživet z njim,da pa vendarle nisi želela razhoda ob posredovanju tretje osebe,katero sicer spoštuješ kakor tudi njegovo odločitev da ji slepo verjeme.

Zaželi mu še vse dobro v prihodnjem letu in zaključi debato!
Z dvignjeno glavo odidi,ne obračaj listov…!

….pride čas ko boš lahko pojasnila.Pa upam da te že prej mine.

zgleda, da imate vse ženske podobne / enake izkušnje, da ste tako suverene v svojih mnenjih ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Hvala za nasvete prav vsem…:)

Soki točno tako je kot pravi 40-tka. Tle na monu nas je precej fajn fantov. Jaz sem se recimo ravnokar skregal z mojo ljubico samo za info 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Soki točno tako je kot pravi 40-tka. Tle na monu nas je precej fajn fantov. Jaz sem se recimo ravnokar skregal z mojo ljubico samo za info :)[/quote]

žeee? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close