punca na pijači s fantovim prijateljem in mojim bivšim
Ojla pozdravljeni!
Prvič se poslužujem forumov in veliko se izvedela ravno o stvareh iz teh straneh…zdaj pa imam za vas jaz eno vprašanje..
Moje ime je Sonja in nedavno sem imela s partnerjem težave ki sem jih probala rešiti s pomočjo prijateljice..ko sem o prosila za pomoč mi je svetovala naj se odmaknem od njega da me ni vreden..o njemu je imela slabo mnenje govorila je vse mogoče tako da sem resnično verjela da da bo bolje da ga zapustim..nakar sem izvedela da je njemu govorila ravno drugače..in sicer svoje besede je obrnila tako da češ da sem to govorila jaz…in tako sva se razšla ker sem mu skušala dopovedati da ženska laže a mi do danes še ne verjame..noro je prepričan v to kako dobra prijateljica je in to me grozno nervira…nikoli mu nisem lagala in enostavno ne vem s čim ga je tako prepričala da ji verjame bolj kot meni…poleg tega da naju je dokončno z lažmi ločila pa hodi z njim še po pijačkah pa čeprav je ona dekle njegovega prijatelja..zdaj pa me zanima vaše mnenje ker sama nisem dovolj pametna..kako naj dokažem kdo ona je in kaj je resnica in ali je to normalno da hodi po pijačah z njim, svojega fanta pa pošlje domov…hvala za vsak vaš odgovor
Kako dobro poznaš njenega partnerja? Če je on prijatelj od tvojega bivšega partnerja, bi mogoče lahko uporabila njegovo pomoč, vendar ne na tak način, da njo blatiš. Ona je precej spretna in bi ti tu lahko “popušila”. Poskušaj ravnati nevtralno in mu samo omeni, da obstaja možnost, da si bila napačno razumljena in da nisi želela takšnega rezultata. Za ta ukrep se najprej pomiri in dobro premisli kaj boš rekla.
Vendar pa, iskreno povedano, mislim da je tvoj bivši nezrel. Če ga druga ženska lahko obrne s takšno lahkoto, potem tebe ni dovolj ljubil. Če je moškega možno s takšno lahkoto zmanipulirati, obstaja možnost, da bo do konca življenja tako “zelen” in naiven. V vsakem primeru pa bodi pripravljena na najslabši možni scenarij – da je iskal način, da odide, pa četudi s pomočjo prijateljice.
Kaj pa, če tebe nista vredna ne prijateljica in ne ta tvoj bivši fant ?
Ne izgubljaj časa in ne svojega življenja z nekim prepričevanjem. Če sta se razšla, potem vajin odnos že ni bil ne vem kaj, ker drugače se moški ne bi pustil zapeljati in zmanipulirati.
S tem, ko se ukvarjaš z njima, samo kažeš, da nisi nič bolj zrela, kot onadva.
Hvala sem istega mnenja[/quote]
In zakaj natančno se potem še obremenjuješ z njima?[/quote]
kako da babnice ne razumete …. saj ja vse tako rade trpite vsaj 1/2 leta za bivšim ☺
Ne trudi se in ne izgubljaj časa s kakšnim dokazovanjem. Če bi želel vedeti resnico, bi deloval drugače. Pustil bi odprte vse možnosti, raziskoval in se opredelil.
Si še vedno sigurna, da njega zanima, kaj je res? Morda mu povsem zadostuje, da je v družbi te punce in še eno dodatno temo za pogovor imata.
Forum je zaprt za komentiranje.