Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punca me je brcnila v moda pa sem jo pač klofnil

Punca me je brcnila v moda pa sem jo pač klofnil

V glavnem, včeraj me je punca brcnila v mednožje, baje je videla v nekem filmu pa jo je zanimalo, kako bom prenesel brco. prensel sem jo precej boleče, ko sem malo prišel k sebi in mi je to povedala, pa sem jo krepko klofnil. Bila je užaljena in delala dramo, da sem nasilnež, se je odselila k mkami in je rekla, da ne noče nikoli več videti in da imam srečo da me ne bo prijavila policiji.

Pa kdo je tu nor?!?! Če že, bi morala položnico plačati ona. Ker je bila ona nasilna, jaz sem se samo refleksno branil.

Oba enaka.

Odgovor na objavo uporabnika
Bedaka, 06.07.2021 ob 13:56

Oba enaka.

Kaj naj bi pa naredil?

ah vlagh, 06.07.2021 ob 14:01

Kaj naj bi pa naredil?

“Udaril” sigurno ni pravi odgovor. Pustil in si našel sebi enakovredno, primerno je morda boljši? S tem dokazuje le, da je isti kot ona. Naj uživata še naprej, če jima je to fetiš..

Bedaka, 06.07.2021 ob 14:38

“Udaril” sigurno ni pravi odgovor. Pustil in si našel sebi enakovredno, primerno je morda boljši? S tem dokazuje le, da je isti kot ona. Naj uživata še naprej, če jima je to fetiš..

Rekel je, da jo je udaril refleksno, in ne namerno.

A ti se ne bi refleksno odzvala, če bi ti žival ali človek kar naenkrat iznenada zadal hudo bolečino? Ali se nebi v bolečini z silo roke odzvala proti tistemu ki ti je zadal bolečino?

Klofuta 100% manj boli.

kokoši, 06.07.2021 ob 14:45

Rekel je, da jo je udaril refleksno, in ne namerno.

A ti se ne bi refleksno odzvala, če bi ti žival ali človek kar naenkrat iznenada zadal hudo bolečino? Ali se nebi v bolečini z silo roke odzvala proti tistemu ki ti je zadal bolečino?

Ne. Še nikoli se na nasilje nisem odzvala z nasiljem. Refleks je umik.

S tako osebo kot je ona pa bi v trenutku zaključila.

bodi vesel, da je šla – kaj si pa s tako PsihoPiško delal, pa tudi ne vem. K sebi se vzemi. Upam, da ti je ta brca prenesla možgane iz hlač do glave.

Kar se klofute tiče – ne odobravam. Komot bi se lahko samo razšel. Refleksna pa ni bila čisto nič, če si počakal, da ti je povedala zakaj se ji je zdelo fajn.

Jo drugi zgrabi za joško in to pošteno. Bo mogoče razumela, kako to boli.

Veš kdaj ženska trešči tipa v jajca?

Takrat, ko jo spolno nadleguje ali kaj podobnega. Nobena, ampak res nobena te ne bo sunila v jajca kar tako malo iz dolgega časa. To je tipična obramba pred nasilneži, posiljevalci…

Tako, da brce v jajca so deležni res samo največji gnoji.

Maščuješ se tako, da ji en mesec ne bi dovolil  oralnega sladoleda, pri odnosu pa bi ji že tako kratkega in majhnega, samo  na pol noter dal in to samo tik do vrhunca, potem bi rekel, za en mesec imaš dost.

Bedaka, 06.07.2021 ob 16:45

Ne. Še nikoli se na nasilje nisem odzvala z nasiljem. Refleks je umik.

S tako osebo kot je ona pa bi v trenutku zaključila.

Umakni se ti hitro z orenk bolečimi jajci ko niti stati ne moreš, kaj šele hoditi, koza zabita

kar tako te ni, 06.07.2021 ob 19:23

Veš kdaj ženska trešči tipa v jajca?

Takrat, ko jo spolno nadleguje ali kaj podobnega. Nobena, ampak res nobena te ne bo sunila v jajca kar tako malo iz dolgega časa. To je tipična obramba pred nasilneži, posiljevalci…

Tako, da brce v jajca so deležni res samo največji gnoji.

Aja, a potem ko moški trešči žensko, je tudi vedno zadaj zelo dober razlog in je to čisto upravičeno? Seksitka debilna.

Nič se sekirat jaz bi jo tudi.

Res je, 07.07.2021 ob 08:19

Nič se sekirat jaz bi jo tudi.

Ja saj, ženskam je očitno dovoljno, da moške udarijo , ker ‘ziher je nekaj hudega naredil’, če pa moški udari žensko, je pa nasilnež, norec, psihopat, surovina, dvojna merila ane?

Napaka. Moral bi jo nazaj brcnit v muda.

mutivoda, 07.07.2021 ob 08:46

Ja saj, ženskam je očitno dovoljno, da moške udarijo , ker ‘ziher je nekaj hudega naredil’, če pa moški udari žensko, je pa nasilnež, norec, psihopat, surovina, dvojna merila ane?

Da moraš žensko v kateremkoli primeru udariti, ker ne znaš bolje od ene take, potem nisi prav nič boljši. Od kdaj je nasilje lahko upravičeno in dostojno vedenje enega moškega? Moški če že, so lahko v nasilju enakovredni le sebi enakim moškim, z njimi lahko borbajo, vojskujejo,tekmujejo, parirajo. Moški proti ženski nikoli. Ga ni razloga. Z lahkoto jo onesposobiš drugače, potem pa sledijo odločitve po pameti, če jo premoreš seveda.

Če je tako neumna in nasilna, kaj delaš z njo? Prijaviš jo in adijo, nikoli več. To pa ne gre kajne? Pretežko. Ja seveda, na koga se boš pa potem z izgovorom spravljal ane? Cccc

baba glupa, 07.07.2021 ob 08:04

Aja, a potem ko moški trešči žensko, je tudi vedno zadaj zelo dober razlog in je to čisto upravičeno? Seksitka debilna.

Ti si pa očitno nepismeno stvorenje.

Avtor navaja, da jo je udaril kasneje, ko je prišel k sebi in mu je povedala zakaj ga je brcnila. To ni več refleks.

Refleksno je takoj, ne potem ko se pomiri in premisli in pogovori z njo.

baba glupa, 07.07.2021 ob 08:03

Umakni se ti hitro z orenk bolečimi jajci ko niti stati ne moreš, kaj šele hoditi, koza zabita

In v takem stanju je tudi ne moreš refleksno udariti.

Klofuta, za katero avtor pravi, da je bila refleksna, torej NI bila refleksna, ampak popolnoma nameren in premišljen udarec.

Fant ste zabiti, refleksno dejanje se je zgodilo po pripovedi in verjetno režanju. A vi imate samo en refleks na dan, leto. Refleksi si lahko sledijo na različna dejanja. Če ni reagiral na fizično dejanje, je pa na psihično podjebavanje.

Je pa vse skupaj bolj kot ne žalostno. Lp

Eh, 07.07.2021 ob 09:23

Da moraš žensko v kateremkoli primeru udariti, ker ne znaš bolje od ene take, potem nisi prav nič boljši. Od kdaj je nasilje lahko upravičeno in dostojno vedenje enega moškega? Moški če že, so lahko v nasilju enakovredni le sebi enakim moškim, z njimi lahko borbajo, vojskujejo,tekmujejo, parirajo. Moški proti ženski nikoli. Ga ni razloga. Z lahkoto jo onesposobiš drugače, potem pa sledijo odločitve po pameti, če jo premoreš seveda.

Če je tako neumna in nasilna, kaj delaš z njo? Prijaviš jo in adijo, nikoli več. To pa ne gre kajne? Pretežko. Ja seveda, na koga se boš pa potem z izgovorom spravljal ane? Cccc

Govora je bilo o dvojnih merilih. Torej moški ženske ne sme nikakor udariti, ko pa ženska brcne tipa je tako krdelo bab v tej temi, ki branijo njeno dejanje. Jaz mislim, da bi se to moralo šteti kot spolni napad, kaznivo dejanje in v ječo z njo za 3 mesece, pa odškodnina zaradi bolečin.

Psihopatka nora.

Ti se nisi odzval refleksno, brezveze, da iščeš izgovor

Praviš, da si jo udaril šele po tem, ko ti je povedala, zakaj te je brcnila in ko si celo že “malo prišel k sebi”. To ni bil refleks ampak ego. Refleksen udarec bi bil, če bi jo ti udaril v trenutku po tistem, ko te je ona. Očitno ne razumeš, kaj je to refleks. Bolje, da jo pustiš pri miru preden ti definicijo refleksa razložijo na sodišču.

Ne, ne zagovarjam tvoje punce. Povsem očitno je, da nima tri čiste, če te gre za zabavo brcat v jajca. Ampak ti nisi v tem primeru nič boljši, ker si jo povsem očitno udaril zanalašč in ne refleksno. Malo si revež, ampak v glavi.

Longinus, 07.07.2021 ob 11:29

Govora je bilo o dvojnih merilih. Torej moški ženske ne sme nikakor udariti, ko pa ženska brcne tipa je tako krdelo bab v tej temi, ki branijo njeno dejanje. Jaz mislim, da bi se to moralo šteti kot spolni napad, kaznivo dejanje in v ječo z njo za 3 mesece, pa odškodnina zaradi bolečin.

Psihopatka nora.

Kakšne zamere gojiš ti do žensk ne vem in rešuj jih s psihijatrom, tu pa se ne gre za nobena dvojna merila, temveč sovražno nastrojenost in večno zlorabo žensk/starejših/otrok s strani agresivnih moških, ki kot prvo nimajo sebe pod kontrolo, ne svojih bolnih umov, poleg tega pa še iščejo opravičila za svoja ravnanja z obtoževanjem dejanskih žrtev. Dvomim, da dobiš od ženske brco kar tako malo za hec, so pa za to pristojni kriminalisti in policisti, ki primer vodijo in lahko objektivno ugotovijo za kaj se v konkretnem primeru gre. Pravi moški bi jo prijavil in črtal iz življenja, če je res takšna. Vse ostalo pa kot rečeno… bi znalo priplavati hitro na površje ko bi takega  “mačota” in primer preiskali strokovnjaki.

Napaka. Moral bi jo po picki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close