Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Puljenje obrvi

Puljenje obrvi

Zdravo!

Imam močne obrvi, ki sem si jih pulila, ampak sem zaradi tako hudih bolečin raje odnehala. Nekaj dni kasneje sem v neki reviji prebrala, da lahko v lekarni dobiš mazilo ali kremo, ki si jo namažeš na predel obrvi da ti oblaži bolečine. Ko sem šla v lekarno in vprašala če imajo kakšno mazilo, niso nič vedli o tem. Trenutno si obrvi brijem nad nosom na predelu obeh obrvi. Zanima me ali res obstaja kakšna krema ali mazilo za ublažitev bolečin. Prosim tudi za kak nasvet, kako si lahko najlažje in manj boleče populim obrvi.
Že vnaprej vam hvala za nasvete ter odgovore.

najbolje da si obrvi puliš po tuširanju ker takrat so pore odprte in majčkeno manj boli.
pomagaj si s tem da si z eno roko zategneš kožo (obrv) z drugo pa puliš. lahko si tudi nekajkrat s prsti močno drgneš obrvi in nato puliš. probaj vse pa boš videla.

Svetujem ti, da greš h kozmetičarki in ti jih ina populi….to naredi ful na hitro, tko da skoraj ne boš čutila. No, ko sem si jih jaz začela puliti 8začela sem pri kozmetičarki) me je ful bolelo, ma res ful, ampak sedaj NE čutim več nič!!!

Svetujem ti da takoj prenehaš z britjem saj je tako samo še slapše, jaz si po toširanju pulim stem da si jih namažem z tonikom in malo stisnem zobe pa gre, saj veš za lapoto je treba potrpeti, drugače pa stopi do kozmetičarke saj ni tako drago , nato pa poskusi sama ko boš že imela boliko.

Tako hudo pa spet ni no 😉

lahko si tisti predel natres z ledom in ne bos nicesar cutila 😉

lahko gres h kozmeticarki, ki ti to v parih sekundah zrihta (ce ti z voskom na hitro potegne) ali pa ce ti s pinceto v malo vecih sekundah 😉

vsekakot pa, ce jih bos redno pulila bos prisla do tocke, ko te to ne bo ne bolelo pa dlačic bo full manj 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close