Pujsa pepa in fajonka z motorjem na izlet
Me neizmerno zanima zakaj samo do gradu Strmol?
Zakaj se nista odpeljale, recimo, do Pirana?
Ali je kdo od vas, v vsem zdajsnjem mandatu fajonke in pepe, slisal KARKOLI reci o Piranskem zalivu?
Ste ju do danes slisali KAKO resujeta ta problem s CRO?
Ce je Piranski zaliv prodan, zakaj nam to vlada jasno in posteno ne pove?
cornicello
dajmosi nalit čistega vina. fajonka je mentalno motena in ima rahel davnov sindrom. poglej si obrazne proporce. fsak ki je malo hodil na fitnes in se mal osputi lv to zadevo, vidi razdalje nosek, od čivave do malih ustnik skupaj stišnejih, in pol te na otko postavljene ,okrogle grde oči. in pol ta mala švoh bradica, ta kužek , čivava obraz. to je umsko prizadeta.
pol pa k sviji pepi, musarci. ultra krakte noge, debele, debela ugabna rit, poveše joške, grda v faco. to je isto. to je produkt incesta. to je umsko zaostla. pa ta gobica frizurca. to je ja ko mala punčka z davnovim sindromom, dobro bolj rahlo varinato, ampak fseeno. to je umsko zaostala.
kdor ne vidi tega, al noče videt, al ga je strah povedat, ne vem.
jaz povem kaj vidim. in jaz to vidim.
dve ne preveč pametni osebi, z zel oslabimi geni in grdim obrazom.
to fsi vidimo. ne vem kaj naj rečem- to so dejstva. sploh pujsa zgleda kot hčerka od posranca kučkeja.
Anonimno 3469, 06.08.2025 ob 17:06
cornicello
dajmosi nalit čistega vina. fajonka je mentalno motena in ima rahel davnov sindrom. poglej si obrazne proporce. fsak ki je malo hodil na fitnes in se mal osputi lv to zadevo, vidi razdalje nosek, od čivave do malih ustnik skupaj stišnejih, in pol te na otko postavljene ,okrogle grde oči. in pol ta mala švoh bradica, ta kužek , čivava obraz. to je umsko prizadeta.
pol pa k sviji pepi, musarci. ultra krakte noge, debele, debela ugabna rit, poveše joške, grda v faco. to je isto. to je produkt incesta. to je umsko zaostla. pa ta gobica frizurca. to je ja ko mala punčka z davnovim sindromom, dobro bolj rahlo varinato, ampak fseeno. to je umsko zaostala.
kdor ne vidi tega, al noče videt, al ga je strah povedat, ne vem.
jaz povem kaj vidim. in jaz to vidim.
dve ne preveč pametni osebi, z zel oslabimi geni in grdim obrazom.
to fsi vidimo. ne vem kaj naj rečem- to so dejstva. sploh pujsa zgleda kot hčerka od posranca kučkeja.
Jaz vidim samo mešanico sokoljega balkana is ukrajinske slavke.
kam da sta, 06.08.2025 ob 16:57
Skupaj šli na izlet? Kam ? Z motorjem? :…ha…ha pa ja
Na. Tuki beri in se cudi… Pa zelo hitro so umaknili “novico” iz naslovnice
cornicello, 06.08.2025 ob 18:03
Na. Tuki beri in se cudi… Pa zelo hitro so umaknili “novico” iz naslovnice
Za Pirčevo vem, da je motoristka in to že dalj časa. Za Fajonko prvič slišim. Mogoče pa je.
Anonimno 3469, lej, mene nikoli ni zanimal izgled cloveka.
Ne v sluzbi, ne v nasi SLO politiki.
S prezirom berem obtozbe ala puklasti, celavi, skilasti, mongoloidni … sodim le po dejanjih.
Da se pa 2 zenscini, ki sta na vrhu slovenske politike, vodilne, hvalita z izletom na motorju, ejga, to je pa res toooo much.
Zakaj nista sle obe v Piran, na motorjih, pa mal vprasale nase slovenske ribice, domacine?
Ze cel mandat se fajonka kotali po Afriki, Aziji, kaj je naredila doma?!?
Nula, njente!
Poglejte si vceraj zvecer dnevnik ob 22h, z Bergantom. Je lepo en tipo razlozil, da kurac od vseh nasih blokad in “prepovedi”.
Predlagam fajonki, da drugic v ZN, sezuje salonar in zacne tolci po govorniskem pultu… se bo vsaj cel svet narezal do solz!
Take novice so za spuščanje megle in preusmerjanje fokusa javnosti.
Plešite, plešite, veselo plešite za Svobodo, Levico in SD. Da bo večna svoboda, za festivale svobode, da nam bo vsak dan lepše. Imeli boste vsak dan manj, ampak boste pa srečni. Ne boste zapravljali svojega denarja za neumnosti, ker tudi Golob zapravlja denar za neumnosti, če ga ima preveč. Lahko boste jedli bolj zdravo v skladu z sloganom “Manj je več, še bolje je nič”.
Forum je zaprt za komentiranje.