pudri-razočaranje
Odločila sem se, da ne bom več uporabljala pudrov!
Do sedaj sem jih že ful probala (L’oreal, Max Factor, Lancome, Vichy, Manhattan, Sans Soucis….) in po vsakem se začnem svetit!!! (kljub pudru v kamnu). Res imam mastno kožo sam vseen.
Zapravla sem ogromno dnarja za brez veze.
Ravno zadnjič mi je prodajalka zagotovila da Sans Soucis res dobro matira-ja itak, po dveh urah sem bla že čist svetleča….
Če dobro pomislim, ti pudri so kr neki. Sj dobro zgledamo tudi brez.
Kako se pa ve soočate s svetlečo kožo?
lp
KAJ PA ČE BI POSKUSILA S PUDROM V PRAHU? JAZ UPORABLJAM OBČASNO OD CLINIQUE. DRUGACE PA UPORABLJAM PURE ZONE KOLEKCIJO PROTI SVETLEČI-MASTNI KOŽI IN SEM KAR ZADOVOLJNA….SEVEDA PA SI ZA OKROG OČI ZAMISLI KAJ DRUGEGA (KOT SO MI SVETOVALI NA TEM FORUMU JE FUL KUL KAK GEL-JAZ IMAM OD CLINIANSA)
DRUGAČE PA SE S PUDRANJEM PREVEČ NE OBREMENJUJEM… NAPUDRAM IN BOLJ POUDARJENO NALIČIM SE KO IMAM KAKO POSEBNO PRILOŽNOST IN TAKO PRIDEM ŠE BOLJ DO IZRAZA…
ZA VSAK DAN PA IMAM RADA “NATURAL” STILE, KI JE ZAME ZAKON: MALO MASKARCE RAHLA ŠMINKICA IN MORDA, RES MORDA KANČEK EYE LINERJA… TO JE TO…
UPAM, DA BOŠ NAŠLA PRAVO REŠITEV…
PA PA
Najprej si očisti kožo in uporabljaj zadeve za mastno kožo, ki ti bodo sčasoma pomagale. Zelo pomembna je podlaga za puder, torej krema, ki pa zate ne sme biti mastna. Nato nanesi puder z mokro gobico, malo počakaj, npr.spij kavo,zatem fiksiraj s pudrom v prahu. Glede pudrov ne bi, ker to ni tako pomembno, res pa je, da jaz uporabljam profesionalni puder, ki se ne more primerjati s komercialno kozmetiko (verjemi, ogromno sem jih sprobala). In splača se odšteti nekaj več (okoli 6ooo sit) .
O natural look-u pa tole, moje osebno mnenje:
Danes se mi zdi ženska brez make up-a zelo pusta in nečimrna, nestrokovna in nesamozavestna. Odvisno od priložnosti, seveda! Vendar vsaj kanček make up-a bi si pa res morale omisliti-v mejah normale. Zato pa obstajajo tečaji, ki te naučijo, kako izgledati najbolj naravno, sveže in zdravo.
jaz mislim,da vsaka ženska,ki želi dajati vtis urejene ženske,nositi vsaj malo make upa – ker vemo,da nobena od nas ni popolna in sama od sebe tako lepa,da ne bi rabila niti korektorja za mozolje ali maskare.Vsaj jaz še nisem videla take.
Hvala bogu če imaš lepo kožo tudi brez pudra,ampak kolikor sem takih žensk v življenju videla jaz,so bile vse mozoljaste – brez zamere,ampak če bi bila jaz one,bi takoj pohitela v Namo po korektor.To je zame čista neurejenost.
Forum je zaprt za komentiranje.