Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style pudri-razočaranje

pudri-razočaranje

Odločila sem se, da ne bom več uporabljala pudrov!

Do sedaj sem jih že ful probala (L’oreal, Max Factor, Lancome, Vichy, Manhattan, Sans Soucis….) in po vsakem se začnem svetit!!! (kljub pudru v kamnu). Res imam mastno kožo sam vseen.
Zapravla sem ogromno dnarja za brez veze.
Ravno zadnjič mi je prodajalka zagotovila da Sans Soucis res dobro matira-ja itak, po dveh urah sem bla že čist svetleča….

Če dobro pomislim, ti pudri so kr neki. Sj dobro zgledamo tudi brez.

Kako se pa ve soočate s svetlečo kožo?

lp

jaz imam mesano,pa se obcasno tudi svetim vendar me to ne moti.Veliko lepsi mi je bolj svetlec kot popolnoma mat videz.

Poskusi Revlon original ali pa Revlon lite.

Kupi Avon puder v kremi F8 in puder v prahu-najbolj kvalitetna kozmetika, kar jih je.
Če te zanima, mi piši.
Lp

Isabel…tudi jaz imam mastno T-cono in ko se začnem svetit (po nekaj urah) pač popivnam maščobo z matirnim listkom od Manhattana, ki je posebej temu namenjen, lahko pa to narediš tudi z navadnim robčkom. Noben puder ti namreč ne bo cel dan matiral kože, tudi Avonov ne (Sophy si mal reklamo dela…).

SJ si popivnam, sam čez pol ure je isto.
Res ne vem, kaj naj.
Pa tud ko nisem napudrana, se svetim. groza!

Te čist razumem, čeprav se jest ravno po pol ure ne svetim…

KAJ PA ČE BI POSKUSILA S PUDROM V PRAHU? JAZ UPORABLJAM OBČASNO OD CLINIQUE. DRUGACE PA UPORABLJAM PURE ZONE KOLEKCIJO PROTI SVETLEČI-MASTNI KOŽI IN SEM KAR ZADOVOLJNA….SEVEDA PA SI ZA OKROG OČI ZAMISLI KAJ DRUGEGA (KOT SO MI SVETOVALI NA TEM FORUMU JE FUL KUL KAK GEL-JAZ IMAM OD CLINIANSA)

DRUGAČE PA SE S PUDRANJEM PREVEČ NE OBREMENJUJEM… NAPUDRAM IN BOLJ POUDARJENO NALIČIM SE KO IMAM KAKO POSEBNO PRILOŽNOST IN TAKO PRIDEM ŠE BOLJ DO IZRAZA…

ZA VSAK DAN PA IMAM RADA “NATURAL” STILE, KI JE ZAME ZAKON: MALO MASKARCE RAHLA ŠMINKICA IN MORDA, RES MORDA KANČEK EYE LINERJA… TO JE TO…

UPAM, DA BOŠ NAŠLA PRAVO REŠITEV…

PA PA

oj!
tud jst sem mela težavo s tem…. vendar te težave ni več ker od sedaj naprej uporabljam puder (tekoči in v prahu) od avona!
Je res dober in NE SVETLEČ! Imam pa problem ga prodati, kajti kupila sem 2 in 1tekoči in 1 v prahu sta še čisto nova, neuporabna!!
Če jih želiš…… veš kaj storiti…
piši mi!

Tud jaz mam ene 2 tedna pure zone in mislm da je res v redu.

Pudri v prahu mi pa ne sedejo. Mislm da so bol pudri v kamnu.

lp

Najprej si očisti kožo in uporabljaj zadeve za mastno kožo, ki ti bodo sčasoma pomagale. Zelo pomembna je podlaga za puder, torej krema, ki pa zate ne sme biti mastna. Nato nanesi puder z mokro gobico, malo počakaj, npr.spij kavo,zatem fiksiraj s pudrom v prahu. Glede pudrov ne bi, ker to ni tako pomembno, res pa je, da jaz uporabljam profesionalni puder, ki se ne more primerjati s komercialno kozmetiko (verjemi, ogromno sem jih sprobala). In splača se odšteti nekaj več (okoli 6ooo sit) .

O natural look-u pa tole, moje osebno mnenje:
Danes se mi zdi ženska brez make up-a zelo pusta in nečimrna, nestrokovna in nesamozavestna. Odvisno od priložnosti, seveda! Vendar vsaj kanček make up-a bi si pa res morale omisliti-v mejah normale. Zato pa obstajajo tečaji, ki te naučijo, kako izgledati najbolj naravno, sveže in zdravo.

Jaz sem do zdaj najbolj zadovoljna z Max Factorjem in pa Perfect Wear od Avona. Dost prekrijeta pa hvalabogu ne puščata madežev na oblačilih. Imam pa tud jaz drugače mešano kožo pa se ne obremenjujem s tem svetenjem preveč. poskusi kak puder 2v1 ali pa v kamnu, tudi v prahu se fajn obnese.

Meni je najbolj vsec Revlonov CS Lite 🙂

Ej ti Ica, kaj pa trapaš. Če si namazana si misliš da si cool in sploh al kaj.
Pa kaj ne veš, da si s temi packarijami na ksihtu že mal mim. Te je cajt mal povozu al kaj?
Pa ne boš rekla, da tiste, ki se ne mažemo …. ma dej pejd nekam!

jaz mislim,da vsaka ženska,ki želi dajati vtis urejene ženske,nositi vsaj malo make upa – ker vemo,da nobena od nas ni popolna in sama od sebe tako lepa,da ne bi rabila niti korektorja za mozolje ali maskare.Vsaj jaz še nisem videla take.

Hvala bogu če imaš lepo kožo tudi brez pudra,ampak kolikor sem takih žensk v življenju videla jaz,so bile vse mozoljaste – brez zamere,ampak če bi bila jaz one,bi takoj pohitela v Namo po korektor.To je zame čista neurejenost.

Huda, se popolnoma strinjam.

Sm gledala v Mullerju: majo samo Revlon C. stay natural, C. lite, Pa eden je Revlon C. Foundation (a je to ta Original??) ker na nobenmu ne piše Original?
hvala za odgovor

Poglej še v Limoniju, ali pa v Beauty World. Revlon C foundation ni Original, na flaški piše Colorstay Original.
LP

Revlon je zakon!!!! In krema od Avona (Botainsource)…in od Schellerja gel za umivanje (zitronenmelise, dobiš ga v dm). Če boš to nabavila…ti res ne bo žal…
Držim pesti.

Štos je v krem, ne v pudru. Za t-zono si nabavi gel, ki matira in nanesi kremo le na lica. Colorstay od Revlona je res OK – je v flaški (v obliki valja) s črnim pokrovom, nima pumpice – nanesti ga moraš hitro, ker se tudi hitro suši in ga je potem zelo težko razmazat.

Probaj JADE WONDER FINISH, meni je zelo všeč in nič ne masti! Samo res pa je, da je odvisno od tipa kože.

Pozdravčka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close