Najdi forum

PUDER

Večno vprašanje, kateri puder. Imam mešano kožo. NA čelu in ob nosu izredno suho. Kar pomeni, da se mi tam, ko se napudram koža začne lušiti in ne zgeda lepo.
Kaj sem poskusila:

Lancome, Nuxe, Nivea, Vichy. Ni dobro. Prej se namažem s kremo ampak ni nobenega učinka. Sem srednje polti, imam rjave lase in temno modre oči. Večjih nepravilnosti na koži nimam. No, razen občasnih podočnjakov( imamo dojenčka). Želim naravni videz. ČE se le da, brez nanosa pudra v prahu, ki mi popolnoma izsuši kožo. Ko puder odstranim z Afrodita čistilnim mlekom imam vso lišajasto.

Lepo prosim, kaj delam narobe? Zelo rada se ličilm in menim, da brez dobre podlage pač ne gre.

LP

Pozdravljena Mojca
kar nekaj nevšečnosti z kožo.
Najprej bi vam svetovala, da izberete dobro preparativno kozmetiko, tako, ki vam bo uravnavala izstop maščobe in bo hkrati dobro vlažila suhe dele.
Seveda je polek kreme pomembno tudi čistilo. Za mešan tip kože bi vam svetovala raje čistilni gel, kot mleko, ker je za mastni predel boljše. Ne pozabite tudi na tonik. Če boste kožo razvajali tudi z peelingi in maskami, pa bo vračala z lepim in negovanim videzom.
Pri izbiri pudra pa bodite pozorni da ne vsebuje olja in ima veliko vlažilcev. (MF Lastin Performance). Če tekoč puder nanašate z gobico, ki ste jo predhodno namočili z vodico bo obstojnejši in vam ni treba čez dajati še prahu.
LP Jadranka

Mojca pozdravljena ,
Jadranka vam je že zelo dobro odgovorila nekaj malega bi rada še dodala.
Priporočam vam da obiščete dobro kozmetičarko in si privoščite dobro nego obraza.
Glede pudra pa je teško svetovati preko foruma.
Mogoče nekaj nasvetov glede nanosa pudra:
-ko nanesete kremo,ki ustreza vašemu tipu kože počakate nekaj trenutkov da se krema upije
-nanesete na T cono podlago(oil-free)
-tekoči puder(matifyaing foudation)
-fifksirate s pudrom v prahu
Obstajajo pa tudi posebni papirčki(ati-brilliance),ki pa jih uporabite ko se vam začne svetit koža,ker če to delate ponovno s pudrom v prahu,lahko hitro zgleda da je vsega preveč.
Veliko prijetnih trenutkov

Branka

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

mene zanima kako naj prkrijem/odpravim podočnjake brez uporabe pudra?

Just nevem kaj ste mislila stem ali ste pripravljena uporabljat korektor za prekrivanje podočnjakov.Lahko uporabljate obarvano kremo namesto pudra.Danes so pudri zelo kvalitetni pomenbno je da kožo vsak večer temeljito očistite in jo pravilno negujete,potem je strah odvečen glede pudra.Danes jih celo priporočamo za uporabo.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close