Najdi forum

Puder

Pri izbiri pudra sem v trgovini vedno malce zmedena – saj enoravno ne vem, kako naj izberem “pravi puder”. Kje je najboljše “probati” – baje na roki- da odtenek ne bo preveč mimo? Pa kakšen puder izbrati? Katero firmo? Imam mastno kožo, občasno (ob mestruaciji) z kakšnim mozorjem, stara sem 34 let.
hvala, lp petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Pozdravljeni Petra,
izbira pudra dela probleme kar veliko uporabnicam. Najbolje je, da najprej izberete puder ki ustreza vašemu tipu kože (za mastno in mešano zelo rada priporoča MF Lasting performance), to je puder brez maščob z veliko vlažilci.
Potem puder narahlo nanesete na hrbtišče dlani in ko je barva približna ga obezno nanesete še na spodnji del obraza in na naravni svetlobi primerjate napudran del kože z nenapudranim delom kože na vratu. Če ni barvnih odstopanj je barva ustrezna. Odtenek je lahko malo svetlejši, nikakor pa ne temnejši.

LP J

Ne bi se stinjala da probate na dlani nanesite puder na brado in ga razmažite proti vratu,sledite kdaj so promocije in je najbolje da vam svetujejo ali pa se obrnite na vizažista.

Tudi zame je iskanje pudra travmatično. Ponmavadi sem vedno izbrala puder, ki je bil kak odtenek svetlejši od moje polti, sedaj pa imam prvič malce temnejšega in sem zadovoljna – nimam občutka, da nosim masko. Pojdi v Mueller in poišči kakšno svetovalko – nekatere so zelo v redu. Jaz trenutno uporabljam Yves Saint Laurentov puder.

Tudi sam težko dobim puder – mešana koža pa še občutljiva po vrhu (ali pa jaz preveč travmiram in sem bolj previdna).

Do sedaj sem vedno uporabljala svetlejši puder. Bila sem zelo proti.čče se lahko tako izrazim, te,nejšemu tenu. Toda v Muellerju sem naletela na zelo strokovno svetovalko in odločila sem se za rahlo temnejši ten. Ni mi žal, videz ni umeten.

uporabljam pa Yves Saint Laurent.

Tako kot sem rekla,
puder je treba probati na obrazu da se ugotovi prava barva, sicer pa bi bilo krasno, če bi nam vedno lahko pomagal strokovnjak…

lpj

Lep Pozdrav!!!
Svetujem Vam da o tej informaciji, ki ste jo napisali vprašate prodejalko ker vam bo ona ziher lahko kako pomagala.

Veliko užitkov ob nakupovanju pudra!!=)))

Pa en lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close