Najdi forum

Puder

Imam problem pri izbiri pudra. Rada bi puder, ki je res gost, obstojen in ti kljub vsemu da neko normalno naravno polt…večina jih je preveč tekočih/redkih in delujejo bolj kot tonirana krema, samih napakic na obrazu (mozoljčki, rdečica…) pa ne prekrije.

Zanima me tudi kateri puder je najboljši za svetlo polt, kjer je dokaj hitro opazna rdečica (zardelost, vročina…).

Kljub vsemu pa ne bi rada izgledala preveč umetno.

Katero znamko, odtenek bi mi svetovali?
Lep pozdrav,
lubenica

Lubenica!

Najprej me zanima o kakšnem tipu kože govoriva?

Po navadi so prekrivajoči pudri namenjeni bolj mastnemu in mešanemu tipu kože. Vlažilni pudri pa so teksturno bolj tekoči in niso tako prekrivajoči.

Lp Nada

Načeloma imam normalno kožo, ni preveč mastna, niti ne suha. Mogoče se v T predelu mičkeno nagiba k mastni koži, vendar pa je na drugih mestih normalna.

Polt pa je bolj prosojna, torej svetla in kaka rdečica je pri športu, mrazu, rdenju kaj hitro opazna. To bi rada skrila.

Malo sem brala in povpraševala okrog – mogoče bi mi lahko ustrezal Max Factorjev Facefinity? Punce pravijo da je med boljšimi pudri.

Zanima me še predvsem kateri odtenek bi bil primeren za tako nianso kože? Slišala sem za odtenek “vanilla”, ki naj bi bil uredu za svetlejšo kožo? To obstaja? Kaj pa pri Facefinity, kateri odtenek bi bil primeren?

Pozdravček,
lubenica

PS: Kolikšna je povprečna cena pudra Facefinity?

Lubenica!

Facefinity ima zelo svetle barvne odtenke na voljo. Sem prepričana, da boste našla pravi odtenek tudi zase. Bodite pozorna, da odtenek izbirat epri dnevni svetlobi in ne pri neonskih lučeh. Puder testirate na predelu med brado in vratom in ne na roki. Puder je primeren za normalen tip kože.

Cena pudra je okrog 3000 SIT.

LP Nada

Pozdravljena!

Prisegam na Vichy puder v steklenički – meni najbolj ustreza: odlično prekriva napake na koži – tudi npr. podočnjake (mislim da so 2 ali 3 toni), zelo obstojen in najpomembnejše, daje naraven videz! Obstaja tudi v tubi, vendar moji koži ne ustreza (imam bolj suho). Treba je poskusiti, dobi se pa samo v lekarni – cena okrog 3.ooo,oo SIT.

Srečno!

Lubenica, zelo v redu je od Revlona Colourstay puder, ki je bolj gost in dobro prekriva, polega tega pa ima še zanesljiv UV filter, stane pa okoli 2500, ne vem natančno.

Jaz sem kupila facefinity, odtenek natural, ki je najsvetlejši (ali obstaja tudi ivory???). ko ga stisneš iz tube je primerno svetel, a ko se posuši na koži je bolj oranžno-rjav, temnejši od marsikaterega pudra, ki sicer izgleda temnejši.
ali je mogoče za to kriva tudi podlaga-krema?

No jaz bi samo dodala,da naj Facefinity pudra ne kupi kakšna ki ima suho kožo.Jaz jo imam,sem blede polti in se mi tudi takoj pozna rdečica čez cel obraz.Lani sem si kupila Facefinity puder in sem ga uporabila samo enkrat,počutila sem se kot da bi na obrazu imela masko,za povrh sem bila pa bela kot stena.Še dobro da je bil pust!Nič ne rečem,da ni dober,le suhi koži definitivno ne ustreza.Sedaj imam puder od Cliniansa,ki je izredno mazav saj je hidratanten in sem zelo zadovoljna.Zaenkrat mi tudi rdečico lepo skrije.

Tudi jaz uporabljam Revlon Colourstay puder. Imam mastno kožo. Prekriva super in še zaščitni faktor ima. Prav vesela sem, da sem končno našla “tapravo” stvar zase.

nočna katero barvo tega pudra pa imaš? In še zanima me koliko stane?

TZT ; jaz imam št. 03 Soft Ivory (Clinians) Naj te embalaža ne zmoti preveč.Meni osebno je grda-tako steklenička kot škatlica 🙂 ampak važno je da mi puder odgovarja.Mislim,da je ta 03 najsvetlejši,nisem pa 100% Na moji koži se pozna,da je rahlo temnejši kot je moja polt,vendar ne izgleda umetno kot pri nekaterih kjer na kilometer vidiš da imajo 3 odtenke pretemen puder.Upam,da sem ti kaj pomagala.Aja,še cena..mislim da sem dala okoli 6ooosit?Upam,da sem ti kaj pomagala.

Joooooooooj kok sm smotana….ker sem brala nekaj od Cliniansa sem total narobe napisala že prvič…imam puder od CLARINSA in ne od Cliniansa 🙂 Se opravičujem,sploh tebi TZT.Zadnje čase sem mal zmedena pol pa mislim neki,napišem pa drugač.Sorry še enkrat.Puder je Clarinsov.

No, jst sm si potem kupila puder od Max Factorja Lasting Performance (mislim, da je odtenek 105) in moram rečt, da je res super… do sedaj najbolje prekriva napakice in rdečico. Čez uporabim puder v prahu od Manhattna odtenek natural in izgleda fajn. Priporočam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close