Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style puder za vroče dni

puder za vroče dni

Kakšen puder priporočate za vroče poletne dni? Imam precej tanko kožo, ki je nagnjena k zardevanju, zato puder uporabljam tudi poleti, vendar pa se moj obraz na vročini začne potiti in mi puder dol teče (trenutno uporabljam Teint Diorlift), kar je res neestetsko…Brez pudra sem pa tako rdeča v obraz, da to ni opcija…torej – kakšna ideja?

Probaj puder v kamnu Creme puff od MF. Lahko ga naneseš kar direktno na kremo, lepo prekriva, matira obraz, da se ne boš tako hitro svetila ko se spotiš. Če boš obraz malo posončila lahko probaš kar št 34 Sun floc. Dal ti bo lep zagorel videz in pričaral svežino na obraz. Vendar pazi da ni pretemen, ker če si svetle polti raje izberi kak drug odtenek.

LP Jadranka

Hvala, bom poskusila!

Poizkusi s Collistarjevim Crema Compatta Abrozzante (kompaktni porjavitveni puder); dal ti bo videz naravne zagorelosti, je vodoodporen (lahko se z njim kopaš v bazenu ali morju -preizkušeno!), ne maže obleke, ker ne pušča madežev, vsebuje tudi zaščitni faktor in kar je najpomembnejše, prekriva rdečico in druge nepravilnosti na koži. Jaz ga uporabljam že 4. leto in ga ne zamenjam za nobeno drugo pudrasto noviteto ali drugo r’cnijo…. Je v oranžni embalaži, nanašaš ga s priloženo gobico, še lepše pa ga razporediš kar s predhodno umitimi prsti.

Kje dobiš tega?

V drogerijah Limoni, Douglas, Mueller…..

a pa je ta puder samo za obraz ali se ga lahko uporablja tudi na ostalih delih telesa zanima me ker imam tudi sama probleme z kozo?ali se zelo opazi da imas na kozi puder?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close