Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Puder za prikrivanje podočnjakov

Puder za prikrivanje podočnjakov

Pozdravljene!

Ker imam kar temne podočnjake, sem jih do sedaj prikrivala s pudrom v kamnu. Ker mi bo le-ta kmalu pošel, sem se odločila, da poiščem novo sredstvo za prekrivanje. Drugače uporabljam za obraz tekoči puder in sem tega imela samo za področje okrog oči. Obenem mi je služil tudi kot “fasada”, saj se mi veke prilično mastijo in če ga nisem nanesla, sem imela čez čas na njih sledi od maskare, kar pa, verjemite, ni zgledalo najlepše.

Kar iščem, je puder/stik/korektor, ki bo toliko suh, da ne bom čez nekaj ur zgledala kot Alice Cooper :))), enostaven za nanos, pa tudi količinsko naj bo majhen, saj sem sedanjega uporabljala nekaj let (glede na obseg uporabe) in sem se že začela spraševati, kako je glede roka uporabe pri teh stvareh… Tudi znamka ni treba, da je neka blesteča in zveneča, saj ne bo nihče vedel, če skrivam svoje podočnjake s pudrom za npr. 5000 Sit ali samo za 500 Sit.
Aja, pa še to, kje lahko artikel nabavim (sem iz Mb).

Hvala vnaprej vsem za nasvete in odgovore!

Lep pozdrav!

čez puder nanesi korektor za prekiravanje podočnjakov, sam puder ti jih ne bo prekril..
različne firme in različne cene imaš v vseh drogerijah.. pa za pomoč še vprašaš katero svetovalko, če jo imajo oz. prodajalko, če ima izkušnje..

sama uporabljam oriflameov korektor in zelo lepo prekrije, pa uporabljam ga lahko tudi, če nisem napudrana..

lp

Obvezno uporabi najprej kremo ali gel za okoli oči,to je kot osnovna podlega nato ra nanesi korektor najboljši efekt pa boš dobila če ga boš potapkala in bo bolj naravno.Maš tud nižji cenovni razred npr:Max factor.Revlon…Pa so tud ok.

lp pa prijetno ličenje.

Pozdravljena!

Sama na tem področju delam vrsto let in sprobala sem že veliko različnih pudrov in korektorjev.Menim, da je važno pri vsem upoštevati tip kože,saj ima lahko tudi dekorativna kozmetika dodatke kot so olja.Tako je tak izdelek mišljen za starejšo predvsem suho kožo, tebi pa potem ne paše.
Ko si na tip kože izbereš pavilni puder in korektor, upoštevaj vrstni red nanosa:podlaga(dnevna krema),korektor(je svetlejši od tvojih podočnjakov in nanešen samo do polovice očesa,da ne bi podočnjakov še povečale) in na koncu puder(po potrebi še suhi puder v prahu,če se koža hitro zmasti)
Upam,da sem uspela pomagat!Drugače pa se slišive!

Lep pozdrav!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

POZDRAVLJENA DEBI GLEDE NA TO DA SE TUDI SAMA UKVARJAM Z MAKE UP-OM IN PA TUDI Z IZOBRAŽEVANJEM NA TEM PODROČJU BI ŠE NEKAJ DODALA PREDVSEM JE POMENBNO KO NANESEŠ KREMO NA OBRAZ TI SVETUJEM,DA POČAKAŠ DA SE KREMA UPIJE POTEM NANESEŠ PUDER IN ŠELE NA TO KOREKTOR NA KONCU PA ŠE PUDER V PRAHU…PIŠITE MI NA MAIL PA SE LAHKO DOGOVORIVA ZA SVETOVANJE IN PRINESETE SVOJO KOZMETIKO IN PREGLEDAVA ALI IMATE PRAVE NIANSE.MALI TRIK,ČE IMATE TEMNE PODOČNJAKE NE POVDARJAJTE SPODNJIH TREPALNIC.LEP POZDRAV BRANKA

Meni tudi nekaj zanima, in sicer, če jaz najprej nanesem korektor in šele potem puder v kamnu, mi ta čist zbriše korektor in so podočnjaki spet vidni.

Pozdravljene!

Zadeva se je razvila takole: ker sem bila konec prejšnjega tedna v Tušu v šopingu, sem mimogrede zavila v tamkajšnjo drogerijo. S prodajalko sva malo pokepetali (povedala sem ji, kaj iščem), pokazala mi je korektorje, ki jih držijo, malce sva jih potestirali in ko sem že bila na tem, da grem domov praznih rok, ker korektorja, ki sem ga izbrala, ni bilo na zalogi (odtenka), potegne ženskica z enega pulta še en korektor in mi ga da za poskusit. Že takoj mi je deloval “tisti ta pravi” – ravno dovolj suh za mojo kožo. ;)) Pogledam še na ceno in me je skoraj kap – 379 Sit!! Sem rekla sama sebi, da gre tale z mano, pa magari bo čez 1 teden romal v smeti, če mi slučajno ne bi odgovarjal. No, minil je že skoraj 1 teden, korektor pa je še vedno doma in moram reči, da sem (zaenkrat) zelo zadovoljna. Koristim se pa načina nanašanja, kot ga je opisala STEVO, samo brez pudra v kamnu za finish.

Hvala vsem za nasvete in “trike”. :);)

Lep pozdrav!

Dobi se prav puder za podočnjake. Če te zanima cena mi piši na mail.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close