Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Puder-večni problem!!!

Puder-večni problem!!!

Punce, dejte mi povedat za kateri puder se naj odločim….namreč v dm-u sem kupila lorealov puder ideal balance, za katerega sem naposled izvedela da se zelo useda v gubice. Zdaj pa bi ga rada zamenjala za katerega drugega in resnično ne vem kaj naj vzamem.
Imam pa nečisto mešano/mastno kožo z rumenkastim podtonom.
Pregledala sem že vse živo na netu, kaj naj bi bilo najbolj primerno zame, pa sem samo še bolj zmedena.
Torej kateri puder naj izberem? (mora pa bit nekomedogen in tak , ki ne maši por ter uredu prekriven)

Aja še to…do sedaj sem uporabljala revlonovega colourstay natural pa mi je popolnoma zapackal kožo…zamašil pore, tako da je trenutno moja koža čisti obup.

Hvala.

lp…Špelca

ŠPELCA VABIM VAS DA SE ENKRAT OGLASITE PRI MENI NA SVETOVANJU IN PRINESETE SVOJO KOZMETIKO SABO IN PREGLEDAVA SKUPAJ KAJ IMASTE UPORABNEGA IN KAJ BI MOGOČE MORALI DOKUPIT. GLEDE KOŽE PA VAM SVETUJEM DA OBIŠČETE GA.MILENO LORGER V MURGLAH KOZMETIKA LORGER NA MOKRŠKI ULICI KO BOSTE IMELA PROBLEM S KOŽO REŠEN BOSTE VIDELA DA BO TUDI PUDER DRUGAĆE VIDETI NA KOŽI.ŽELIM VAM LEPE PRAZNIKE.BRANKA

Branka!Lepo da ponujate svetovanje pri izbiri pudra,a napišite raje konkretno kaj priporočate,saj vsak ki sprašuje pričakuje odgovor ne pa povabilo v salon.
Pa še informacija-če pišete z velikimi črkami pomeni da kričite in ker se velike črke težje berejo se ponavadi ne uporabljajo razen če želite kričati v svojih odgovorih?

Nika teško je ponudit konkreten odgovor če ne vidiš kože kakšen ten ima v tem primeru Špelca pišem pa zato z velikimi črkami ker imam malo dojenčico in sem na tesno s časom verjamem da je Špelca razumela da ne kričim nanjo.Menim da moje povabilo ni bilo vsiljivo in nikoli ne pišem ime salona in si ne delam direktne reklame ampak me lahko vsakdo kontaktira preko mail-a,če pa menite da je to reklama se vam opravičujem pa še to glede pisave ponavadi se vsedem za računalnik zvečer ko že vsi spijo in si vzamem malo časa za svojo dušo.Lep pozdrav.

ojej, saj vse lepo in prav… ampak da pa ne pišete vsaj osnovnih vejic med stavki… potem je še 100x težje prebrati sporočilo, kot pa če pišete z velikimi črkami.. da imate malo dojenčico ne more biti izgovor, ker če že imate čas biti na internetu in prebirati forum, dvomim da nimate časa eno stotinko sekunde, da stisnete to tipko 🙂

pa lep večer še naprej 🙂

KAJ, ČE BI ŠLA SMETIT NA TALE FORUM:
In, ja, derem se!!!!!

Ajen tudi pri vas sem videla kar nekaj napak ampak nisem nikoli tako malenkostna in da bi pri drugih iskala samo napake verjetno je to posledica vzgoje in pa mojega poklica ker pri strankah vedno povdarjam lepe stvari tiste malo manj pa prikrijem.Verjemite mi da sem vsa ta sporočila vzela dobro namerno.Lep pozdrav.Branka

poudarjam…

Definitivno Vichy-35! Meni je svetovn, pa za vse tipe kože je, ta z št.35!

Pa kaj vam je zdej?
Punca ponudi pomoč, ve jo pe j…..e s slovnico in velikim črkami!!!
Zgleda, da vam vročina škodi…..

Za mešan tip kože poznam T-BALANCE ki ga dobiš v Oriflamu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close