puder v kamnu
Spet se jaz oglašam za Chanel. Meni je fajn, prav tako mi je odličen puder v prahu (je izredno droben prah, ki se odlično porazdeli po obrazu in sploh ne vidiš, da ga imaš).
Puder v kamnu imajo za suho in mastno kožo, zato ti ne bo izsušil kože, če je ta suha in boš gotovo zadovoljna.
Priznam pa, da puder v kamnu uporabljam bolj redko, za posebne priložnosti, ali pa če sem v kakem zares vročem prostoru, za popravke makeupa. To pa zato, ker sem zelo zadovoljna s Chanelovimi tekočimi pudri in nimam potrebe po njemu.
Jaz uporabljam puder v kamnu za matiranje in za finiš.
V prahu se ga malo izogibam, ker se mi zdi, da ga je zelo težko nanesti ravno prav. Drugače ga pa nanašaš s kakšnim dobrim čopičem.
Včasih pa uporabaljam bronzerje v prahu.
SE mi zdi pa tudi puder v kamnu precej bolj praktičen kot v prahu za nošnjo po torbicah.
lp
poskusi s testerjem na koži, kaj ti bolj ustreza v kakšni parfumeriji, jaz se po kvaliteti ne morem odločiti, kaj ti naj priporočim.
Kot sem rekla, ima Chanel zelo zelo droben fin prah, če je to puder v prahu, zato mi je zelo všeč v prahu – naneseš ga s čopičem (čopič pred nanosom še otreseš). Edini problem mi je embalaža, ki je nerodna za v torbico (jaz imam majhne torbice), zato v končni fazi kupim za tiste redke priložnosti puder v kamnu. Ima pa tudi v kamnu stisnjen droben prah. Moja sestra pa vedno kupuje puder v prahu, ker je tako navajena.
Forum je zaprt za komentiranje.