puder – mozoljčki
pozdravljeni!
prejšnji teden sem kupila MF tekoči puder, in mi je res zelo všeč. vendar sem danes opazila, da so se mi po pudru začeli pojavljati mozoljčki. tako sem jezna! 🙂 1. puder, ki mi je zares všeč…
mi lahko predlagate katero kremo naj uporabim, ali pa kako naj se jih znebim, saj nikoli nisem imela problemov z mozolji.
hvala
Zivjo!
Se opravičujem, ker nisem odgovorila na vprašanje, ampak….ko bi lahko samo odgovarjala na vprašanja :)))
Verjetno se je v tem času situacija kože že spremenila. Prosim, če mi napišete ali se vam še pojavljajo mozoljčki po nanosu pudra. Vam takoj odgovorim…obljubim 🙂
Ali je koža na tem predelu, kjer se pojavljajo mozoljčki suha in se lušči ?
Lep večer
Nada
pozdravljeni!
nič zato ker niste odpisali,(vas čisto razumem) saj mozoljčkov več ni!!:)) joj kako se mi smeji:)))
verjetno je bilo vse skupaj le prehodno, ker sem zamenjala puder, ker sem prej zelo dolgo uporabljala drugega.
res sem zelo zadovoljna z novim pudrom, in če ne bi obiskovala teh strani ga zagotovo ne bi kupila. tako pa sem videla da ga vsi zelo hvalijo max faktorjeve pudre, pa sem rekla dejmo probat…. in res sem zadovoljna!
lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.