Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Puder in senčilo

Puder in senčilo

Pozdravljeni!
Pred kratkim sem odkrila vaš forum in Vas prosim za nasvet, ker nisem najbolj izkušena pri izbiri kozmetike.
Stara sem 33 let, imam mehke kont. leče in nekaj “smejalnih” gubic okrog oči, uporabljam kozmetiko Vichy – Myokine okrog oči in kremo za obraz (naj bi bila proti gubam?). Sem dokaj temnopolta in rjavih oči. Kakšna senčila mi priporočate (barve)?
Imam suho kožo na licih in mastno T cono. Zanima me, kakšen puder za poletne dni mi priporočate: tekoči ali kremni (v mislih imam kremni puder, ki je v enaki embalaži kot puder v prahu)? Poleti se mi koža na obrazu rada svet. Ali se mat videz doseže samo s pudrom v prahu?

Pozdravljeni,
če vam Vichy kozmetika ustreza in se koža dobro počuti, potem je to prava stvar za vas. Če imate kožo mešano (mastna na T coni), potem bi bilo dobro, da izberete še kak izdelek, ki regulira istop maščobe, saj bo zdaj v prihajajočih toplih mesecih koža že tako manj suha in se bo na mastnem predelu začela svetit še prej.
Kakšne barve vam pristajajo?
Že velikokrat sem napisala, da ne zagovarjam teorije, da vam pristaja samo ena paleta barv. Vedno sem bol za to, da je treba barve senčil uskladiti z oblačili, ker potem zgledate barvno skladno.
Če poletje uporabite tekoč puder (MF Lasting performance), ne vsebuje olij in lepo vlaži in ščiti kožo, čez pa lahko uporabite kar puder v kamnu ( MF Creme Puff). Na voljo je kar nekaj lepo temnih odtenkov. Lahko pa uporabljate samo bronzing, kar bo koži na obrazu dalo lep zagorel videz.
lpj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close